Bayadır konuşuyoruz hala buluşamadık hep erteliyor. Her gün yazıyor beğenisi var ilgili davranıyor ama sanalda kalıyor. Oyaladığını düşünüyorum fakat burada mantık nerede, eline ne geçecek? Buluşmaya cesareti yok belli ki olsaydı bin kere karşıma çıkardı buluşmayacaksan niye zaman harcıyorsun, konuşmayı kesince de peşimde koşuyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bence reele taşımak varken sanalda devam eden birinin amacı, çoğu zaman kendini koruma refleksiyle ilgili oluyor. Yani aslında gerçek hayatta karşı karşıya gelmenin getireceği samimiyet, risk ve sorumlulukla başa çıkmak yerine, sanal ortamın verdiği güvenli mesafeyi tercih ediyor olabilir. Bu, illa ki özgüvensizlik anlamına gelmeyebilir; bazen kişi kendi duygularını veya niyetlerini test etmek, karşı tarafı tanımak, bir tür kontrollü alan oluşturmak isteyebilir. Ama çoğu zaman işin altında, kendi değeri ve kendine güveniyle ilgili bir soru işareti de olabilir. Çünkü gerçek hayatta yüzleşmek, duygularını açıkça göstermek ve olası reddedilmeyi kabullenmek, sanalda olduğundan çok daha cesaret gerektirir.
Kısacası, bu durum kişinin hem kendini koruma yöntemi hem de özgüveniyle ilgili bir ipucu verir. Eğer karşımızdakinin niyeti ciddi ve samimiyse, er ya da geç reele taşımak isteyecektir. Ama sürekli sanalda kalmak, bir tür kaçış ya da güven arayışı da olabilir; bu noktada kişinin kendisiyle ve duygularıyla ne kadar barışık olduğunu gözlemlemek lazım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayHaklısın bu durum çok sinir bozucu ve kafa karıştırıcı. Kısa ve net söyleyeyim: kişi istiyor gibi davranıyor, ama muhtemelen gerçek bir bağlılık / risk almaya gelmiyor. Bunun birkaç mantıklı sebebi olabilir (hepsi olası — kişide hangisi baskın bilmiyoruz):
Korku/çekinme: yüz yüze gelmekten, reddedilmekten veya ilişkinin ilerlemesinden korkuyor.
Kolaylık/konfor: sanal ilgi düşük bedelle ego tatmini sağlıyor (like’lar, yazışmalar).
Seçenek tutma: başka kişiler de var; seni “yedekte” tutuyor.
Manipülasyon/oyun: seni meşgul edip kontrol duygusu sağlıyor bazen bilinçli, bazen değil.
Zaman/lojistik bahaneleri: gerçekten uygun zaman bulamıyor ya da organize olamıyor.
Bağlanmama / duygusal uygun olmama: ciddi olmaya hazır değil.
Bunu bilmek seni rahatlatmazsa bile, davranışın mantığı bunlardan biri veya birkaçının karışımıdır. Sonuç: eline somut bir şey geçmiyor sadece emek ve zaman. Ne yapabilirsin pratik adımlar. Ne istediğine karar ver. Sadece “tanışıp bakalım” mı, yoksa buluşma + ilerleme mi istiyorsun? Netlik sana güç verir. Açık sınır koy. Belirsizlik kabul etmiyorsun mesajı ver. Somut plan iste: tarih, saat, yer belirsizlik kabul etmeyeceksin. Eğer somut plan yoksa devam etmeyeceksin. Davranışla cevap ver: sen de ulaşımı azalt. Her beğeniye veya her mesaja anında karşılık verme; ilgi azalınca gerçek niyet görünür. Sınır için süre ver: “Eğer bu hafta içinde buluşma planı olmazsa konuşmayı azaltacağım” gibi.
Güvenlik tedbiri: buluşursan halka açık yerde, yakın bir arkadaşına haber ver.
