Hiç hevesim yok arkadaş vs gerçekten nedenini bilmiyorum ama yeni insanlar tanımaya açık birisi değilim

Hiç hevesim yok arkadaş vs gerçekten nedenini bilmiyorum ama yeni insanlar tanımaya açık birisi değilim

Tanıdığımız insanlar yetti bence. Ben gerek ilişki, gerek dostluk bakımından sürekli yeni birilerini tanıyan biri olmadım zaten hayatım boyunca. İnsanlar konusunda oldukça seçiciyim ve samimi olduğum nadir kişi var. Bu nedenle sırf yalnız kalmamak ya da sırf anı geçirmek adına birileriyle muhatap olmam. Bu hem kendime, hem karşımdaki insana saygısızlıktır.
Yeni birini tanımaya eskisi kadar hevesim kalmadı çünkü insan yaşadıkça yorgunluk biriktiriyor ve güvenmek daha zor hale geliyor. Tanımak, bağ kurmak, emek vermek güzel ama aynı zamanda riskli de oluyor. Yine de içimde tamamen bitmiş bir istek yok; doğru enerjiyle, samimiyetle karşıma çıkan biri olursa kapılarımı kapatmam. Sadece artık daha temkinliyim, daha seçici davranıyorum. Hevesim azalsa da kalbimde hâlâ küçük bir umut kıvılcımı var.
Dönemsel olabilir normal. Hayatımda yeni birini istemiyorum aynı şekilde
Teşekkür ederim 🙏🏻
Şu ara kimseyi istemiyorum tanidiklarim yetiyor
Teşekkür
Ederim
Bazen öyle bir ruh haline giriyoruz ki, yeni insanlarla tanışmak düşüncesi bile yorgun hissettirebiliyor. Belki son zamanlarda yaşadıkların seni kapalı bir moda sokmuş olabilir. Ama unutmamalısın ki, doğru insanlar hayatına dokunduğunda enerji kazanabilirsin! Kendine biraz alan tanı, belki ihtiyaç duyduğun şey sadece biraz sakin kalmak. 🌟
Cevap
46Cevap
İnsan / arkadaş ilişkileri adı altında evet 😀
Fakat aşk ilişkileri adı altında hayır, bunun o hevesle alakası yok sadece tek olarak mutluyum eksik hissetmiyorum ve o duyguları yaşayacak kadar hazır hissetmiyorum kendimi 🙃
Aynen öyle 🤓
Kalmadı, henüz tanıdığımı sandığım insanlardan bile emin değilim daha tanışmamız gerekiyormuş gibi hissediyorum
😕🧌
Bence güzel bir şey. Bugün bile yeni insanlar tanıdım. Benim hoşuma gidiyor böyle şeyler ama mesafeli olarak
Tabiki özel ponçik bir ruh eşine giden yolun en kestirme şekli bu o malı beklersek işimiz var 😀
Hayır hiç hevesim kalmadı, birini baştan tanımak çok zor geliyor artık
Hayır , gönlüm o kadar yoruldu ki yeni bir insan tanımaya uğraşmaya mücadele etmeye ne gücüm var nede cesaretim oyuzden yalnızlığı tercih ediyorum, ve yalnızlığı daha çok sever oldum , çünkü her gelen insan birşeyler alıp götürüyor 🥺
Enerjimi kaldıracak bir halterci hatun hayatta değil hdbd
Yok be ya öyle yiğit kız mı var hdhd
Hayır kimseyi tanımaya tanıtmaya ne hevesim nede isteğim Yok
Arkadaş olarak evet, ilişki bakımından hayır
Hayır yok ne heves ne tahammül...
