Gerçekten ne yapmam gerekiyor bilmiyorum?

Gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum 24 yaşındayım bundan bir sene öncesine kadar çok güzel para kazanıp güzel bir hayat geçiriyordum güzel bir içerim Evim arabaları her şeyim vardı sonrasında birden her şeyim köpek gibi borcun içine daldım onlar nasıl başıma geldi hiç bilmiyorum ama sonuç olarak şu an tamamen bittim.1 senedir çalışmıyorum iş bulamıyorum. Ger türlü kötü şeylere düştüm. 1 senedir 70.000 TL'lik borcu kapatmaya calsiyorum. Eskiden olsa 70.000 i arka cebimde taşırken şu an sigara param bile yok. İş bulamıyorum. Borçtan kafayı yicem. Ufak tefek paralar geçiyor elime ama bi boka yaramayacgi için kumara atıp onuda kaybediyorum. Kendimi çıkmazda hissediyorum ailemle ilişkim bozuldu bi tek sevgilim kaldı ama onlada yakında bozulur çünkü param yok ona bunları yaşatmak istemiyorum. Kendimden nefret ettirip onuda uzaklatircam kendimden ne yapmam gerektiğini hiç biliyorum hiç kimseyle dertleşiyoruz çünkü herkes beni şimdiye kadar hep güçlüydum herkeze yardım ettim bu duruma düştüğümü kimse görmemeli. Dost sandiklarimdan bile tekmeyi yedim bidaha o duruma düşmemem cikmazdayim. Gerçekten ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum
Gerçekten ne yapmam gerekiyor bilmiyorum?