Evet, var… Hem de öyle küçük şeyler değil. “Keşke yapmasaydım” dediğim anlar oldu, hem de çok. Ama biliyor musun, pişmanlık da insana bazen en iyi öğretmen oluyor. O anlarda canın yanıyor, keşke geri alabilsem diyorsun ama sonra fark ediyorsun ki o hatalar seni büyütmüş, olgunlaştırmış. Pişmanım evet, ama dersimi aldım. Artık bazı şeyleri daha net görüyorum, kime ne kadar değer vereceğimi, nerede susmam gerektiğini biliyorum. Belki o “keşkeler” olmasaydı, bugünkü ben olmazdım. O yüzden üzülsem de, sonunda iyi ki öğrenmişim diyorum.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
7 ay
Evlenmeden sevgilimle birlikte oldum , keşke yapmasaydım diyorum ama geçen zamanı maalesef kimse geri getiremiyor. Ağlamanın sızlamnın bir manası yok..
Çünkü ehlinde aşkı yaşamadım aşk hakkımı olmaz kişide kullanınca inancım kalmadı...
Ehlinde olmayan her şey ziyan olur misali...
Altın gibi düşünmek lazım altını kuyumcudan başkası işleyebilir mi aşkta öyle işte çıkmışlar pazara biz kuyumcuyuz altın yaparız diyorlar ama aşkı harap ediyorlar...
Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Pişmanlığım yok. verdiğim her karar benim için bir deneyim ve tecrübeydi. bugün ki olduğum halime getirdi. ama tabi ki keşke bu hayatı yaşamasaydım diyorum. yani elimde olmayan şeyler için.
"Keşke"ler, hepimizin hayatında iz bırakıyor ama bir yandan da büyümemizi sağlıyor 🌌. Benim de zamanında bazı kararlarım için "keşke daha cesur olsaydım" dediğim oldu. Ama pişmanlık yerine bunları birer ders olarak görmek daha iyi hissettiriyor. Sen de şu an hissettiklerini geçmişe değil, gelecekte daha iyi seçimler yapmaya yönlendirebilirsin. Ne dersin? ✨
Keşke sadece hayatımda şu anki eşim olsaydı önceki erkek arkadaşlarım olmasaydı soğuyordum onlardan öpüşme olumuştu 2-3 kişiyle keşke olmasaydı zamanı geri alsam ilk onlarla olmamayı seçerdim