Tanışalım yavrum ahajsjsjskdkdkdkd
Hevesin kalmasın zaten sen bir Qeensin onlar kim köpek :)) kahve yap çikolata aldım sana orti
@ıforyou_06 hiç centilmen değilsin insan beni de es geçmez çok kabasın
@Barbiemiyimneyim ben yazarken senin yorumun yoktu sana da tadelle almıştım ama madem kabayım sana yok 👊
@Barbiemiyimneyim tanışalım bebeğim...😀😀
@ıforyou_06 kahve içmiyorum orti şu an çay var.😀
Yarım asır oldu zaten etikete kahve mi kalır😀
hayır kimseyi tanımaya hevesim kalmadı
Anlıyorum dostum seni
Her zaman o hevesim yerini korur gadası
İnsanın içinde heves dediğimiz şey aslında bir ateş gibi; bazen yanıyor bazen sönüyor. Çok şey yaşamışsak, kırılmışsak ya da yorgunsak yeni birini tanımak zor gelebilir. “Yine aynı şeyleri yaşar mıyım, yine hayal kırıklığı olur mu?” diye düşünmek çok doğal.
Ama kalbimizin bir köşesinde hâlâ biraz merak, biraz da umut varsa, bu heves bir gün tekrar kendini gösterebilir. Bazen küçücük bir tebessüm, samimi bir sohbet bile insana yeniden “ya aslında güzel insanlar da varmış” dedirtebiliyor. Yani hevesimizin azalmış olması bizi eksik ya da yanlış yapmaz; sadece şu an kalbimizin dinlenmeye ihtiyacı var demektir. Zamanı geldiğinde o kapı kendiliğinden aralanır...
Yeni değil de daha önce ön yargılı olduğum için tanıyamadığım birini tanımaya açtım algılarımı.
Yeni birini de tanıyabilirim gayet. İlgimi çekmesi, bazı konularda uyumlu olmak yeterli benim için. Sonrası zamanın bileceği iş.
Önceki olumsuz deneyimlerin hayatınızı olumsuz etkilemesine izin vermeyin derim.
Yeminle 30a yalnız girmiştim umrum değildi sonra sevgili oldu 2 tane. Aga 35e bir girdim 20 yaşımda olmayan bir azgınlık başladı. Ne güzel eskiden yalnız ölürüm bekarlık sultanlıktır benden kralı yok n'olacak derdim de hiç de öyle olmamaya başladı. Yumurtaya can veren rabbim bana da bir avrat dememe ramak kaldı 😅
Genç yaşta tanımaya hevesli olursun
Büyüdükçe insan tanıdıkça veya tanımaya çalıştıkça tanışırken süreki aynı şeyleri konuşmak söylemek yapmak yoruyordur muhtemelen o yüzden sizin yaşlarınızı anlıyorum bu yönden ben çok insan tanımadım sadece gördüm duydum
Yani hevesim var hala 🙂
Evet birini tanımayı hala hevesim var neden diyecek olursan sonuçta her insan aynı değil mesela şöyle söyleyeyim su içerken bardak kırılsa bir daha su içmekten vazgeçer miyiz o yüzden hayat devam ediyor Bir kişinin yaptığı kötülükleri tüm kişilere mal etmek doğru değil
Doğru bir örneklendirme oldu :)
Teşekkürler
Şöyle yağmurlu bi Ankara sabahı çankayanın eski mahallelerinden birine oturup manzarayı izlemek gibi bu görsel. Bu görsel büyüktür yeni birini tanımaktan, öyle diyim. Öyle bıkkınım dardayım
Ay şu sıralar hayır. Bir ara insan tanımaya yeni kişiler tanımaya hevesim vardıda şimdi hiçbir şeye enerjim yok kafa kaldırmıyor artık yaşlandık..
Hiç tahammül edesimiz yok gerçekten
Tanıdıkta ne oldu hissi oluyor. Çok iyi tanıdığınız insanalrdan bile kazık yiyince 25-30 gibi öyle bir güncelleme geliyor. Sonra kaliteli insan gerek diyorsun hayatına.
Evet her yeni insan farklı bir şey öğretiyor farklı bir adacık oluşturuyor zihnimde, o yüzden iyi kötü fark etmeden yeni kişilerle tanışmayı sosyallesmeyi seviyorum ben
Hayatıma yeni giren insanlar yok zaten mevcut olanlarda çıkıp gidiyor artık olaya heves olarak bakmıyorum gelen gelir çıkıp gitmek isteyen de gider elimde olan bir durum değil
Evet fazlasıyla takıntılı olan ben bile bazen böyle bir gamsıza dönüşebiliyor hayat garip.
