Kişilik & Karakter Günlük olarak yaptığınız bir rutininiz var mı? morcivcikkkkk Takip Et Bilge Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Selamlar 🍁Asla bırakmam her gün yaparım dediğiniz bir rutininiz var mı? Varsa nedir? Günlük olarak yaptığınız bir rutininiz var mı? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Evet var şarkı dinlemek sigara içmek. iyi günler.. 1 0 Yorumla
--NiKoTiNeby-- Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Duş almak dış fırçalamak bira içmek pizza ile akşam nargilemi yakıp kahve yudumlamak 1 0 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ve aleyküm selam.Galiba düşünmek çünkü uyandığım andan kafamı yeniden yastığa koyduğum ana kadar hep bişiler düşünürüm. Ya sen? ~ ℳ 0 0 Yorumla
UzaydakiTırtıl Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aklıma geldikçe su içmek. Su içiniz suuu. 😂🤍 1 1 Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl Ayyy sorma yaaa su içmeyi bende unutuyorum. Neysw hatırlattığın iyi oldu gidip de bir su içeyim bari djddjd Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Nöbet tutmak 1 3 Yorumla morcivcikkkkk +1 yıl Nöbet derken? Mesleğiniz gereği falan mı Cevap sahibi +1 yıl Evet 🇹🇷 morcivcikkkkk +1 yıl Allah kolaylık versin 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet var şarkı dinlemek sigara içmek. iyi günler..
Duş almak dış fırçalamak bira içmek pizza ile akşam nargilemi yakıp kahve yudumlamak
Ve aleyküm selam.
Galiba düşünmek çünkü uyandığım andan kafamı yeniden yastığa koyduğum ana kadar hep bişiler düşünürüm. Ya sen? ~ ℳ
Aklıma geldikçe su içmek. Su içiniz suuu. 😂🤍
Ayyy sorma yaaa su içmeyi bende unutuyorum. Neysw hatırlattığın iyi oldu gidip de bir su içeyim bari djddjd
Balkonda sigara kahve
diş fırçalamak duş almak
Soğuk suyla duş alıyorum
Duş almak ve kitap okumak
Selam, yürüyüş
Nöbet tutmak
Nöbet derken? Mesleğiniz gereği falan mı
Evet 🇹🇷
Allah kolaylık versin 🌸
Var mastürbasyon
Sokus
yatağı delmek