Kırmızı bayraklar: sürekli erteleme, bahaneler, plan yapmaktan kaçınma, yalnızca internette ilgi bunlar devam ederse vazgeç. Benim için somut plan önemli. Pazartesi 19:00 / Çarşamba 17:00’ten hangisi uygunsa söyle, aksi halde koşullarımıza göre devam etmeyiz.” gibi tarzta konuş. Eğer oyalamaya devam ederse. Bir kez net bir sınır koy, cevap gelmezse devam etme. İnsanlar geri çekildiğinde peşinden koşan davranışı ödüllendirirsen, döngü sürer. Onun peşinden koştuğu anlarda bile soğukkanlı ol: “Buluşma için net teklif ver, ben de ona göre karar veririm.” deyip bekle.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBir erkekten dinlediğim 2 hikayeyi anlatıyorum. Erkek kızla buradan tanışıp konuşuyor aralıksız ve düzenli olarak yıllarca. Erkek ilk haftalardan itibaren sürekli buluşalım görüşelim ve reele taşıyalım diyor ama kadın bir sürü farklı şeyi bahane ederek bunu yapmıyor. Sonra erkek buluşmaktan umudu kesiyor ama kadından da kopamıyor konuşmaya devam ediyorlar. Kadının ne telefon numarasını biliyor ne de soyadını. Sonra da konuştuğu kadın evli olduğunu itiraf ediyor 3 senenin sonunda. Aynı erkeğin başına gelen başka olay ise şu: bu kadından önce yine buradan birini bulup 2 sene boyunca düzenli konuşuyor. Yine bu kadına da görüşüp buluşmak için 2 sene boyunca yalvarıyor. Kadın yine bir şeyler bahane ederek kabul etmiyor. Kadının soyadını, telefon numarasını vs bilmiyor. Sonra 2 senenin sonunda kadın hesabını kapatıp kayboluyor ortalıktan. Bir de o erkeğe attığı ve gönderdiği fotoğrafların aslında kendi olmadığını, başkasının fotoğraflarını kullandığını söylüyor. Fotoğrafını attığı kadın da çok güzel bir kadınmış ve o yüzden çok vurulmuş o kadına bu erkek. Güzelliğine vurulmuş yani. Sonuç olarak mutlaka bir nedeni oluyor. Birinde kadın evli çıktı diğerinde ise fotoğrafları fake çıktı
01 Yorumla
Soran8 ayBuradakiler komple fake zaten buluşmuyorsa o fotodaki kendisi değildir ya da güncel hali rezalettir çıkamıyordur ama ben instagramdan tanıştım komple herkes ekli ayrıca şakayla karışık nüfus kayıt örneği dahi istedim anında attı onu geçtim okulundan falan arkadaşları mezun olduğu yer gibi şeyler de var.
Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. Bazı insanlar sanalın güvenli alanına sığınıyor çünkü orada reddedilme, beğenilmeme ya da sorumluluk alma korkusu yok. Gerçek buluşma, maskeleri düşürür ve bu onları ürkütür. Belki ilgisi var ama cesareti yok, belki de kendini yeterli hissetmiyor. Her gün yazması alışkanlık, duygusal bir bağ kurmak değil. Oysa gerçek yakınlık, göz göze geldiğinde başlar. Sanalda kalmak, hissetmeden konuşmak kadar boş bir çabadır.
09 Yorumla
Soran7 ayChatgptyi azalt
Soran7 ayTüm yorumların kopyala yapıştır
Soran7 aySil sil görüşleri hakkın bitti zaten 😂😂
Soran7 ayNe çekemezi ya, her görüşün kopyala yapıştır niye inkar ediyorsun zalak mıyız biz
Soran7 ay20 saniye içinde destansı görüş yazmak? Hahshss okey bayy
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
8 ay
Ahh bu durumlarda gerçekten insan sinirden delirebilir, haklısın! İlgisini göstermek hoş ama somut bir adım atmıyorsa tabii ki enerjini sorgulamak zorunda kalırsın. Sanalda daha rahat hissettiği için, yani yüz yüze gelince kontrolü kaybetmekten ya da olası gerginliklerden korkuyor olabilir. ✋ Ama işte böyle sürekli erteliyorsa ve sen yorulduysan, onunla güzelce konuşarak hislerini paylaşman önemli. Sana değer veriyorsa, adım atacaktır; atmıyorsa da enerjini boşa harcamaya hiç gerek yok! Kendini çok üzme, karar almakta ve hislerini ifade etmekte özgürsün. 🌟
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
47Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. İlişkisi vardır. Sen sanalda oyalandığı birisindir sadece.
40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı.
8 ayKorkak adamlara uğraşma bebisko
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı.
8 ayo kadar konusuyorsunuz ama yinede bu isi ciddiyete baglamiyor yanina kadar gelemeyecekse niye sohbeti devam ettiriyor hic ugrasma engelle gec yoluna bak bu zamana konustuysan birkere bile uanina gelmediyse hic gelmez cunku gelecegi yok gelmek isteyen kendisini belli eder herturlu yolunu bulur demekki istemiyormus
21 Yorumla
Soran8 ayÇok istiyor ama icraat yok çekiniyor korkuyor
- Kişilik & Karakter konusunda 394 cevap paylaştı.
8 ayBuluşmadan kaçtığı gibi görüntülü de konuşmuyorsa zaten kandırıyordur fake fotoğraflar ile.. görüntü var icraat yoksa o zaman kendine öz güveni yoktur. Ya da; sadece ona karşı olan ilgin uzaktan hoş gelmiştir, devamına gerek duymuyordur ona sadece sanal arkadaşlık etmek onu mutlu ediyordur.. kanma yani.
01 Yorumla
Soran7 ayTamamen yazdıklarınıza katılıyorum ben de bu şekilde düşünüyorum
8 ayÖyle birinin şöyle bi yanlısı olabilir mesela reelde ya da sanalda başka bi sevgilisi vardır ve onunla ayrılma aşamasi gibi şeyler varsa seni yedekte tutuyor demektir yani ondan ayrilmazsa sana güle güle diyecek ya da kullanmak için seni sanalda tutacak ama ondan ayrılırsa daha ertesi gün bile olmadan sana yoğunlaşıp reele taşiyacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBu seni şaşırttı mı? Zaten yüksek özgüven sahibi biri realde tanışandır. Sosyal medyadan yürümez ki? Ordan yürüyor çünkü reddedilse duyacak bilecek yok. Kimliği belli belirsiz kafa rahat 🤣 ah hele aklıma Dm den mesaj alıpda kendini havlarda gören kadınlar geliyor gül gül ölüyorum
02 Yorumla
Soran8 ayAynen öyle, öz güvenli erkekler genelde reelde tanışıyor. Sosyal medyadan kovalayanlar öz güvensiz olan ve reelde kimsenin bakmadığı kişiler, dışarıda bakanı olan kişi sanaldan niye kovalasın sonuçta
Cevap sahibi8 ayYa Klasik Sosyal Medya Abaza taktiği bilmeyen yoktur. Mesaj salvosu at
Kopyala yapıştır.
