Her zaman diyorum Doğru insan diye bir şey yok. Herkes biraz kötü, biraz yanlış, biraz eksik. Eğer insan gerçekten seviyor ve seviliyorsa birbirinin doğrusu olur.💫

Her zaman diyorum Doğru insan diye bir şey yok. Herkes biraz kötü, biraz yanlış, biraz eksik. Eğer insan gerçekten seviyor ve seviliyorsa birbirinin doğrusu olur.💫
Ben bu konuda sizinle aynı fikirdeyim biri beni gerçekten seviyorsa her halimle sever... Deliliğimi de sever sesizliğimide... Ben konuşmadan o anlar... Herkes kendine doğru geleni arar... Ama insanların anlamadıkları şu bir anlık heves değildir bu... Bunu kimse anlamıyor bir anlık hevesle işte hayatımın kadını veya erkeği diyor ama sonra noluyor koca bir hiç...
Doğru tabi aynı evde yaşamadığın sürece birini zaten tanıyamazsın @zorundamiyimefsane demi yapay zeki jsjsjs
Herkes için kendinden feragat etmek saçma
Aynen öyle hanım ağa :D
O eve girdiğin zaman aklın başına geliyor. Ben ne yaptım diyorsun.
@ZorundamıyımEfsane yenğeeea bu adam ne diyor yenge jsjsjs
Çok güzel yazmışsın son cümlede 🍀
Doğru insan yoktur hepimiz eğriyiz.
Belkide eğri olan doğrudur ahahah
Bizler aslında doğru sandığımız şeyin herkesin doğru sandığını sanıyoruz lakin öyle bir şey yok. Bana doğru olan sana yanlış sana doğru olan ise bana. Bu yüzden doğruluk kavramına pekte çok anlam yüklememek lazım. İnsanlar birbirlerinin kalp ortakları olur, kimisi birbirinde bulur kendilerini kimisi ise kaybolur..
Kısacası, herkesin doğrusu kendine. İnsanlar birbirlerinin kalbine yer edindikten sonra doğruluk kavramını kazanabilir lakin ilk anda bu mümkün değildir.
Çok güzel yazmışsın🌸❤️
Sormadım çünkü hep kendimi geliştirme, hep daha iyi olma çaba ve gayreti içinde oldum; her ne kadar insanlar pislik, ikiyüzlülük, yvşklık içinde yüzüyor olsa da. Ama içimizde biraz da kötülük bırakmalıyız kendimizi kötülere karşı savunabilmek için. Önemli olan iyiliğimizin güneş ışınlarının öğle vakti geldiği gibi dik açıyla gelmesi ki gölge yani içimizdeki kötülük de o kadar az olsun.
Şerii kpss çalıştığını bu kadar belli etmeseydin jsjsjs
Evet çok etkilendim jsjsjs
Genele evet yanlış kişi olduğumu biliyorum.
O günden bu güne yalnızlığı seçtim , hayat tek başına da güzel geçiyormuş.
Fakat kendini doğru zannedenlerin zorbalıklarından kaçamamak gerçekten zor.
Öz eleştiri yapamayan insanlık hala daha başka konuşup , başka yapıyor.
Aslında tam olarak da dediğin gibi: kimse kusursuz değil. Bu yüzden de doğru kişi olma çabasından çok, uyumlu ve sürdürülebilir bir bağ kurmaya odaklanmak daha kıymetli. Papatyayı seviyorsan, o yetebilir; başka çiçekleri sevmek zorunda değilsin. Ama biliyor musun, bazen keşfetmekten de güzel şeyler çıkıyor. Sevgi, her zaman iki yönlü büyüyor. 🌼❤️
Cevap
28Cevap
Hatasız kul olmaz ki doğruyum diyen de egoisttir, insanda önce vicdan merhamet olmalı diğerleri teferruat.
Hayır sormadım. Sorsam hayır der
Doğru insan tanımı öznel bir şey
Sorduğum zamanlar oldu, doğru insanı isteyen herkes önce kendine bunu sormalı 🌸
🌸❤️
🥰🥰💕
Hayat, seviyor sevmiyor oyununu oynarken, kopan yaprakların asla geri gelmeyeceği bir papatyadır. Oyunun sonunda 'Seviyor' galip gelse bile, geriye sadece ölü bir çiçek ve o çiçeğin canından düşen, artık hiçbir ise yaramayacak beyaz yapraklar kalır.
Güzel oldu bu
Ohhhh soruya duygu bıraktım. 🤭
Bu çok güzel bi sorudur.
Ben baya yanlışım, yanlışıma yanlış birini bulmak da zor bu devirde üzerine bi de 31 olcam. Oho
Soru güzel ama yazdım bunu bi kenara.
Ah
Ah
Bunun üstüne şemmame ne güzel gider hea
Söyle de dinliyim cici kız
Bu sen diilsin ki, bu sen di il sinn
Baştaki benim yaa
Hayda fotoşoklandık demek
Tabeee
Doğru insan yoktur. Biz seversek o bizim doğrumuz olur. Zaten sevdikçe eksikliklerini yok sayıp, sarılırız sımsıkı. Bu yüzden hep sorarım hatta ilk sorduğum sorulardan birisidir bu kendime. "Sen onun için doğru bir arkadaş mısın" diye.
🌸❤️
Önemli olan; kendi doğrularına göre doğru biri olmak değil, gerçek doğrulara göre doğru biri olabilmektir...
