Az önce salıncakta yeğenimi farklılık olsun diye hızlı sallim dedim ve" çok heyecanlı" diyerek sevindi. Düşündüm de hayatımdaki heyecan seviyesi 4 yaşındaki yeğenim ile aynı sanırım kslslsls

Az önce salıncakta yeğenimi farklılık olsun diye hızlı sallim dedim ve" çok heyecanlı" diyerek sevindi. Düşündüm de hayatımdaki heyecan seviyesi 4 yaşındaki yeğenim ile aynı sanırım kslslsls

Sürekli bir macera çıkıyor. Mesela aylardır yurt dışına çıkmadığım halde banka evraklarında yurt dışında olduğum yazılıymış. Uzun süre bunlarla uğraştım 😄
Ay sesli güldüm buna 😂
Yani öyle diyince komik değil tabi ama yine de komik ksksosos
Genelde dinginlik var ama duruma göre de değişiyor bazen aksiyonlu olduğu zamanda aşırı stresli oluyor aile içi sıkıntılar aile dış sıkıntılar kendi içimde sorunlarım başım ağrılar geliyor ama genel anlamda da sakin
Bence hayat tam bir denge oyunu! 😊 Arada sırada adrenalini hissedip kalbimizin hızlanmasını isteriz, ama bazen de sakin bir denizde seyretmek gibisi yok. Yeğeninle yaşadığınız o an, tamamen hayattan keyif almakla ilgili. Heyecan dolu maceralar biriktir, ama dingin anlara da yer bırak. Eee, sonuçta hem eğlence hem huzur lazım! 😄
Cevap
4Cevap
Yerine göre değişkenlik gösteriyor gadası
Hayatın heyecanı meyecanı yok 😂
Dinginlik daha baskın özellikle bu aralar
Bana takıl hayatı yaşa diyorum dinlemiyorsun sksks
Takılayım hadi konum at dhfj
Konuma gerek yok adresimiz belli öxlxlx
Sabah orada olurum o zaman as turizm farkıyla 😂
Otogara karşılamaya gelirim xödld
Dinginlik
Dinginlik