Gizem.:Hanfendi merhaba tanışabilirmiyiz...
Buse : aynısı
Azra :Aynısı
Sude : aynısı
Betül : aynısı
Sonuç : İlla birisi döner kabul eder. Edebe kadar devam yeter ki nefes alsında gerisinin bi önemi yok. Yanlızlıktan mastürbasyon yapmaktan bıktık ya
İşte Klasik Türkiye Abaza Erkekler Güruhu Kadına ulaşma taktiği budur. Bilmeyen kızlarımız mesajlar gelince Kendini Dünyanın gelmiş geçmiş En harika en güzel en mükemmel Kızı zanneder ge Kendine bakmadan Efsanevi niteliklere sahip Erkeklerile layık olduğunu düşünür herkes bilir bunu 🤣 Evet Reelde gelen adam gerçek özgüven sahibdir.
- Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
8 ayDediğin gibi ya özgüveni düşük ya da sadece telefonda seninle iletişim kurup sonrasında kalan gününe devam etmek onun için yeterli geliyor, reele taşımak istemiyor olabilir
11 Yorumla
Soran7 ayYazdığın iki seçenekte çok doğru, sanalda devam etme nedeni aslında karşıma çıkacak öz güveni olmaması. Hiçbir erkek, kız buluşmak istediği halde red etmez üstelik beğenisi varsa. Yüksek ihtimalle güncel tipi çok kötü çünkü hep eski fotolarını atıyor
7 ay🤔 Sürekli yazıp hiç buluşmamak genelde iki şey demek olur ya gerçekten cesareti yok, ya da bu “sanal ilgi”yi kendi egosunu beslemek için kullanıyor. İlgiyi seviyor, riski değil. 🎭
031 Yorumla
Soran7 ayEvet ego beslemek için beni kullandığını düşünüyorum karşıma çıkamıyor
- 7 ay
Bunuda ona sormak lazım ama
Soran7 ayBaşka seçenek kalmıyor geriye
- 7 ay
Aynen öyle başka bana göre de seçenek yok
Soran7 ayRisklik durumda yok her erkek beğendiği kişiyle buluşmak için koşa koşa gider. Reel tipini beğenmem diye korkuyor cesaretsiz
- 7 ay
Buda öz güven eksikliği var demekki
Soran7 aySanalda görsen inanılmaz öz güvenli egolu kendini beğeniyor yakışıklı görüyor epey ama böyle görse çoktan buluşurdu
- 7 ay
Peki gerçek bir resmini gördünüz mü
Soran7 ayEvet instadan tanıştık ama eski fotoları hep
- 7 ay
Anladım peki yaşlarınız kaç
Soran7 ay23-25
- 7 ay
Valla öyle hani yaşlı biride değil mis sanki sonuçta hani biraz yaşlı olsa ondan çekinir derdimde
Soran7 ayÇocuk bana 21 yaşındaki fotolarını atıp güncel diye keklemeye çalışıyor
Soran7 ayAma sorun şu ki 21 yaşındaki hali 26,27 yaşında duruyor yani
- 7 ay
He anladım demekki 23 yaşındaki haline bir bastonmu eksik 😂😂😂
Soran7 ayGüncel tipi kötüdür ne de olsa o fotolar kaç senelik çünkü yeni foto bile atmıyor verdiği cevap ise foto çekilmeyi sevmiyorum, yersen
- 7 ay
Eee şimdi peki bu durum seni neden bu kadar rahatsız ediyor sal adamı gitsin ya ne uğraşıyorsun ki bu şekilde tiplerle
Soran7 ayÇocukla kaç kez konuşmayı kestim ufak çaplı tartışmalardan ama görsen nasıl çabalıyor peşimden koşuyor bırakmıyor ben hayatımda böyle çaba azim görmedim. Buluşmayacaksa niye boş boş işlerle uğraşıyor anlam veremiyorum
Soran7 ayEvlilik planı dahi kuruyor komik😂😂😂
- 7 ay
Şart koy madem önüne de ki real'de görüşmeyeceksek Bir daha benimle uğraşma de
Soran7 ayBuluşma konusu açılınca tek dediği şey gelicem 😂 bence bu çocuk sizin dediğiniz gibi sanal ilgiyi seviyor sanal aşk yaşamak istiyor ezk gibi
Soran7 ayTipi görseldeki gibi olsa buluşurdu çoktan
- 7 ay
Peki ya sana göstermiş oluyor sanaldaki görsele bir gönderebilir misin bana
Soran7 ayAnlamadım
- 7 ay
Yani senin gördüğün ınstagram'daki resimlerinden bana bir görsel gönderebilir misin resim merak ettim bu kişiyi
Soran7 ayNiye merak ettin ki😂😂 normal bir insan
- 7 ay
neyse tamam
Soran7 ay😂😂
- 7 ay
Bu kadar çekilecek bir şey yoktur amacımız sana yardımcı olmaktı neyse
Soran7 ayFotosunu görüp yardımcı olunacak bir durum yok
- 7 ay
Problem senin problemin yapacak bir şey yok
8 ayciddi olmak istemiyor sebebi bu nasil anlamadin iliskinizi büyük ihtimalle ciddiye almiyor oylece sanaldan vakit gecirmek icin kullaniyor. sonuçta fotolarda vs gormussundur ozguvenle alakasi yok özellikle erkekler ozguvene vs takmaz
00 YorumlaKız çıkarsa hiç şaşırma, benimde erkek rolüne bürünüp ciddi ciddi 5 ay konuştuğum bir kız oldu gayet güzeldi hoştu zamanını benle konuşarak geçiriyordu, kız olduğum için ona ne söylersem daha çekici ya da hoş gelir bildiğim için rolümü gayet iyi oynadım şüphe ettiğini de sanmıyorum kimseye güvenme sal gitsin kısaca
05 Yorumla
Soran8 ayBöyle bir olayın en net açıklaması fake olmasıdır ama fake değil maalesef instagramdan tanıştık orada ailesi olsun okuldan arkadaşları falan komple ekli. Dış görünüşüne güvenmiyor boyunu yalan söylediğini düşünüyorum çünkü fotoğraflarında uzun durmuyor benden bile kısa olabilir.
