Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Havalı olmak ile mesafeli olmak arasında ince bir çizgi vardır.. Dışarıdan bakıldığı zaman bazen bana da bu değerlendirmeyi yapan insanlar oluyor ama tanıdıkça anlıyorlar sadece mesafeli olduğumu.. Beni tanımasını bilmesini istediğim insanların düşünceleri benim için önemlidir, geri kalanlar umurumda değil. Keyifli günler..
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Havalı olmaya çalışan insanlar genellikle kendilerine güvenlerini dış görünüşleri, konuşma tarzları, davranışları vb. unsurlar üzerinden inşa etmeye çalışırlar. Ancak, bu tür unsurların çoğu zaman geçici olduğu ve sürekli olarak sürdürülmesinin zor olduğu görülür. Bu nedenle, havalı olmaya çalışan insanların özgüveni genellikle yüzeysel ve kırılgan olabilir. Dış görünüşlerinde veya davranışlarında bir kusur veya başarısızlık hissettiklerinde özgüvenleri kolayca sarsılabilir. Ayrıca, havalı olmaya çalışan insanlar genellikle başkalarının beğenisini kazanmak için çaba gösterirler ve bu durum da özgüvenlerinin başkalarının onayına bağlı hale gelmesine neden olabilir. Dolayısıyla, havalı olmaya çalışan insanların özgüveni, içsel değerlerine dayanmak yerine dış etkilere bağlı olabilir.
Onlara sorarsan, ozguvenleri tavan ama bana göre değil. Hava atmak dedigimiz nedir? Çok güzel, çok Cook çok yakışıklı olduğunu birilerine kanıtlama çabası değil mi? Ego tatmini gibi bir şey işte.