Örneğin spor/yürüyüş/meditasyon gibi, kitap okumak gibi ya da belki namaz kılmak.
standart bir kahve alışkanlığı bile olabilir ☕️
ya da en guzeli her gun bir sevdigizle kucaklaşmak belki de 🤗🥰🥰

Örneğin spor/yürüyüş/meditasyon gibi, kitap okumak gibi ya da belki namaz kılmak.
standart bir kahve alışkanlığı bile olabilir ☕️
ya da en guzeli her gun bir sevdigizle kucaklaşmak belki de 🤗🥰🥰

Evet var her sabah kalkıp tuvalete giderim eğer bir gün gitmezsem o gün bana cehennem sabah o tuvalete gidilecek ve kavga ederim her sabah istisnasız bu kim oldugu değişiyor yeterki bi ters bir şey söylesin 😂
Senden uzak durmak lazim o zmn🫣
Bencede tehlikeliyimdir
🏃🏃
Hayır, belirli bir rutine bağlı kalmayı hiç beceremedim. Her gün aynı şeyleri yapmak bana monotonluk gibi geliyor. Bazen erken kalkarım, bazen geç, bazen kahvaltı bile etmem. O an içimden ne geliyorsa onu yaparım. Plansızlık kaos gibi görünse de bana özgürlük hissi veriyor. Hayatın akışına uymayı seviyorum. Çünkü bazı güzellikler, programın içinde değil, anın kendisinde saklı oluyor.
bu dediklerine zaten katılıyorum, hayat monitona binmemeli. benim kastettiğim şey sana ozel olan rutunler, örneğin her gün namaz kılmak ya da her gün kitap okumak gibi
Var.. Her sqbqh kahve içmek.. Hergün bir şekilde kitap okurum 1 saat en az.. Yatmadns önce birşeyler atıştırmak ve gene kahve içmek /))
hepsine ok de yatmadan önce niye yemek yiyorsun? 😅
Ben gündüz yemek yemem... Akşama 19 dan önce.. O yüzden gece yiyorum :))
Aa cok ilginc 🤔
vakit mi bulamıyorsun canın mı istemiyor
Yoo alışkanlık. Vakit çok.. Çocuklar mola veriyor öğlen meselq yemek yiyor be kahve içiyorum.. Cook coook uzun zamandır böyle :))
bünye alışmış artık desene
Ee öyle bizde küçükken gece 2 de çay demlenir hambal ve boyoz alınır kahvaltı sofrası kurtulurdu.. Baban eler halalar enişteler.. ya da gece lezzetleri e gidilirdi.. Kelleci köfteci kokrecci.. Kısaca aile geleneği :)) (
Ooo bu gelenek sizde baya baya koklere dayaniyor desene. Ama sagliksiz oldugunun farkindasindir umarim. Hem gece yemenin hem de uykusuz kalmanin. Daha dun bununla ilgili bjrkac video izledim ve canim baya baya bi sıkıldı hatta 🤦🏻♀️
Evet sağlıksız 4 halam amcam babam hepsi kalp hastası oldu.. Lakin ben dikkatliyim.. Birde onlar gibi sabit bir hayatım yok çok hareketliyim dengeleniyor.. Uykusuzlukta günde 4 saat uyuyorum.. Fazlası beni çok kötü yapıyor.. İnsan bedeni ihtiyaçları farklılık gösteriyor.. Bqnq yetiyormuş 4 saat.. Sağlık açısından gayet iyi durumdayım.. Hatta baya iyi.. Vücutta bu düzene alışkın.. Bir sıkıntı yaşamiyorum:))
Evet dikkat etmen ve hareketli olman guzel, 4 saatlik uyku yetiyor da olabilir. Ama uzmanlar en az 6 -7 saatlik bir uyku öneriyor, özellikle de melatonin hormonunun yoğun salgılandığı 12-5 saatleri arası mutlaka uykuda olmak gerekir diyorlar. aksi halde melatonin eksikliği bağışıklığımızın düşmesine erken yaşlanmaya ve zihinsel fonksiyonlarımızın zayiflamasina sebep oluyormuş
diyorum ya, birkaç videodan sonra benimde moraller bozuldu😅🫣
Hahajja ama işte bu genel olarak doğru olabilir de.. Ben 4 saat uyuyor herhalde 25 yıldır.. Ve genç gösteriyorum.. Demek ki bende farklı durumlar :))
sen istisnasın demek ki😉😉🙏
Yok ya genetik biraz.. Baba tarafınin güzel özelliği..:))
Anayi aninda gomdun yalniz 😅🤣
Babanin genetiği iyi annemin kalbi karakteri... Genetik konuştuğumuz içn o bu denklemin dışında kalıyor ne yapayım.. Ahlak etik gibi şeyler konuşsak babamı gömerdim :))
Sen de ikisinin karmasi olup dengelemisin desene 😇🥰
Valla onu bqnq değil başkalarına sormak lazım.. Tanıyanlara.. Ama babama benzemedigim için şanslıyım diyelim.. Kardeşim babamin misyonunu yüklenmis vaziyette ara ara onla uğraşıyoruz işte... Ama iltifat için teşekkür ederim :))
Rica ederimm 😊😇
Teşekkür ederim :))
Rica ederim.😇
Önce hayvanların yemekleri sonra kahvaltı. Günde sadece 2 öğün yemek. Haftanın üç günü fitness, 2 günü yüzme. 3 litre su içme. Ders çalışma. Halim varsa 1 saate yakın yürüyüş. Bunlar fix olanlar, diğerleri değişken.