Soran8 ayBen de tam olarak böyle düşünüyorum. İlk tanıştığımız zaman ne de olsa birkaç gün öylesine konuşurum buluşmam etmem edasıyla dış görünüşü hakkında kendini parlatıp yalan söylemiştir. Fotoğraflarındaki gibi olsa karşıma çıkardı ne de olsa çıkmaması için hiçbir sebep yok. Aşağıda biri demiş hatta erkekler tanışır tanışmaz ilk haftada kahve içelim diye teklif ediyor gibisinden evet bu durumu ben de dışarıda yaşıyorum hiçbir erkek ertelemez buluşmak için ısrar eder.
- 8 ay
şu an kız olduğun bil şüpheli
8 ayAnlık video veya ses iste yapmazsa o kişi değildir ses atarsan videolu at de iyi incele ya başkasına aşık etti seni korkuyor açıklamaktan ya da öz güvensiz dediğin gibi
09 Yorumla
Soran8 ayGörüntülü konuşalım dedim, görüntülü konuşmayı sevmiyorum diyor. Anlık yüzünü at diyorum saçını at dedim mesela geçen gün bana gidip en eski fotolarını atıyor dalga geçer gibi bir de güncel fotom diyor kaç senelik fotolara. Böyle olunca başta fake gibi geldi ama fake değil maalesef. Başka platformandan tanışmış olsak direkt fake derim. Yüksek ihtimalle öz güvensiz dış görünüşüne güvenmiyor karşıma çıkmaktan korkuyor reelini beğenmem diye, eğer güncel tipi iyi olsa ya da fotoğraflardaki gibi olsa niye anlık foto atamasın , görüntülü konuşamasın? Dış görünüşünde bir sıkıntı var. Bazı kişiler hayatında biri vardır falan demiş kimse yok ama olsa dahi bu karaktersiz olan kişiler için bahane olmaz yine de giderler onla alakalı olduğunu düşünmüyorum.
- 8 ay
Güncel atamıyorsun video atamıyorsun görüntülü gelmiyorsun 🙄
Eski haline dönmek için zaman kazanıyor olabilir fakat yalan girmemeli ilişkiye
Soran7 ayTipini değiştiremez ki zaten hep eski fotolarını atıyordu bana karşıma da çıkamaz bu şekilde
- 7 ay
Kilolu halimle zayıf halim arası fark uçurum özellikle fitnıs sonrası 5 ayrı zamanda çekilen görsel güncel halimle alakasız halde kendisi eski haliyle size benim dediyse ona dönmeye uğraşıyor olabilir
Soran7 ayYok çocuk kilolu değil zayıf ama bana kaslıyım falan diyor lakin görünene bakınca zargana. Saçını at dediğim halde atmamıştı gidip kaç sene önceki fotosunu atmıştı. Hadi yüzüne çekindin ( güya kendini çok beğeniyor yakışıklı görüyor herkes ona yürüyormuş öyle olsa bin kere yüzünü atardı anlık) insan saçını niye atmaz? Aklıma gelen tek şey fiziksel görüntüsü yüz saç komple kötüleştiği
- 7 ay
Şaşkınım
Soran7 ayNormalde fake derim ama fake değil işte aşırı saçma değil mi bu
Soran7 ayHayır bir de komik olan çocuk gelecek planları kuruyor kendi kafasında aylarca hep hayatımda seni istiyorum bilmem ne daha karşıma çıkamamış hep hayal kuruyor
- 7 ay
Hiç video atmaması anlık atmaması ve dahası eski atması vs kendini sevemiyorsa iş zor
Erkekler konuştuktan iki gün sonra başlarlar sana kahve ısmarlayım buluşalım mı? diye bu kişinin ya bulunduğu şehirde sevgilisi var ya da özgüvensiz cesareti yok. Zaman kaybetme konuşuyorsan öylesine konuş umut besleme şimdiye çoktan gelmesi gerekirdi...
