Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum?

3 yıllık ilişkim var bu ayın sonuna doğru istemeye gelecekler. Ailem ilk başta karşı çıktı. Ama ben hep sevdim hiç bırakmadım herkesi karşıma aldım onun için. Hatta ailem beni dövdü ayrıl diye ama ben ayrılmadım. Sonunda ailemi de ikna ettim onlarda sevmeye başladılar sevgilimi. Bu ayın sonuna doğru istemeye gelecekler. Ailemle arası çok iyi. Ama bana karşı ne bacım bıraktı ne yatmışlığımı bıraktı. Üç kere şiddet gördüm her seferinde bi daha olmaz dedim ama hep aynısı oldu. Arka arkaya kaç kere köpek dedi bana. Dün akşamda benim adımı unuttuğunu söyledi ama ailelerimizin haberi yok. Babamda ondan ayrılırsam elalemin bizim arkamızdan konuşacağını söyledi daha öncesinde bana. Oyun oynanmıyoruz dedi. Ailem bildiği için ayrılamıyorum. Her kavğada bacım diyor bana köpek diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sevgim soğumaya başladı ona karşı. Beni seviyo ama böyle yapıyo ben de ağlıyorum bana mız mızsın diyo. Kalbimi kırıyosur diyorum. Sende kalp var mı diyo. Ailemden korkuma ayrılamıyorum sırf millet laf edecek diye. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bi süra hazırlık yapıyorum hala daha umut ediyorum belki düzelir diye ama daha beteri oluyo hep. Ne yapmam gerekiyor

Güncellemeler
+1 yıl
Her tartışmada bana o…bu diyor
Her seferinde bana si*i*miş diyor
Güncellemeler
+1 yıl
Anneme bile o*osbu dedi hemd kaç kere
Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum?