Hadi biraz dürüst olalım, öz eleştiri yapalım. Sence sen aşık olunacak biri misin?

Hadi biraz dürüst olalım, öz eleştiri yapalım. Sence sen aşık olunacak biri misin?

Önemli olan birinin bana ilgi duyması ya da bana aşık olması değil önemli olan ben aşık oluyor muyum ben aşık olmadıktan sonra yani pek umrumda olmaz ki sorunun cevabına gelecek olursan da bence ben gayet iyi biriyim aşık olunur mu bilmiyorum ama insan olarak iyi bir karaktere sahip olduğumu düşünüyorum
Ben kız olsam erkek versiyonumun kolundan tutar evlendirme dairesine koşardım. Abi mükemmel erkek denilen şey bu zaten. Sadece fiziksel görüntüsü biraz korku veriyor ama onun dışında dışarda mükemmel bir koca, evde mutfakta harika, ilgili, nazik, hele yatakta çok iyi, ince düşünceli lan ben nasıl bir adamım maşallah. Pü nazar değmez inşallah bana 🧿.
Kızım bu nasıl soru? Yorumumu bir daha okudum da kendi kendime yükselmişim. 😂
Ya genel bir değerlendirme yapacak olsam kendimle ilgili, artılarım eksilerimie eş çıkardı tahminimce. O yüzden çok kesin konuşmak istemiyorum. Beni hayatımda olan kadın değerlendirsin.
🥰🥰🥰🥰
Ben fazla dürüst biriyim yalansiz riyasiz fazla güçlü bi kadınım ve guclu kadinlari erkekler genelde istemez.
Haliyle hayat dolu cıvıl cıvıl ruhu onsekizden gun alamayan seker tadindaki kizi görmek mumkun olmaz.
Hayatta durusumdan cok hayatina ne katacagimla ilgilenebilseler evet ben aşık olup bi omur adanasi biri olabilirim.
Cevap
20Cevap
Evet ama kızlar benim gibi iyi birini sevmez
Selam gadası 🙃
Her insanın aşık olunacak güzel yanları vardır
değilim ya, görünümüm vs tartışılır ama hal tavır olarak öyle biri olmamaya çalışıyorum sanırım.
Kadını nadide çiçek gören, saygı duyan ve nezakette kusur etmeyen biri olarak her halde aşık olunacak biri değilim. Cunku kıro olmak geçerli.
Bilmem tip olarak bakarsan değilim de zaten insan tanıdıkça aşık olur
Evet.. herkes böyle düşünür ya kendisi hakkında 😂
Evet. ama aşk beni yanlış insanlar da bulunuyor maalesef.
pek sayılmam sanırım karşı cinse sormak lazm
Evet hem görünüş olarak hem de kişilik olarak öyle biri olduğumu düşünüyorum
Her ne kadar kendimi övmeyi sevmesem de gerçekler bu yönde
Ben tapılacak kadınım, ama öküzlere denk gelmemeliyim🙂🥳
Hayatımda olan bilebilir bunu..
Oyleyim ama kimse asik olmadi. Cunku kadinlar hep asik olunmamasi gereken adamlara asik olur.
Ilişki ask meşk insanı değilim
Öyle olduğumu düşünüyorum.
evet cilvekar ospuyum
Balkaymak gibiyim
Aman olmasınlar uğraşamam kimseyle
evet
Bence öyleyim aşık olun bana 😅
Evet aynen o kişi benim
Bu konuda hiç düşünmedim. Olabilir tabiki.
Değilim ama eğlenmek için bire birim 😄
Aşık olmasa da evlenilecek oluruz
bilmiyorum kişiden kişiye değişir
Hayır değilim
Aşırı
Hemde kukusu yalanacak biriyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?