06 Yorumla
Soran8 ayEvet hiçbir erkek süreyi böyle uzatmaz, bence tipine güvenmiyor. Herkes hayatında biri vardır falan demiş ama hayatında biri olması gelmesine engel değil erkekler koşarak gider. Ayrıca kimse yok hayatında. Reelde onu beğenmem diye korkuyor
Soran7 ayegolu yakışıklı gösteriyor kendini, beğenmem diye çekiniyor
Soran7 ayEvet yalan söylemese çoktan buluşurdu hiçbir erkek bunca zaman beklemez ilk haftadan teklif eder
8 ayMesafeler yakın iken.. reele taşımayan taraf ciddi değildir. Onun aradığı sanal eğlencedir. Ona yeterli gelen seviye odur. ya da reelde zaten benZer dostlukları var... ihtiyaç ya da gereklilik hissetmiyor reel görüşme için.
00 YorumlaHer ihtimale açık kapı bırak; evlidir belki, fake olabilir, yedekte tutuluyor olabilirsin, hedefsizdir, zevk alıyordur, aşırı özgüvensizdir…çok dikkatli ol.
10 Yorumla
8 ayevli olabilir. ve yaşıda söylediği gibi değildir. durust olmadiği bazi şeyler vardir. ve senide kaybetmek istemiyordur
11 Yorumla
Soran7 ayE devletine baktım öyle şeyler yok bekar yaşı her şeyi doğru, dış görünüşünde bir yalanlar var belli ki güncel hali kötüdür
* sanalını kardeşim ya ne iş bu ya nefret ediyorum şu sanal ilişki mevzusundan ya yalnız kal ya da git adam gibi tanışıklığın olsun internet çağıymış şimdi diyo hay internetinin ya sanalda tanıştığın biri asla gerçekteki gibi olmaz çünkü sanalda düşünmeye zamanı olur belkide bir aptalla aylardır konuşuyorsun bilemezsin belkide çocuk bir sosyopat bilemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayReel ilişkisi vardır veya evlidir.1 aydan fazla konuşup buluşmayı erteleyen erkeği boşvermek gerek. Bazı erkekler buluşalım der sen evet dediğinde çekilirler öyleleri de var dikkat etmek, iyi gözlemlemek gerekiyor.
022 Yorumla
Cevap sahibi8 ayAyrıca sormadım ama burdan mı tanıştın? Buradaki erkeklerin buluşmamak için senaryolarına benziyor uydurdukları?
Soran8 ayHayır instagramdan tanıştım buradaki erkeklere kim inanır buradakilerin hepsi aynı anda bin kişiyi yazan varlıklar. Buradakiler tipine güveniyorsa çekinmezse buluşur, buradan bir erkek buluşmuyorsa emin ol fotodaki kişi değildir çirkinin tekidir yalancıdır. Buradakilerin çoğunun amacı belli karşıdaki kız buluşmayı kabul etmişse kim bu fırsatı teper? Hayatı yalan olan fotodaki kişi o olmayan red eder 😂😂 karşısına nasıl çıkacak
Cevap sahibi8 ayYorumlarda eski fotoğraflarını attı falan yazınca buradaki birkaç tiplemeye çok benzettim😂😂
Yalanın yeri de yok her yerde çıkıyor bunlardan. Aynen kesin ya hangi erkek teper buluşmayı hadi biz kızlar neyse çekiniriz belki haberlerde okuduklarım falan etkiler ama erkekler yok.
Burdakiler evli çıkıyor ya fotodaki kişinin fake olmasından çok ve daha yaşlılar çıkıyor😂😂
Soran8 ayİnstagramdaki fotoları hep eski yani çok belli oluyor fotoğrafın kalitesinden sen de 3 yıl ben diyim 4 yıl o derece. Onun harici attığı fotoğraflar da güncel diye beni kekliyor ama onlarda eski yani. Güncel hali yüksek ihtimalle aşırı kötü olduğu için çekip atamıyor. Yoksa bir erkek hem kendini beğenecek yakışıklıyım diye övünecek ve foto atmayacak? Yersen. Yakışıklı olan boy boy foto dizer eskileri atmaz. Burada da öylesi çoktur. Yaşları bile yalandır o yüzden atamıyorlar zaten ya da buluşamıyorlar yoksa bu fırsatı hangi erkek kaçırır hiçbiri korkmaz kızdan.
Soran8 ayBuradaki erkeklere zaten inanmayın dmlerinde kaç kişi vardır herkese sapıklık yapıyorlardır. Buluşmuyorlarsa da amaçları sanaldan kendilerini tatmin etmek egoları olsun falan her ne ise artık.
