İntihara en yakın dönemdeyseniz ne yaparsınız?

Arkadaşlar merhaba. Ben ortalama bir ailede ortalama yaşayan ortalama bir insanım. Yaşım 25. Ortalama bir işte ortalama bir maaş alıyorum. Hayatımın herhangi bir anında çok mutlu olduğumu hiç hatırlamıyorum. Çok stresli ve sinirli biriyim. Kız arkadaşım oldu daha önceden flörtlerimde oldu. Hatta şu an da ciddi bir ilişkim var. İlkokul, ortaokul, lise hayatım hep boş geçti. Güzel anı ve hatıralarım hiç yok. Üniversite 4 yıllık sözel bir bölüm okuyordum ancak ilk dönemi okurken korona geldi ve 1.5 dönem okula gidemedik. İlk dönemim çok güzeldi hızlıda geçti. Ama korona dan döndüğümdeki 1.5 yıl aşırı kötü ve sıkıcı geçti. Tek aktivitem 1 kere partileme ve bir kaç il ve ilçe gezmek oldu. Çocukluğumdan beri en büyük problemim kendimi hiç sevmemek oldu. Kendimi oldum olası sevemedim. Maalesef olmak istediğim adam bu değildi hiç bir zaman ama maalesef görüntüm ve aile yapım buna sebep oldu. Şimdi diyenler olacak geç değil değişebilirsin falan ama o ortam o imkanlar geri gelmeyecek ve ben bundan sonraki hayatımı hiç merak etmiyorum açıkcası. Yaşamak istediğim hayat hiç bu değil ve olmayacak. İntihardaki amacım asla ama asla birilerini üzmek değil ki zaten anne ve babamdan başka kimse o kadar üzülemez :D Psikolojik sorunlarım çocukluğumdan beri var ilk okul 2 de aynanın karşısında kendimi topkatlayıp aşağıladığımı bilirim. Buraya bunları size anlatıp acınası bir hayatım var ve ya benim için üzülün/çabalayın gibi bir derdim yok sadece fikirlerinizi ve düşüncelerinizi merak ediyorum. Dertleşmek kendi problemini anlatmak isteyen/ örnek vermek isteyen birileri olur belki. Çevremdeki insanlara bunu anlatamam anlattıklarımda sadece geçiştirebilir maalesef. Okuduğunuz için teşekkürler fikirleriniz benim için kıymetli...

İntihara en yakın dönemdeyseniz ne yaparsınız?