Aşık cin Musallattan nasıl kurtulabilirim?

hayatımda sürekli sorunlar ile karşılaşıyorum bu sorunlar başarımı evliliği etkileyecek şeylerdi. Üniversite sınavına 3 kere girdim ve dershanede dereceler alan ben 2 sinde kaydırma yaptım birinde barajı geçemedim ama hepsi de güzel geçen sınavlardı. Nasip değilmiş dedim iş aradım yıllarca bulamadım sonra iyi kötü bir dükkanda çalışmaya başladım bebek gibi yüzüm var sarışın renkli gözlüyüm 30 yaşıma geldim sevgilim olmadı sanki görünmez gibiyim kimse farkımda değil gibiydi. birşeylerin ters gittiğini rüyalarımda görmeye başladım hissettiğim için arayışa girdim hocalara gidip dualar okudum birşeyler çözüldü görücü usulü birini buldum ilişkimiz güzel gidiyordu ama şu anda da onun işleri ters gitmeye başladı işinden çıktı evini satmak zorunda kaldı sanki evlilik olmasın diye birşeyler oluyor en sonda aramız da mesafeler oluşmaya başladı beni deli gibi sevdiğinin farkındayım ve kaderim bunu hissediyorum ama sürekli işleri ters gidiyor birşeyler yaşıyor bana söylemiyor sadece kurdugu birkac cümleden çıkarıyorum bilmediğin şeyler var ve bu şeyler seninle arkadaşlığımız başladıktan sonra oldu gibi cümleler kuruyor. ben artık bir cinin bana aşık olduğunu ve beni yenemeyeceğini anlayınca sevdiğim adamla uğraştığını düşünüyorum

Aşık cin Musallattan nasıl kurtulabilirim?