Cevap sahibi8 ayKaç yaşında bu konuştuğun? Şimdi kesin çirkin ve kilo falan almıştır ondan atmıyordur. Eski fotoları atanlar falan zaten yaşlı bişey çikıyolar 😂
Soran8 ayMisal burada bir eleman var isim vermeyeyim senelerdir aynı pp ile kız düşürmeye çalışıyor halbuki güncel hali o fotoyla alakası yok çünkü fofotosu 5,6 senelik 😂😂😂
Soran8 ayBenim konuştuğum çocuk 25 yaşında, bana attığı fotoğraflar dediğim gibi 3,4 senelik yani 20,21 yaşındaki görselleri atıyor ya kardeşim ben senin 20 yaşındaki halini ne yapayım? 21 yaşındaki hali bile 27,28 yaşında gözüküyor şu anki tipini düşünemiyorum aşırı berbattır.
Cevap sahibi8 ayBen artırıyim hahaa 13 senedir aynı fotoyu kullanan biliyorum. Güncel fotosu o da güncelse😂, alakası yok. Adam fotolar atıyordu birinde kumral birinde esmer 😂
Soran8 ayBuradaki erkeklere asla inanmayın, zaten yakışık bir erkek burada kız kovalamaz dışarıda bir sürü peşinden koşanı vardır. Burada kız kovalamayan erkekte görmedim hepsinin amaçta belli yani. Buradaki erkeklere inanan kızlara da üzülüyorum boşuna kandırılıyorlar.
Cevap sahibi8 ayBence onun instadaki fotoları 3-4 yıldan bile fazla olabilir ya birde kızlara derler fake shop diye kendileri kızları da geçmiş yalanda😂
Cevap sahibi8 ayEvet ya yazık cidden bende kızların inandığını gördükçe üzülüyorum diğer taraftan. Bende hemen kuşku oluyor ve kuşkular da doğru cıkıyor
Soran8 ayEvet 3,4 yıldan fazla dahi olabilir çünkü foto kalitesi aşırı kötü. Benim 4 yıl önceki fotoların kalitesi şu ankinden farksız. O fotolarında sadece ppsindeki tipi iyi yakışıklı dersin ama diğer fotolarıyla gram alakası yok tipe bak dersin. O fotoyla kız düşürmeye çalışıyor kesin. Hahaha harbiden ya bize shopçu diyorlar kendileri veletlik fotolarıyla milleti kandırıyorlar 😂😂 Buradaki erkeklerle zaten konuşmayın en azından instadan falan konuşun ne olduğu belli olur, buradakiler bambaşka hayatlarıyla karşınıza çıkıyor. Çoğu kişi hayatında biri var ondan gelmiyor demiş. Peki bu sevgilisi olan ya da evli olanlar nasıl boynuzlanıyor o zaman? Hayatında biri varken başkasıyla konuşan karaktersiz buluşmaya da çekinmez korkmaz. Koşa koşa gider.
Cevap sahibi8 ayO da var kaçak da olsa evli sevgilisi olanlar yine buluşuyor. Ben yalanlarını dökerken keyif alıyorum 😄
Karaktersizlik doğru diyosun. Gerçek bir ilişkileri varsa hayatlarındakilere yazık.
Soran8 ayAynen öyle hayatında biri olan kişi de buluşuyor bak benim bir arkadaşım vardı ciddi ilişkisi vardı hem de 5 senelik, köpek sevgilisi bir kızla koşa koşa buluşmaya gitmişti. Hayatında biri varmış evliymiş fasa fiso, tipi yalandır görseldeki gibi olsa buluşur çünkü menfaati var ne de olsa buluşunca alnında öz geçmişi yazmayacak adı bile yalan olsa nolur ama yorumdakiler çok hayal aleminde detaycı düşünemiyorlar.
Soran8 ayBuluşmayan kız olsa dersin sevgilisi vardır evlidir kızlar çekinir buluşmaz ama bir erkek koşa koşa gider bunu anlamıyorlar. Bu çocuk evli değil zaten e devletinden baktım ben yaşı falan memleketi her şeyi doğru.
Cevap sahibi8 ayEvet erkek kolay kolay tepmez bir kızı biraz da beğenmişse
Soran8 ayÇocuk beni beğenmese selam bile vermez bana yürüyenleri bile kıskanıyor. Kendini beğenmişlik ego olarak görme olma çocuk dış görünüşümü çok beğeniyor ve hiçbir erkek böyle fırsatı kaçırmaz dediğin gibi.
Soran8 ayBurada misal yaşı 30 girip gerçek yaşı 40 olan bir üye senelerce bir kızı kandırmıştı fotoğrafıda güncel değildi mesela o yüzden buradakilerle muhatap bile olmayın.
Soran8 ayDemek ki buradaki bir sürü erkek eski gençlik fotolarıyla kız düşürmeye çalışıyor hahahaa hani erkekler yaş aldıkça değerlenip yakışıklılaşıyordu eee o zaman yaş aldığınız güncel halinizi atınsana ahhsshshshs harbiden komediler ya kendilerini avutuyorlar 😂😂 asıl erkekler yaş aldıkça çöküyor
Cevap sahibi8 ayHahaha hemen hepsi yaş aldıkça 10 yaş daha fazla atıyor olduğu asıl yaşından. Çok ya öyle bazısının nicki de çok seyi anlatıyor zaten 😄
Soran7 ayAynen öyle maalesef sanaldaki erkeklere pek güven olmaz reelini görmeden konuşulmaz. Bu çocukta çöktü boyu da kısa kesin ondan görüşmüyor
8 ayBende de tam tersi sanalda tanıştığım ve birbirimizi beğendiğimiz birisi bunu reele taşımam diyor bunu anlamıyorum madem beğendin neden reele taşımıyorsun
00 Yorumla
8 ayGünlük hayatta başkası vardır belki ve seni yanı sıra idare ediyordur. Onunla olmazsa seninle görüşecektir. Şimdilik seninle görünüp elinin altındaki diğer kızı kaybetmeyi g*tü yemiyordur.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
7 ayKararlı ol, bulusmayacaksak görüşmeyi kesiyorum de. Cesareti yoktur. Gerçek bir ilişki istiyor ve hakediyorsan öyle davran.