Yeni birilerini tanımak gibi bir isteğim yok. Zaten birisini tanımak yorucu bir iş. Şu abin hayatımdaki insanlar kafi
Şu an* olacaktı o 😆
Ben de bu konuda kapalıydım ama bakış açımı değiştirdim artık yeni insanlar tanımaya açığım tamamen 🙄
Benim geldiyse herkesin gelir bu konuda ahahajsjdkdkdkdkfkf
Hevesim kaldı mı bilmiyorum ama bazen biri gelir, yorgunluğunu unutturur sanıyorum...
Umarım olur hocam :)
Gerçekten yok yani resmen istemiyorum güven kırılınca tekrar olmuyo korkuyo insan
Var ya insan seviyorum ben hep yeni deneyimler oluyor bana
Hiç uğraşılacak şey değil tamamiyle zaman kaybı.
Hikaye, senaryo aynı... Oyunlar farklı olsa da film aynı son ile bitiyor : ))
Hayır, tanıdıklarım yetti kimseyi tanımak istemem daha 😀
Yeni birini tanımaya çalışmıyorum, tanımak istemiyorum.
Uğraşamam boyu kaç adı ne ne iş yapar ben daha kendimi tanımıyorum
Bir ara benim de kimseyi tanımaya hevesim yoktu ama artık öyle değil. Hevesim var 😇
Yqni hevesten cok yoruluyorum desem yeridir, tanima sureci birbirine alisma vs aşamaları kaldıramıyorum artik çünkü tanımak için baya kapalı kutu kişilere denk geliyorum
İstemiyorum tanımak yoruldum artık uğraşmaya gerek yok
Herseyi en baştan yaşamaya niyetim yok kendini anlat zevklerin huyun suyun niyetin derken anlatırken bile yoruldum
Siz açık değilsiniz yaşadığınız birtakım olaylardan dolayı böyle hissediyorsunuzdur Ama genel olarak herkes Yeni insanlar tanımaya çalışır :)
Kaldı çünkü hiç flörtüm sevgilim olmadı bu konulara çok açım, çok deneyimsizim
Kaldı ama eskisi gibi değil..
Sevgılı olarak yoktu ama oldu bu sefer dırek evlılığe dogru gıdıyor bakalım
Hayır.. Hiç istemiyorum. Tanımayla güvenmeyle uğraşamam arkadaş olarak ta partner olarak ta.. İstemiyorum kimseyi
şu an yeniler var yeterli stoğumuz tükenmiş bulunmakta dfsadf aktif olarak iki üç kişiye enerjim yetiyor fazlasını kafam çekmiyor
haaah tamamamamammam eskilerden ne hayır gördüm de yenilerine heves kalsın ne heves ne de nefes yok artık
Yarısı ampül, yarısı sadece aa. m ve seks. Gerek yok
”Kimseyle tanışmak istemiyorum! Hatta beni tanıyanlar da unutursa çok mutlu olurum.”
Ne gerek var cogu aynı zaten yorucu isler ugrasamam
Yeni biri, yeni bir dert 😂
Ya gerçekten hayatıma giren insanlar sorunla giriyor, ister istemez giren insanı ben çıkarıyorum hayatımdan.
Benim artık hiçbir şey hevesim yok ki
Çok sıkıcı hayır
Hayır yeni birini tanımaya ne mecal ne derman
Hiç yok hevesim gereğide yok zaten
Gerek duymuyorum
Ilişki anlamında hayır arkadaş olarak olabilir
Geçmiş ilişkisini unutamadiklarindan çoğunlukla
Her zaman hevesim ve umudum var
Eyvallah ☘️
Hayır yok tanışmıyorum da zaten
Belki vardır düzgün dost arkadaş aşk nooo
Kesinlikle bakma sen kızlar bunu konuşur ama düzgün değillerdir. Gerçekten su devirde erkek namuslu dostum
☕️☕️
Hayır , mevcudiyeti koruyorum sadece.
Maalesef hiç kalmadı
Fazlasıyla insan tanıdığımı düşünüyorum artık yeni kişilere hissiz oluyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?