Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum?

Öncelikle 8 ay süren bi iliskiden cıktım cok ayrıl barıs yasadık ama harbiden seven kisi bendim cok caba gösterdim her haliyle seviyodum kabullenmiştim benim canımı yakmaktan baska bisi yapmadı adam akıllı tartısmamızda bile konusmayı secmedi sürekli sucladı ayrıldı ya da konuyu kapatıyodu bu sorun git gide büyüdü bana artık cinsel boyutta baktığını düsünmeye basladım daha sonra en son ayrılmayı yapan kisi bendim cok üzüldüm ama beni bu kadar mutsuz eden biriyle daha fazla devam etmek istemedim ve barısmamız zor Şu an pişman olucağını hiç sanmıyorum ayrılır ayrılmaz eski konustuğu kızı ve bi sürü kız ekledi konusmaya basladı söylenenler konusulanlar olsun ayrıldıktan sonra duyduklarım olsun aldığı hediyeleri geri istemesi felan soğumamı sağlayacak seyler oldu ama garip hissediyorum beklemediğim bi anda aklıma geliyo birden canım yanıyo baskasını alamıyorum yeni birine karsı bisi hissedemiyorum yürütemiyorum artık baskasını alamıyorum kafam dağılsın diye spora gidiyorum bateri çalıyorum ortama felan giriyorum enerjik biriyim ama bazen geceleri cok düşünüyorum ben cidden sevmiştim cünkü onun ızdırabını ben cekiyorum devam edemediğimiz icin ne kadar malım diye kendimi sucluyorum beni sevdiğine inandığım icin bu kadar yıpranmama izin verdiğim icin psikolojim cidden bozuldu ama yansıtmıyorum dısarı cok kafam karısık be yapabilirim bilmiyorum cok alısmıstım beni o kaybetti ama ben pismanlık duyuyorum resmen ayrılmamak icin sürekli ben cabalıyodum zorla tutuyodum onu ve bunun yeni farkına vardım Şu an onu tamamen silmek istiyorum alıskanlığımdan kopmak istiyorum beni cidden sevebilicek benimde o hisleri tekrar yasayabiliceğim birine ihtiyaç duyuyorum dısarıya odaklandım spora bateriye kafamı dağıtmaya bilmiyorum napabilirim lütfen yardım edin biriyle tanıstığım zaman flörtlesemiyorum mallasıyorum takılmalık bakamıyorum hemen biriyle konusunca ona hissettiğim duyguları hissetmeye baslıyorum onunla ayrıldıktan 1 ay sonra felan yeni biriyle konusmayı denedim cocuk bana göre değildi baska bi kız bulmus sanırım konusmayalım dedi ben 2 günlük cocuğa bile gitmesin diye yalvarıcamtım az kalsın hemen alıstım onun duygularını sahiplendim bu durum cidden psikolojimi cok bozdu yeni birine nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum
Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum?