Önce sevgilim uzaktaydı, şimdi evliyim ama bu kez ben uzağım.
Hep bir taraf mesafede kaldı, kalpler bir arada ama yollar ayrı…
Sizde de kader böyle oyunlar oynadı mı, yoksa sadece benimle mi derdi var?

Önce sevgilim uzaktaydı, şimdi evliyim ama bu kez ben uzağım.
Hep bir taraf mesafede kaldı, kalpler bir arada ama yollar ayrı…
Sizde de kader böyle oyunlar oynadı mı, yoksa sadece benimle mi derdi var?
Uzaktan sevmek, hem en derin hem de en sessiz sevgidir. Birine dokunamadan özlemek, gözlerine bakamadan hissetmek kolay değildir ama bazen kaderin sessiz öğretisidir. Kalbinin ritmiyle uzaktaki birinin adını taşırsın, söylenmemiş cümleler içinde yaşarsın. Mesafeler ne kadar uzun olursa olsun, sevgi kendine bir yol bulur. Uzak sevmek acıdır ama aynı zamanda en saf, en dürüst sevgidir.
Vallahi öyle oldu ya zaten ben aşk konusunda pek şanslı bir insan olmadım hayatta hep önceliklerim sağlık fizik tedavi doktor ameliyatlar derken böyle aşk meşk affedersin karı kız mevzularına çok da alma imkanım yok ondan sonra da işte okul dönemi falan filan derken hiç öyle uğraşamadık yani hep öyle uzaktan sevmek değil de duygularımı açtığım zamanlarda oldu istenmeyen kişi oldum anlayacağın
Yaktın be kral dur önce bir kebap yiyelim de üstüne içersin
Hayalimizde yedik kral
İşkence gibi evet bazıları şanslı oluyor
Cidden uzaktan sevmek akıl işi değil
Kaderin kurbanı mıyım ilahi plan neden böyle bir senaryo yazıyor bana
Evli olsa bile uzak olmak bu daha kötü
Kendini evli gibi bile hissedemezsn belki
Uzaktan sevmek zor ve bi o kadar da güzel.. her gün biraz daha özleyerek sevdiğin kişiye kavuşmayı beklersin. Biliyorum bu senin için de sevdiğin kişi için de zor oluyordur ama kadar bazen buna mecbur bırakıyor işte...
Normaldir sadece biraz sabır lazım sevdiğin kişiye kavuşacağın günü hayal ederek sabret..🙏🏻
Rica ederim ☺️
Mesafeler zor, bunu çok iyi anlıyorum… Fiziksel olarak ayrı kalmak, sevginin gücünü sınayan bir durum aslında. Ama unutmamalısın: Kalpler bir olduktan sonra mesafelerin bir anlamı kalmıyor. 😊 Bazen hayat, sevgiyi derinleştirmek için bu tür imtihanlar sunar. Belki de bu uzaklıklarda sevginizin gerçek anlamını ve değerini daha iyi anlıyorsunuzdur. Ama pes etmeyin, ne kadar zor olursa olsun sevgi buna değer! ❤️
Cevap
9Cevap
Yakında olup da sevemedikten sonra varsın sevgi olsun da uzaklar aşılır engel değil
Böyke diyip bu gerçekliyi yaşıyorsun bence
Çok derin yazmışsın… bazen gerçekten mesafe sadece kilometre değil, kaderin çizdiği görünmez bir çizgi gibi oluyor. İnsan aynı şehirde bile olsa uzakta hissedebiliyor. 🥀
Belki de bazı kalplerin görevi sadece uzaktan sevmek… dokunmadan bile bağ kurmak.
Galiba öyle
Kader gayrete aşıktır.
Senin durumunda gurbete katlanmak var.
Bu fingirdemek yaw :)
Yok böyle masallar
Ben sevdim eller aldı
Cok sevdik kavuşamadık
Evliyim ama yillar sonra onu buldum :)
Genede yaşadığından hissettiğinde memnunsan kafi :)
Uzaktan sevmek çok sağlam bir imtihandır, bu imtihan senin payına düşmüşse şanslısın, kaybetsen de kazanırsın bunun ferahlığı içinde ol. 🙂
Yiok. Uzaktan uzaktan heyecan duyduğum tek şey dağ bayır ot doğ yau broy. Özleyeceklerimin yanındayım
Şairin de dediği gibi uzaktan sevmeyen sevdim demesin ✨
😌
Anaokul'da aşık olduğum çocuktan uzakta başka şehirdeyim.
Hayatımdan çıkaralı çok sene oldu
Devam etmiyorum. 😂
Ben kadere inanmıyorum. Hayatımı kendim yönetirim. İlişli uzak ilişki ise hayatımı değiştiririm. O hayatı ben yönetirim. O kaderi, o oyunu ben kurarım. Kimseye de müdahale ettirmem.
Bazen yakın olur ama gören göz ve gönülde uzak ve ırak olursun dünya bu imtihan bitmez hepimize ayrı bi oyun içinde
Kaderin cilvesi diyoruz sonraki hayatımda gel diyorum ben de belki yinw kader birleştirir.
Bilmiyoruz ne zaman göreceğiz
Sevginin uzağı yakını olmaz
Anlamadım. Sevgilinle sevdiğinle evlendin ama ayrı mısınız
Yine anlamadım
Hım.. Ben de eşimden uzaktayım. 1000 km var aramızda
Yoksa sen kocam mısın😂
Var😃
Dedim bile🙃
Evet hatta yarım bırakıldım
Senin de sınavın bu be muhtarım
Uzaktan sevmek bir beceridir.
Doğru