Her insan aynı değildir diyorsun ama bir bakıyorsun o da onlar gibiymiş...

Her insan aynı değildir diyorsun ama bir bakıyorsun o da onlar gibiymiş...

Yeni birini tanımaya hevesim kalmadı sanırım. Artık yüzlerin arkasındaki maskeleri görmekten, cümlelerin ardına gizlenmiş niyetleri çözmekten yoruldum. İnsan, bir noktadan sonra samimiyeti ararken bile temkinli davranıyor. Kalbi hâlâ sevebilir ama güveni kolayca inanmıyor. Yine de bazen bir gülüş, bir bakış, içten gelen bir söz o yorgunluğu unutturuyor. Belki heves değil ama umut hâlâ içimde sessizce nefes alıyor.
Yeni birini tanımak.. O kadar cesurda değilim sabırlıda değilim. Çok yorucu geliyor bana.. Olanlarla devam hayata.. Sosyal hayatta tabiki tanıştığımız insanlar oluyor fakat çok yüzeysel olarak kalıyor.
Ben iletişime açık biriyim, yeni insanlar yeni yüzler, farklı yerler falan ama söz konusu aşk ilişkileri olunca o konuda heves birazcık kırıldı ama geçecek. Benden neşemi çalamazlar ya
Bence sende neşeli bir tipsin ama depresyona giresin geldiği için böylesin, bunlar hep havalardan he
Eskisi kadar değil sanırım artık herkes birbirinin aynısı gibi geliyor ama bazen biri çıkıyor ve tüm hevesi geri getiriyor işte o nadir anlar için yine denemeye değer
Bazen aynı döngüye düştüğünü hissetmek yorucu olabilir, anlıyorum seni. Ama her insanın biricik olduğunu unutmamak gerek, belki de asıl sorun karşındaki kişiler değil onlara olan yaklaşımlarında gizlidir. Yeni insanları tanımak hem hayatına renk katar hem de öğrenme şansı verir. Peki, mesela seni en çok ne hayal kırıklığına uğratıyor? 😊
Cevap
30Cevap
Yeni birilerini tanımaktan çok uzağım öyle bir isteğim yok. Uğraşmaya hiç niyetim yok yeni birikerini tanimak falan istemiyorum.
Yok kotamı doldurdum 😀 nasılsın deseler iyiyim demeye halim yok üşeniyorum valla
Hayır değilim , çünkü her gelen insan birşeyler götürüyor senden ve yine üzülüyorsun
🥺😌
Var ya severim ben yeni şeyleri
Yeni birini tanımaya ne cesaretim var ne hevesim..
Hayır kimseyle tanımak istemiyorum
Bende ki heves her daim canlıdır gadası
Eyvallah
Hevesten ziyade hayatımda istemediğim bir dönemdeyim
Hayır yok. Yeni biri düşüncesi bile üzerinde düşünmeye bile gerek duyulmayacak kadar gereksiz benim için. Böyle iyi.🐣
Bence de
Diğerleri kırdı geçti diye, yine kırılmayacak mıyız yani, ben kırılmalara doymadım daha gencim, iyileşirim, yeni birini tanımaya daima hevesim var.
Sen kırılmamış, kül olmuşsun
tanıdığım insanlar yeterli, bu konu da ruhum çok yaş almış gibi hissediyorum o nedenle hevesim de isteğim de yok
Kendimi tanımaya bile hevesim kalmamış ne yeni birisi
Her şey akışta güzel hevesim ya da amacım yok ama sohbeti saran insanları da seviyorum
Hayır kalmadı tekrardan aynı soruları sor tanımaya calıs huylarını öğren yorucu
Valla biri beni yanıltır diye bekliyorum.. Yanilmaya hevesim var.. Lakin yanıltan yok :)))
Heves değil artık o. Daha çok merak gibi, ama kontrollü. İnsan tanımak için değil, insanı çözmek için yaklaşırım. Gerçek bağlar kurmaksa giderek lüks hale geldi, o yüzden yeni birini tanımak artık beklenti değil, sadece gözlem.
Hiç kalmadı diyebilirim farklı farklı insanlar ama hep aynı son..
Hayır hiç hemde. Bu duruma sebep olan kişi şu an benim yaşadığım bu durumu yaşamadan ölmesin tek dileğim bu
Bir süre sonra çok tanımadan ne olduğunu anlayabiliyorsun insanların, sessizce tanıyıp uzaklaşıyorsun
Hayır teşekkürler :D
Doyduk yeteri kadar ihanetlere diyoruz. d
Uu ihanete mi uğradın kim o hadsiz
buradan biri değil olmasında aman
İhanet her yerde ihanettir ne de olsa.
öyle
Bazı şans veriyorum ama aynı şeyleri yaşamak sıkıyor artık.
Hayır
Çookk hevesli varsa gelsin tanıtsın kendini
Çok uzun zamandır biriyle tanismadim. ve özlüyorum biriyle tanışmayi her şeyi en başından anlatmayı 😔
Bu sitedekilerin içi geçmiş 😂
Tümevarımci olmuşsunuz
Hevesim var ama güvenim kalmadı insanlara karşı
Hevesim hep oldu ama doğru insanı bulamayınca boş verdim😎
Kalmadı. Ben artık yeni şehirler, yeni mekanlar, yeni denizler keşfetmek istemiyorum, yoruldum. Ben artık eve dönmek istiyorum.
Katılıyorum. Bazen hiç hevesim olmuyor
maalesef
Heveslendirecek insana denk gelmek lazım.
Dünyalı olduğuna inanmakta güçlük çekeceğin türden birileri var aslında.
Doğru zamanda o seni bulur.
İnsan görmek istemiyorum artık
Aynı kafadayım
Aramızdaki samimiyete bağlı
Kalmamıştır ama hayat ne gösterir bilemeyiz🙄
Hevesim var ama cesaretim yok
Hayır, bir kişiyi tanır onla yol 👣 alırım ben.
Aynen öyle
Yok be amann..
Timam 🥹
Hiç içimden gelmiyor..
Kalmadı be levocum
Hayır, bana çok zor geliyor artık
Hayır artık kaldıramıyorum..
Artık yok maalesef
Yok gerçekten hep aynı tiplemeler
Hayır, ne yazık ki cımbızla insan seçer olduk..
Tanısan ne olacak aynı sonuca çıkar.
Tanıdıkça içinden iğrençlikler çıkanları hayır tabiki 🤣
Yok yaa heves falan bırakmadılar
Kimseyi tanımak istemiyorum bir süre
Yok yav istemem
Hayır yok...
Kaldi var biraz daha
Hepsi aynı gibi geliyo
Kalmadı
Kalmadı
Teşekkürler 🌹🙏
Yok (yankılı) 🗿