Sorun iyi niyetimdenmi?

Merhaba hayırlı akşamlar herkese küçük yaştan (5. sinif) beri hem okuyup hem çalışan 21 ime gün alan birisiyim
Bu yaşıma kadar ne kimsenin malını mülkünü nede aşk hayatını kıskandım kimseye özenmem kimseyede hayranlık duyan birisi değilim sadece kendim çalışıp kendim çabalayan birisiydim taki 1 sene öncesine kadar yıllar boyunca ailem tarafından kandirildim hep senin için biriktiriyoruz deyip her defasında kandırılan birisiyim 1 senedir kendimi hiç sağlıklı hissetmiyorum evden çıkamıyorum ise gidecek halimde kalmadı tüm hayallerimi çaldı ailem yıllardır ne hayallerle biriktirdiğim parayla kendi işimi yapicaktim takı askere gittim de harçlık istediğimde binbir türlü bahanelerle zar zor atılan paralarla 6 ay geçirdim artık istemekten sıkıldım her neyse sehrime geri geldiğimde o parayla kendilerine araba aldıklarında hevesim boğazımda düğümlendi 1 yıla yakındır evden zar zor cikiyorum kimseye güvenim kalmadı denizi seyretmeye gidiyor çıkıncada ailem tarafından psikologa götürüldüm bu hale gelmemin sebebini ailem olduğunu söylemeye çekindim çok utanç verici bir şey tüm akrabalara beni kötü biri olarak anlatmışlar yolda geçerken bir tuhaf gözle bakıyorlar hep çalıştım hiçbir zaman da ailemden bir şey istemedim daha fazla mesai kalarak evimdeki yattığım yatağı bile kendim aldım o derece kendimi o kadar canım hissediyorum ki herkesten geri kalmış gibi ne yapabilirim çalışacak gücüm kalmadı evden gitsem paramda yok mecbur aynı evde kalıyorum kocaman bir dünya yı bana dar ettiler ne yapmalıyım sizce?
Sorun iyi niyetimdenmi?