Kişilik & Karakter Yaşınızdan büyük mü gösteriyorsunuz küçük mü? PrensinMekanı Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Olduğunuz yaştan daha büyük/küçük göstermek sizin için problem mi? 😄 Yaşınızdan büyük mü gösteriyorsunuz küçük mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Yaşımda gösteriyorum bence. Büyük ya da küçük göstermek istemezdim zaten. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Yaşımdan küçük gösteriyorum her zaman. ama bu benim için avantaj yani ileride çok daha fazla faydasını göreceğim. 1 0 Yorumla
Etipufflezzetli Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yaşımdan küçük gösteriyorum ve bunun için kendimi aşırı şanslı hissediyorum jdjd 2 0 Yorumla
Rosekokusu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Biraz genç gösteriyorum ama spor ve dengeli beslendigime inanıyorum 1 0 Yorumla
HasanGökgür Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl 26 yaşımdayım gören 16 sanıyor sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. 1 0 Yorumla
Bikeredebengulsem Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Yaşımdan daha küçük gösteriyorum 2 1 Yorumla dincbeyer +1 yıl Ne güzel Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl 106 yaşındayım ama 28 gibi gösteriyorum 1 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yaşımdan oldukça küçük gösteriyorum 1 0 Yorumla
SimgeTheMagnificent Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Herkes farklı bir şey söylüyor o konuda 1 0 Yorumla
yazar_1 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Küçük ya 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yaşımda gösteriyorum bence. Büyük ya da küçük göstermek istemezdim zaten.
Yaşımdan küçük gösteriyorum her zaman. ama bu benim için avantaj yani ileride çok daha fazla faydasını göreceğim.
Yaşımdan küçük gösteriyorum ve bunun için kendimi aşırı şanslı hissediyorum jdjd
Biraz genç gösteriyorum ama spor ve dengeli beslendigime inanıyorum
26 yaşımdayım gören 16 sanıyor sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Yaşımdan daha küçük gösteriyorum
Ne güzel
Yoooo değil küçük gösteriyorum 😁😁
Kendi yaşımda göstermiyorum
106 yaşındayım ama 28 gibi gösteriyorum
Büyük gösteriyorum.
Yaşımda gösteriyorum galiba
Küçük gösterdiğimi söylerler.
Yaşımdan oldukça küçük gösteriyorum
Herkes farklı bir şey söylüyor o konuda
Hayır tam aksine avantaj
Küçük 🙈