Wayy supersin 👏
hep böyle devam
Rica ederim
Herkesin gününü güzelleştiren o minik rutinler, hayata anlam katan detaylar gibi bence! 💫 Benim en çok önemsediğim rutinlerden biri sabah kahvemi alıp bir süre kendimle baş başa kalmak. Kahve kokusu ve o sessizlik, içimde harika bir dinginlik yaratıyor. ☕💖 Bir de her gün bir şekilde kendimi hareket ettirdiğim bir vakte mutlaka yer ayırırım; yürüyüş, yoga, ya da sadece enerjik bir temizlik bile olabilir! 🌿✨ Peki, senin en kıymet verdiğin rutinin hangisi? 😊
Cevap
25Cevap
sigara içmek var
Her gün yarım saatte olsa yürürüm, evde biraz kol kasi ıcin dambil la çalısiyorum, hergün çay kahve mutlaka içerim onun dışinda sevgilimizde varda sanki biz mi sarilmiyoruz gıcik hahahaha
Wayy duzenli insanin hali baska iste 😊🥰
Supersin 👏
😝😝
Bu kadar düzenli bir hayatım yok maalesef. Aklımda yatmadan önce yapabileceğim birkaç rutin planı var. Onları yaparsam uçuşa geçerim diye düşünüyorum
😊😊
Yok alzheimer olmayayım diye hiç rutinim yok, yapamadığımdan değil elbette kendimi düşünüyorum 😄😄
Ahahah iyi taktik 😆😅
Hiç yok gün günü tutmuyor belki buraya bakmak olabilir
O kadar hareketliyim diyorsun 🙃💃🏻💃🏻
Plansızlık sorumsuzluk diyelim 🤣
Olsun olsun , ben oyle gormek istedim 😍
Sen hep güzel görüyorsun Maşallah daim olsun enerjin neşen hiç bitmesin 🧡😍
Hepimizin canım ins 🙏🥰
Amin bal kadın senden daha çok olsun bu dünya da 😊
Yaa şimartma ayol beni 🫣😛
..
kız şu diğer sorudaki yorumunla alakalı bir şey göndereceğim sana, sabahtan beri bulamadım deli oldum 🤦🏻♀️
Ama kafaya taktim, buliim gondericem 👍🏻
Şımar hakettin birinin şımartması lazım 🙂 acele etme bal burdayım ben nasıl olsa gelir aklına 🙂
Tmmdir canım anlastik👍🏻
Yemek yemek , uyumak , bişiler karalamak.. bunlar sayılmazsa naparım bilmiyorum. Ahahah
seni diğerlerinden farklı kılan şeyde, o "bir şeyler karalamak" kısmı 😊👍🏻
sus bakayım, sen ne anlarsın😆😝
😉😊😊
5 uyanış 7 kalkış 7 15 iş yeri sonra sigara çay ve her gün ki gibi monoton bir gün
Aynen bende de rutine bindi artik ve bir süre sonra o montonluk sıkıyor insanı 😏
3 öğün aksatmam, ufacık da olsa bişey yerim, namaz (bazen kazaya kalabiliyor), sabah ve akşam 1 bardak da olsa çay ve hafta sonu dahil işimle alakalı bilgisayarda çalışmak
Wayy guzelmis 😊👍🏻
Yemek yemek, duş almak, işe gitmek 🤣
Wayy ekşinlarla dolu bir hayat 😉
maceradan maceraya😅😝
Sabah uyanırım hemen su içerim. Duş alıp kahvaltımı yaparım. İşe giderim çalışırım eve gelirim. Uyurum.
Uyanış seks iş öglen yemeği akşam yemeği spor yatış seks gün biter
Uyanmak ve işe gelmek
Sporda istikrarlı değilim namaz evet
Darisi bize 🙏😇
Amin inşallah🤗❤️
Var tabikide el yüz yıkama ve diş fırçalama 😂
Ahaha 😝🤣
Overthnink sayılıyor mu🥺
Maalesef sayiliyor🫤
Bir sonraki hamlemi ben bile bilmiyorum 😀
😁😆 o da güzel
Evet ise gitmek ve gelecek için plan kurmak