00 Yorumla
7 ayBuluşacak kızı bulmuş yaptığı hareketlere bak komik çocuk
02 Yorumla
Soran7 ayDış görünüşüne güvenmiyor net
- 7 ay
Olabilir
Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. "Bir daha buluşmayı ertelersen seninle asla konuşmam" derin ve resti çekin. Saçma şeyler. Ya özgüvensiz ya da o değil
00 YorumlaSöyle kendisine ben ciddilik istiyorum, sanalda çok kişi ile yazılabilir de. Vaktim yok oyunlara de ve geç.
00 Yorumla
8 ayOrtada bir yalan var ve açığa çıkmasını istemiyor. Sonra teşekkür edersin...
03 Yorumla
Soran8 aySizce o yalan ne olabilir? Fiziksel görüntüsü üzerinden olduğunu düşünüyorum açıkcası. Boyu konusunda yalan söylediği beni şüphelendiriyor çünkü boyu benden bile kısa olabilir.
- 7 ay
her şey olabilir. Medeni hali, boyu ya da başka bir şey...
Soran7 ayMedeni hali falan doğru ama boyu konusunda yalan var gibi
8 aySanırım sadece konuşucak sohbeti sarıcak biri olsun istiyor ilişki istemiyor
02 Yorumla
Soran7 ayİlişki istemeyen erkek olacagını pek sanmıyorum
- 7 ay
Neden herkes sevgilisi olsun istemez flörtte kalmak ister
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
8 ayKesin fake o zmn. Ya kendi fotosu ya anlattiklari.. birseyi yalandir mutlaka.
01 Yorumla
Soran8 ayBence anlattığı şeyler yalan misal boyu kısa çünkü fotolarda epey kısa duruyor, karşıma o şekilde nasıl çıksın
- Kişilik & Karakter konusunda 922 cevap paylaştı.
8 ayErkek değil ozaman beni şimdi çagır gelirim bu nasıl erkek ya buluşma kadar güzel bişe yok
012 Yorumla
Soran8 ayAynen öyle tüm erkekler koşarak gider bunun sakladığı bir şeyler var net
- 8 ay
Ben en sonra adana'da Konya'ya gittim kızıda isti gramdan tanıdım 1.2 hafta konuştuk buluştuk
Soran8 ayBunda bir iş var yani
- 8 ay
Bence bir iş var ama buluşma kötü bişe değil ya aynı şehirdemisiniz
Soran8 ayAynı şehirde değiliz ama mesafemiz 2 saat uzak değiliz
- 8 ay
2 saatmi hiç bişe ya ben 50 defa senle buluşmuştum şaka gibi ya inan kız istekli erkek kaçıyor döngümü tersine döndü haberim yok
Soran8 ayEvet normalde kızlar eker buluşmaz bizde de tersi
- 8 ay
Ben senle konuştum mu hiç
- 8 ay
Adın aylinmi
Soran8 ayHayır
- 8 ay
Peki senin aklında neler var
7 aycesaretlerinden eser yok sadece sanal aman hiç uğraşamam
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayÖz güvensizlik değil de reelde sevgilisi olabilir veya evli olabilir, ciddi düşünmüyor olabilir vs
13 Yorumla
Soran8 ayHayatında biri yok, olsa dahi hayatında biri olan başkasıyla konuşurken çekinmiyor buluşmaya mı çekinecek koşa koşa giderler yine. Öz güvensiz olduğu için karşıma çıkamıyor.
Cevap sahibi8 aySen böyle kendini avutuyosun bence sadece. Reelde karşına çıkmaya sadece sakladığı bi şeyler varsa çekinir. Niye öz güvensiz olsun
Soran8 ayKendimi avutma değil gerçekler. Sosyal hayata bak, karaktersiz olanların hayatında biri olsa dahi karşı cinsle koşa koşa buluşmaya gidiyorlar. Öz güvensizlik olmasaydı en azından görüntülü de olsa konuşurdu, dış görünüşünden çekiniyor. Hangi erkek red eder
özgüvenden ziyade sakladığı bir şey vardır, evli falandır belki şaşmaz😄
00 Yorumla
8 aycan sıkıntısından dolayı cepte tutuklarıda vardır sende öylesindir belki yani cepte tutuklarının arasında önüne gelene yazıyordur pek güvenmemek lazım buluşmalarıda hep erteliyorsa olmaz ondan yol ver bence
02 Yorumla
Soran7 ayYine de erkekler buluşur bu bahane olamaz dış görüntüsüne güvenmiyor
- 7 ay
Haklısın
8 ayReel de buluşma yoksa ayrıl sanaldan ne kadar ciddi ilişkiniz olabilir ki sonuçta
00 YorumlaYa evlidir ya da dış görünüşü hakkında yalan söylemiş olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayen nefret etiğim sey misal sunaki sevgilim ile aşıgız birbirimize ilk ben yazdim 1 gun yazistik 2. gun buluştuk direkt acik acik demiştim birbirimizi bi gorelim daha tam tanişmadan vala gorduk superiz suanda artik yazişinca olmuyor bizde ila buluşmaliyiz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 337 cevap paylaştı.