Az kaldı prenses gelecek
Tamam 😆
Çok kez sordum. Neden beni anlamıyorlar diye. Hep ben insanların iyiliği için çabalarken kendimden feragat ederken neden hep zarar gördüm ben.
Cevabı bulabildin mi
Bulabildim. Ben çok iyi niyetliyim herkesi kendim gibi zannediyorum.
Melek melek jsjsjs
Hiç havamda değilim kusura bakma karşılık veremiyorum :)
Damam damam karışmıyorum hade
Yeni sezon ekose pijama modelleri daha hoş. Kendini şımartma zamanın geldi
Linki olursa haber et
Dikkat edicem
Değilim olmak niyetinde de değilim. Ben beni olduğum gibi sevmeyecek biriyle olamam ki zaten. Amacım en olmak değil, kendimi ve yolumu bulmak. Yoksa kusur arayana ben gider fenerle gösteririm bütün abidik gubudikliklerimi
Öylemi?
İnsan kişiye göre iyidir geriside iyi olurda oda tek çıkarı varsa iyi davranır sana.
Kimse fakir değil. İnsanların her zaman görünmeyen yüzü vardır çıkarları ters düşene kadar göstermezler. İnsanlar her zaman görünenin arkasındaki görünmeyeni oscarlık oyuncu gibi oynamayı sever.
Doğru insan yoktur yanlış insanlar arasında nispeten daha az yanlış olanı vardır
Bence de
Bu zamana kadar hep dogru oldugumu düşünüp karşı tarafı yanlış varsaydım ama bilemiyorum belki hata benimdi. Neyse geçmiş gitmiş sonuç olarak ben haklıyım 🤣
Evet sorarım nasıl o benim için doğru insan mi diye kendime soruyor isem ben onun için doğru kişi miyim diye de sorarım çünkü hayat sadece benim için değil ki karşımda ki kişi içinde
Başkası için seviliyor bazı şeyler sırf onun yanında olabilmek için bazen onla muhabbet sohbet edebilmek için insan kendi sevdiklerine bazen önemsemiyor ki
Doğru olduğumuzu savunsak bile yalan söylemiş oluruz, yani hiçbir insan tam anlamıyla doğru insan değildir.
Her zaman soruyorum ve her geçen gün bir daha uzaklaşıyorum.
Kusurumuz çok o yüzden kendim olmaya çalışıyorum
Sordum eğitim
Ben kimse için doğru kişi olamam
Her zaman bu soruyu sordum ama cevabını bildiğim için gerekeni yaptım.
Cevabı bizle de paylaş
Kendi özelliklerimi biliyorum karşıda ki kişinin özelliklerini de biliyorum karşılaştırma yapıyorum ben bu kişiyle evlenirsem mutlu olabilir miyim onu mutlu edebilir miyim aramızda hangi sorunlar olur diye düşünüyorum arada çok fark olduğu için ben ve o mutsuz olabilir diye uzaklaşıyorum. Çünkü kimseyi ne mutsuz ederim ne de kendimi çünkü Evlilik çocuk oyuncağı değil bu yüzden önceden önlem alıyorum.
Sordum ben yanlış insandım hep sevmeye sevilmeye hiç hakkım olmamış. Bu dünyada hiç olmamalıymışım...
Çok sık soruyorum bazen kendimi çekilmez biri görüyorum acımasız olabiliyor iş ile ilgili olduğunda
İnsanlar başkasını o kadar güzel eleştirir ki sıra kendine gelince cirkinlesir
Elinde lateks eldiven var sandım
Jsjsjsjz gerçek elim benim
Sordum ve onayladım doğruyum 😂
Maşallah
Doğru olduğumu idda etmedim..
Ne kadar mütevazi
Neden
Sorgulamayı uzun zamandır yapmıyorum
Dede profilin ne hoş olmuş jsjsjs
Takma dişlerimi çıkarttırma bana jsjsj
Sana baskı yaparak profil değiştirdim daha ben nasıl kendimi öveyim jsjsjs
Hönkürdüm hahahaha senle alakalı bir durum yoktu halbuki minik kuş
Peki dede jsjsjs
Ah ne güzel demişsin kız. ☺️
🌸😊
Birisi sormalı "o benim için doğru kişi mi" diye.
Hangi birisi
İsteyen kişi kimse o
Hep kendi açımdan baktım.
Kendine cevabın neydi
Daha bulamadım.
Eldiven var sandım elinde bu nasıl beyaz ten
Yok ya normal bir el işte
Bi an çok beyaz geldi
Sık sık soruyorum.
Çokta yanlış sayılmazdım.
Evet sordum
Elçevap
Ğainmiş
Detay cok sacma
Neye göre saçma
Doğru insan diye bir şey yok deyip
Eğer insan gerçekten seviyor ve seviliyorsa birbirinin doğrusu olur. Sencede çelişmiyor mu?
Hayır çelişmiyor mükemmel insan yoktur sevip seviliyorsa eksikleri görmezden gelir
Mükemmel insan olayı başka. Dogru insan olayı bambaşka. Erkek ve kadın olarak hic kimse tek başına mukemmelliği saglayamaz. Erkekte kadında bir elmanın iki yarısı gibidir. Dogru insanı gercrktrn bulursan bile mutlu ve huzurlu bir hayat cizersin yinede mükemmelliğe ulaşılamaz. En azındansa bu dunyada.
Kötünün iyisi var sadece
Sormadım hiç
Ara ara öz eleştiri yapar gomerim
Çok sordum
Sonuç
Sonuç ne kimseye uyuyorum ne de kims bin bana uymasını bekliyorum
Abart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?