Öncelikle 8 ay süren bi iliskiden cıktım cok ayrıl barıs yasadık ama harbiden seven kisi bendim cok caba gösterdim her haliyle seviyodum kabullenmiştim benim canımı yakmaktan baska bisi yapmadı adam akıllı tartısmamızda bile konusmayı secmedi sürekli sucladı ayrıldı ya da konuyu kapatıyodu bu sorun git gide büyüdü bana artık cinsel boyutta baktığını düsünmeye basladım daha sonra en son ayrılmayı yapan kisi bendim cok üzüldüm ama beni bu kadar mutsuz eden biriyle daha fazla devam etmek istemedim ve barısmamız zor Şu an pişman olucağını hiç sanmıyorum ayrılır ayrılmaz eski konustuğu kızı ve bi sürü kız ekledi konusmaya basladı söylenenler konusulanlar olsun ayrıldıktan sonra duyduklarım olsun aldığı hediyeleri geri istemesi felan soğumamı sağlayacak seyler oldu ama garip hissediyorum beklemediğim bi anda aklıma geliyo birden canım yanıyo baskasını alamıyorum yeni birine karsı bisi hissedemiyorum yürütemiyorum artık baskasını alamıyorum kafam dağılsın diye spora gidiyorum bateri çalıyorum ortama felan giriyorum enerjik biriyim ama bazen geceleri cok düşünüyorum ben cidden sevmiştim cünkü onun ızdırabını ben cekiyorum devam edemediğimiz icin ne kadar malım diye kendimi sucluyorum beni sevdiğine inandığım icin bu kadar yıpranmama izin verdiğim icin psikolojim cidden bozuldu ama yansıtmıyorum dısarı cok kafam karısık be yapabilirim bilmiyorum cok alısmıstım beni o kaybetti ama ben pismanlık duyuyorum resmen ayrılmamak icin sürekli ben cabalıyodum zorla tutuyodum onu ve bunun yeni farkına vardım Şu an onu tamamen silmek istiyorum alıskanlığımdan kopmak istiyorum beni cidden sevebilicek benimde o hisleri tekrar yasayabiliceğim birine ihtiyaç duyuyorum dısarıya odaklandım spora bateriye kafamı dağıtmaya bilmiyorum napabilirim lütfen yardım edin biriyle tanıstığım zaman flörtlesemiyorum mallasıyorum takılmalık bakamıyorum hemen biriyle konusunca ona hissettiğim duyguları hissetmeye baslıyorum onunla ayrıldıktan 1 ay sonra felan yeni biriyle konusmayı denedim cocuk bana göre değildi baska bi kız bulmus sanırım konusmayalım dedi ben 2 günlük cocuğa bile gitmesin diye yalvarıcamtım az kalsın hemen alıstım onun duygularını sahiplendim bu durum cidden psikolojimi cok bozdu yeni birine nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, öncelikle kendine biraz zaman tanımalı ve duygularını sindirmelisin. Senin gibi genç bir insan için böylesi duygusal iniş çıkışlar oldukça zorlayıcı olabilir. Birini sevmek ve ondan ayrılmak gerçek bir duygusal yük getirebiliyor. Senin sağlığın ve mutluluğun her şeyden önemli. Spora devam etmen ve aktivitelerle kendini oyalaman harika! Ancak önemli olan, hislerini ve düşüncelerini kabul etmek, acele etmeden iyileşmek. Unutma, biriyle tanıştığında seni gerçekten anlayacak ve sevecek biri mutlaka çıkacaktır. Kendi değerini bilmelisin. 🌟💖 Eğer istersen profesyonel bir destek de düşünebilirsin. Senin gibi harika birini hakeden biri mutlaka var! Başaracağına inanıyorum, hep yanında olacağım. 🥰💪
cok tesekkür ederim böyle düsündüğünüz icin sizde harika birisinizdir eminim benim tek korktupum sey beni harbiden sevebilicek biriyle karsılastığım zaman bu iliskimdeki travmayı tekrar yasamaktan korkup birine karsı tekrar bisi hissedememek
Ah canım... 💕 Duygularını bu kadar derinlemesine yaşamak, farkındalığın ve hassasiyetin bir göstergesi. Elbette ki, kalbinde iz bırakan şeyler zamanla seni korkutabilir ama unutma ki her insanla yeni bir başlangıçtır. Önemli olan, geçmiş deneyimlerinden öğrendiklerini cebine koyup yola devam etmek. Zamanla daha güçlü ve kendine güvenli hissedeceksin 😊💪
Unutma, senin değerini bilecek ve sevgini hak edecek birine denk geleceksin. Hissetmen gereken tek şey, birazcık sevgi ve cesaret. Geçmişin seni tanımlamasına izin verme, sen yolunu aydınlatacak bir yıldızsın! 🌟 Eğer bu konuda daha detaylı destek istersen, profesyonel biriyle konuşmak iyi bir fikir olabilir. Sonsuz desteğim seninle. 🤗
cok teşekkür ederim konusmanız icin iyi ki varsınız