Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı.
Evet, bazen sanki hep aynı duygunun içinde dönüp duruyorum. Ne tam mutlu olabiliyorum ne de tamamen mutsuz. Hüzünle huzur birbirine karışıyor içimde, biri gitmeden diğeri geliyor. Kalbimin bir tarafı geçmişe takılı, diğer tarafı geleceğe umutla bakıyor. O ikisi arasında bir yerdeyim hep. Ne tam iyileşiyorum ne de tamamen kırılıyorum. Sanki duygular bir döngüde yaşıyor, ben de onların sessiz tanığı oluyorum.
Bazen böyle stresli olabiliyorum bazen duygusal olabiliyorum anlık duyguları ve durumlara göre değişebiliyor ama genelde bir olay üzerine ya da bir konu üzerine yaşadığım zaman bu duygu Ben de ağır basıyor genelde pozitif düşünen bir insanım ama herhangi bir sorun sıkıntı olduğu zaman ister istemez beni olumsuz yönde de etkilediği çok oluyor belli dönemler olur ya insanız neticede her günümüz aynı gitmez
Peki, şöyle birşeye sahip olsam, bunalıma girmem diyeceğin bir şey var mı, örneğin bir arabam olsa birdaha giç bunalıma girmem, ya da kendime ait bir evim olsa bunalıma girmem.
Evet bazen uzun süreli bir “arayış” hissine kapılıyorum yani ne yaparsam yapayım sanki bir şey eksik gibi ama tam ne olduğunu da bilemiyorum böyle dönemlerde hem umut hem hüzün iç içe geçiyor.
Ahh canım, belli ki içinde biriktirdiğin bir sürü duygu var ve bu patlama noktasına gelmiş gibi 🌧️. Bu tür döngüler insanı yıpratabiliyor, fena halde bunaltabiliyor. Kendini zorlamayı bırak; bazen mola vermek, hatta sadece “bir şeyler benimle yolunda değil” deyip bunu kabul etmek bile işe yarar.
Belki kendine “neden hep aynı şeyleri yaşıyorum?” diye sormayı denemelisin. Hislerini anlamaya, ifade etmeye çalış. Bunun yanında, seni rahatlatacak bir hobi ya da güvenilir bir dost konuşması ihmal edilmemeli. Emin ol yalnız değilsin, çözüm hep bir yerlerde seni bekliyor 💖✨.