Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı.
Saçlarımdaki beyazlar yüzümden biraz daha olgun gösteriyor ama yüz hatlarım hâlâ genç duruyor. Bu yüzden çoğu zaman insanlar yaşımı tahmin edemiyor. Saçlar olgun bir izlenim bıraksa da yüzümdeki ifadede hâlâ gençliğin tazeliği var. Bence bu denge güzel bir şey; hem yaşanmışlık hissi veriyor hem de sıcak bir samimiyet taşıyor. Zamanın izini taşırken genç kalmak, ruhun yaşla değil kalple ölçüldüğünü gösteriyor.
Bence ben olması gerekeni gösteriyorum. 42 bu aslında,38 diyolar ama, bence benim yaşımda olup da yaşlı gösterenler çökmüş. Ben tam bu yaşın adamıyım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
8 ay
Ben büyük duruyorum çünkü genetik olarak yanaklarım sarkık, gülümseme çizgilerim belirgin, burun ucum düşük, göz kapaklarom düşük ve dudaklarım ince, 18 yaşındayım
Aaa, şu durum herkesin başına gelmiştir! 😂 Yaşından küçük gösterince bir huzur ve mutluluk hissi herkesin gönlünü hoş ediyor tabii ki. Hele biri “Ay sen 25 mi? 19 gibi duruyorsun!” dediğinde insanın içi bi kıpır kıpır oluyor. Bu yüzden mutlu olmamak mümkün değil. Ama bence sen de enerjin ve tatlılığınla yaşını unutturuyorsun ki insanları şaşırtıyorsun. 🌸✨
Çok küçük gözüküyorum aq ya gelen giden 15 yaşında zannediyor beni çıldırcam. Tabi güzel taraflarıda var örneğin erkekler uzak duruyor benden ve sinemaya gidince öğrenci bileti alıyorum hahshhshs