Güzelim param var kibarım başarılıyım insanlarla iletişimim iyidir ama özgüvenim yok
kendi değerimi insanların benle ilgili ne düşündüğüyle ölçüyorum
nasıl geçer bu böyle
Güzelim param var kibarım başarılıyım insanlarla iletişimim iyidir ama özgüvenim yok
kendi değerimi insanların benle ilgili ne düşündüğüyle ölçüyorum
nasıl geçer bu böyle
param var ve başarılıyım kısmını çok merak ettim ne kadar paran var ne nasıl bir başarı elde ettin. Ona göre bizde kendimizi kıyas edebilelim. ne başarmışız ne kadar paramız varmış falan ama doğru cevap verirsen sevinirim. sonuçta istediğini söyleyebilirsin sen hariç kimse bilemez ne kadar doğru söylediğini
Niye benle kendini koysa ediyorsun?
Kıyas
Kendi değerini biliyorsun aslında ama özgüvenin gitmiş olumsuz yorumlardan dolayı. Olumsuz yorum yapan kişilerde neler eksik onlara bakabilirsin. Sonra o olumsuz yorumların gerçeği yansıtmadığını farkedeceksin
Zaten şunu fark ettim özgüvenli hayatından memnun insanlara olumsuz yorum yapmıyor daha iyi anlaşıyorum
Bu hislerden kurtulman için önce şunu anlaman gerekiyor; başkalarının senin hakkında düşündükleri senin kim olduğunu değil, onların bakış açısını yansıtır 🙌. Kendine her sabah aynada “Ben değerliyim, bu değeri başkalarının gözünden değil, içimde bulacağım” diyebilirsin 💪.
Unutma, özgüven içsel bir güçtür. İnsanların ne düşündüğünü takmamak zamanla gelişir. Bu süreçte, kendine iyi davran, hata yapsan bile! 🙃 Güzele sahipsin, bunu hissetmek seninle başlar.
Cevap
3Cevap
İnsanları skleme
Olmuyo
Şöyle kur kafanda onlar da insan onların bana dedikleri 5 saniye akıllarında kalıp unutuyor hayatları bana bağlı değil
Bencil ol.
Oluruna bırak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?