8 ay🤦 Bende reelde görüşelim dedim mi millet kaçıyor
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı. Evlidir fırsat yaratamıyordur ya da parası yoktur
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 730 cevap paylaştı.
8 ayya sakladığı bir şeyler var.. ya da gerçek olmayan yanları.. ya da dediğin gibi özgüven sorunu var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayParam yok maddiyat olarak çiçek, böcek, hediye alamam. Tahammülüm yok güvenmiyorum insanlara birikimim de yok o nedenle sokulmuyorum kimseye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayMesela buluşmak isteyen var benimle. Ama buluşursak seks isteyecek diye ben sanalda kalmayi tercih ediyorum
03 Yorumla- 7 ay
Merak ettim bu platformdan biri mi?
Cevap sahibi7 ay@Unmaestromodesto evet
- 7 ay
Ben de bunu anlamıyorum. Bu platformadan benim de konuştuğum biri vardı. her şey güzel geçti. İş dışarda buluşmaya gelince yan çizdi. Sonra bahaneler. Senin ki nin tam tersi anlayacağın. Normal de bir kızın bu tür bir şeyden kaçınmasını anlarım da erkeğin kaçınması garip.
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. sanalı daha çok seviyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayTek değilsindir sen çayın yanındaki ıslak keksin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayNe güzel işte ne bu sabırsızlık biraz daha sanaldan devam edin
00 Yorumla
7 aybence yalanı çok.. sana dediklerini bir kızmı doğru değil ondandır
02 Yorumla
Soran7 ayEvet yoksa niye buluşmasın saçma
- 7 ay
Günaydın.. bence de.. en büyük yalan evlilik üzerine ikinci yaş yalanı.. başka çokça da vardır olabilir yani.. sanalda cok dikkatli ve süpeci olmak gerekir
Özguven sıkıntısı vardır belki göruntulü falan konustunuzmu hiç
01 Yorumla
Soran7 ayGörüntülü konuşmayı red etti
Tek bir nedene bağlamak yanlış olur Birçok nedeni olabilir ama yüz yüze gelmeden sağlıklı bir ilişki kurulamaz diye düşünüyorum.
00 YorumlaBirşeyler saklıyor senden kesin, buluşmedan konuşmanı kes vakit kaybı
03 Yorumla
Soran8 ayDış görünüşüyle ilgili olabilir mi, reelini beğenmem diye çekiniyordur
Soran8 ayFake değil ama boyu hakkında yalan söylediğini düşünüyorum. Bana ilk tanıştığımız zaman 191 olduğunu söylemişti ama boyu 180 bile değildir hatta benden bile kısa duruyor fotoğraflarında dikkatimi epey çekmişti.
8 ayAmcadır, evlidir, cücedir, hemcinsindir. Zannettirdiği kişi değildir.
01 Yorumla
Soran8 ayCüce olduğunu düşünüyorum
Gizli Üye(25-29)8 ayBenim ciddi bir ilişkim var bu sebeple yeni tanıştığım kişilerle genellikle sanaldan tanışıyorum ve bir süre sanal konuşuyorum. Tanımaya başlayınca ve güven duyunca buluşuyorum. Kesinlikle özgüven ile alakası yok bence... İlişkisi olabilir.
00 Yorumlaöz guven degılde daha rahat sorabılıyorsun soracagını
10 Yorumla
8 ayYa evlidir, ya sevgilisi vardır ya da amacı sadece vakit harcamaktır.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
8 ayBir yapay zekayla konuşuyor olabilirsin
13 Yorumla
Soran8 ayCidden hiç farkı yok
- 8 ay
Olabilir bu arada bilemezsin, test ve gelişim açısından sosyal medyada insan profilleriyle yapay zeka kullanma ihtimalleri var
Soran8 ayYapay zeka değil ya😂
8 ayKendini begenmiyodur red yicem korkusuda cabası
01 Yorumla
Soran7 ayBence de böyle
Gizli Üye(30-35)8 ayİyide kızlar ciddi anlamda özgüvenli erkek istemez ki. Onun için takılmayın bu düşüncelere derim.
00 Yorumla
7 ayBaşkaları vardır jxjxj
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 331 cevap paylaştı.
7 ayYa korkak ya da sakladığı bişeyler var
00 Yorumla
7 ayŞöyle bir kadına denk gelemedim mk
00 Yorumla
7 ayKendisi değil bacım fake fake
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 398 cevap paylaştı. Bir boklar yiyor sakladığı şeyler var
00 Yorumla
8 ayYaşlar kaç peki sizin
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
8 ayOlabilir ya da yalancının tekidir
00 Yorumla - Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Reele taşımak varken sanaldan devam eden birinin amacı ne olabilir, öz güveni mi yok?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler