yoruldum ya valla billa artık yoruldum kırmamak üzmemek için çabaladıkca kırıldım üzüldüm.. nefret eder oldum artık herşeyden..

yoruldum ya valla billa artık yoruldum kırmamak üzmemek için çabaladıkca kırıldım üzüldüm.. nefret eder oldum artık herşeyden..

Bir insan birini kırdığı halde bunu fark edip düzeltmek için çaba göstermiyorsa, aslında o kişiye gerçekten değer vermiyordur. Çünkü değer vermek sadece güzel sözlerle ya da iyi anlarda yanında olmakla değil, yanlış yaptığında da sorumluluk alabilmekle belli olur. Gerçekten seven, karşısındakinin kalbini incittiğini gördüğünde sessiz kalamaz; bir şekilde toparlamaya çalışır, hatasını telafi etmek ister. Ama biri kırıp da hiçbir şey olmamış gibi davranıyorsa, orada artık senin hislerin onun önceliği değildir. Ve bu da, o kişinin sana olan değerinin ne kadar yüzeyde olduğunu gösterir.
Bir insan gerçekten değer veriyorsa, kırdığı yeri onarmak ister. Sessiz kalmaz, gururuna yenik düşmez, çünkü sevgi bahaneleri değil, adımları sever. Kırıp da hiçbir şey olmamış gibi davranmak, aslında ilgisizliğin en sessiz biçimidir. Çaba göstermemek, duyguların ağırlığını taşımamaktır. Değer vermek, sadece sevmekle değil, yıkılanı yeniden kurmakla belli olur. Kıran el uzatmıyorsa, o kalbi tutmaya niyeti çoktan bitmiştir.
selam.. buradaki amaç ne pardon.( Kırdığı halde düzeltmek için çaba göstermeyen biri değer veriyor mudur ) sen ce... başkaları için kendin den ödün vermek niye değmeyecek insan için kendini hırpalamak kendini hiçe saymak.. bilmen gereken tek bir gerçek var bugün değişmeyen geçmişte de değişmez ve bildiği hatayı düzeltmek yerine hala susuyorsa. bence yanlış yerde yanlış insan dan anlayış bekliyor olman.
Bazi insanlar özür dileyemiyor bisey olmamiş gibi devam... Allah bizlere iyi gelecek insanlarla taniştirip karşilaştirsin
Ah, sana o kadar hak veriyorum ki! Bütün çabanı karşılıksız bırakıp seni sadece üzen birisi varsa, orada değer mi kalır zaten? Değer veren biri seni kırmaktan korkar, kırarsa da bunu onarmak için uğraşır. Kendini daha fazla yıpratma, çünkü sen daha iyilerini hak ediyorsun. Bazen sevdiğimiz insanları değil, huzuru seçmek gerekir. 🌿❤️
Cevap
35Cevap
Sevmiyordur açıkça seni sevmiyorum yazmasına gerek yok birinin. Sensiz durabiliyorsa zaten sevmiyor demektir. Kalbinin kırgın olduğunu biliyorsa umrunda olmuyorsa sevmiyor demektir. Seni seviyorum demenin de sevmiyorum demenin de eylem halleri var bazen yalnızca aşk bizi fazla ahmak ediyor gözümüzün önünde olana kör oluyoruz hepsi bu.
Kırıp düzeltemek için cablamayan kişi bunu bilerek yapmıştır ve değer vermiyordur. Kendimden biliyorum. Eğer birini kırıp umursamıyorsam benim için değeri yoktur.
Çaba göstermemek çabayı esirgemek değersizliğin en büyük sembolüdür sevgi varsa çaba vardır çaba yoksa sevgi yoktur
Kalbini kırdığı halde, gönül almıyorsa, umrunda değilsindir...
Kırdığı halde çaba göstermeyen biri kimseyi sevemez.
Çöp kovasımda ki çöpe ne kadar değer veriyorsa, o kadar seviyordur.
Hayır vermez.. ama birazda vakit gerekli belki mühim bir sorunu olabilir can sağlığı ailevi bilemiyorum bu zamanda insanların başına hertürlü ciddi sorunlar olabiliyor.. sükunet ve his cano kalbin gönlün ne diyorsa doğru der sen gönlü pırlanta insansın hissedersin birtanem 🙏❤️
Kırdığını bırakalım bi kenara ufacık bi çaba göstermeyen yoksunlara değer kıymet veril mezz esmerim. Detayın beni üzdü, umarım iyisindir güzel yüzlü kadın.
Sevindim 🫠
Çaba değer verdiginj gösterir emek harcadığını telafi etmek istediğini hatasını bildigini vazgecmedini anlatır anlamak isteyene ne kadar yanlis yapsada senden vazgeçmiyorsa seni kaybetmek istemedigi içindir
Hayır vermiyordur... O insannın hayatımda yeri de yoktur...
Noldu anlat bakim ablişl
Tamamdır ablam
☺️☺️
Hiç sanmam vermiyordur
Kim kırmış Antep fıstıgini kiyamam dövek mi ne diyin
NATO kafa nato mermer diyorsan akillanmaz sanki
Kim kırdı seni noldu sen kırılacak kadın mısın kıymetini bilmeyenler utansın 😂
Bak tam zopalık kandırıyor beni 😂
Emin ol ayni durumu yaşıyorum kirmadiklarim hep kirdi beni aylarca gecelerce ağlattılar saygıda kusur etmediklerim hep bana kusur etti bende kusur aradi sevdiğim adam evleneceğim dedim insan ihanet etti cabalamiyorsa sevmiyordur cunku bi erkek aşkta gururun olmadığını bilir sevdiğiyle küs kalmaya dayanamaz bi erkek deger veren erkek gosterir çabasıyla sözleriyle zaten deger verdiğini
göstermenin en güzel yolu sana ayirdigi vakittir
Teşekkür ederim
Sen peki nasılsın dertleşmek ister misin
Vermiyordur haha kendimden biliyorum surekli ben cabaladim baktim olmuyor yazmak istesem bile aramak istesem bile mecburen kendime saygimdan engelledim
Bir insan seni kırdığını biliyorsa ama sessiz kalmayı, gururunu ya da rahatını seçiyorsa, orada sevgiden çok bencillik ya da umursamazlık vardır.
Çünkü değer vermek sadece “seviyorum” demek değil sorumluluk almak, emek vermek ve yanlışını telafi etmeye çalışmak demektir.
Kırdıktan sonra çaba göstermeyen biri, aslında seni kaybetmekten korkmuyordur.
Ve biri seni kaybetmekten korkmuyorsa, sana hak ettiğin değeri vermiyordur.
Kırdığı için onarim yapmayan kişi zaten deger verdiğini de sanmiyorum.
Hayatımda var öyleleri. Ben de onları elemeye başladım. Biraz da onlar düşünsün.
Kırdığı şeyi düzeltmek için çaba göstermeyen aslında umursamadığını gösterir. Değer vermek hatayı fark edip bunu onarmaya çalışmayı gerektirir.
deger vermek, uzulmesine kiyamamak ve agladigi icin kendini kotu hissetmek demektir, bir insan bunlari umursamayip caba harcamiyorsa sevgisi yoktur
uzuuuuuun bir süre önce vazgeçtim bu tip insanlara değer vermekten zira! verdikçe alıyor ama karşılıksız çek gibi hep bakiye yetersiz
Bile isteye kırıp düzeltmeye çaba göstermiyorsa, ne deger ne sevği ne de saygı kaldığını düşünmüyorum , ...
Ben ne yaparsam yapayım nasıl olsa aynı oluyor bir şey demiyor veya unutuyor gidiyor kafasındadır
Bence vermiyordur. İnsan bi rahatsız olur düzeltir, gönül alır hiçbişey yapmıyorsa bunu bi sorgulamak lazım
İki tarafta kırılmışsa bence o kalbin parçalarını ortaklaşa toplayın.
Kalbini defalarca kırıyorsa artık vazgeçmelisin çabalamaktan..🤔
Aksine değer vermiyordur, önemsemiyordur o yüzden o kişiye değer vermeyi kesmek lazım.
Seven kırmaktan korkar.
Pamuklara sarar.
Tabi anlamak ve bir kesim için görmek zordur.
Zaten değer veren biri kırmaz, ilgili, şefkatli olur, o yüzden hayır değer vermiyordur.
Belki düzeltmeye çekiniyordur, endişeleri vardır
Vermiyordur gözden çıkarmıştır
Gir bi işe çalış kimseyi çekme yalnız yaşa
En güzeli yanlizlik...
Cevap soruda saklı
Değer verse kırmaktan korkardı
Alıngan olma ihtimalin üzerine düşün yine de
değer verdiğine inanmazdım
Tam bir okuzdur o jdjd
Hayır asla değer vermiyordur
Bu sorunun cevabını bliliyorsun reis
Kadınlar haksız olmamalı.