öylece bekler akışa mı bırakırsınız yoksa mutlaka kararlar alır mısınız?
varsa öneriler alayım

öylece bekler akışa mı bırakırsınız yoksa mutlaka kararlar alır mısınız?
varsa öneriler alayım

Çıkmaz bi durum derken kişisel olarak vazgeçmeyi seçtim genelde. Evlenmek istediğim kadından vakti zamanında işsiz, hasta ve boş adam görüntüsü olan biri olarak koşa koşa kafayı dinlemek için askere gitmiştim. İyi ki de gitmisim. 6 aylık zamanda oturup düşünmek için o kadar çok zamanım oldu ki ve şimdi izdivaç dışında hepsini yaptım. Pişman olursun gitme askere dediler ama adam olma konusunda bana hayat görüşü olarak çok çok iyi oldu. Hep söylerim kendine çok çok iyi bak ve yarına göre hareket edip yaşamaya devam et
İlk olarak sakinleşmeye odaklanırım. Derin nefes alarak kendimi toplamaya çalışırım. Sorunun ne olduğunu net bir şekilde anlamak için durumu objektif bir şekilde gözden geçiririm. Hangi faktörlerin etkili olduğunu ve nasıl bir çıkış yolu bulabileceğimi düşünürüm. Sorunu çözmek için hangi seçeneklerin olduğunu belirlemeye çalışırım. Farklı yaklaşımları düşünüp, hangi seçeneğin en iyi sonucu verebileceğini değerlendiririm.
Gerekiyorsa çevremdeki insanlardan veya uzmanlardan destek alırım. Başkalarının bakış açıları ve deneyimleri benim için değerli olabilir. En iyi seçeneği belirledikten sonra hemen harekete geçerim. Karar vermek ve adım atmaktan çekinmem, çünkü harekete geçmek sorunun üstesinden gelmek için önemlidir. Bu adımlar genellikle benim için işe yarıyor.
Karar almaya calisirim. Eger o anda kendimi yeni bir karara hazir hissetmiyorsam veya o karar benim icin o anda koklu bir degisiklige sebep olacak ve ben bu hizli degisime hazir degilsem akisa birakmayi tercih ederim. Ama oncelikle karar alip uygulamaya calismani tavsiye ederimm. 💓
Kontrol edebileceğim noktalarda kararlar alırdım ve tamamen çıkmazın içinden çıkamasam da mümkün olduğunca iyileştirmeye çalışırdım. Harici için de olası olumlu - olumsuz durumları düşünerek hazırlıklı olmaya çalışırdım.
Cevap
19Cevap
Uyurum. Uyku sadece açlığa çare olmuyor sanırım.
Sanırım mary Jane'nin neden işe yaramadığını anlıyoruz. Uykuyla aynı şey.
Ne kadar çabuk çözümü bulursam o kadar çabuk atlatacağıma inanıyorum ben. O yüzden akışa bırakmam çabalarım.
Akışına bırakmak en mantıklısı. Bu sefer bataklık gibi çırpındıkça batıyorsun çünkü.
o durumdan çıkabilmek için bir seçenek varsa o seçeneği değerlendirmeye çalışırım
ama adı üstünde çıkmaz bir durumsa bu çıkmaz sokağa girmek gibi bir durumdur
geri dönebilirim
o da olmazsa yapacak bişey yok
Vazgeçerim, yolumu değiştiririm çıkmazlara enerjim kalmadı bekleyip akışa bırakacak zamanım da yok. Olabilecek en iyi ihtimallerden yoluma devam ederim
Abla cok cok özur dilerim vAllaha suna basim agriyor
@Düsunceleregüvenme tamam neyse sorun değil😊
Tamam ablam huzurunu bozdum kusura bakma morelini bozma
@Düsunceleregüvenme moralim bozulmadı sen de bozma bol su iç baş agrın gecer
Abla burada bir tane erkek sinir etim Şu an bas agrim gecti😇
@Düsunceleregüvenme tamam git kimi sinir edersen et ama bana bulaşma😂😂
Tamam abla yaa adam kadina sulaniyordu bende adama Şu an sulaniyorum bekle kim kime girecek adresini ogrenirsem onun yanina gidicem😇
@Düsunceleregüvenme 😒 tamam şimdi git başımdan
Akışa bırakacağım kısımları elbette olur ama mutlak sonuçta başıma bir şey gelecekse kötü anlamda. İşte o zaman mutlak kararlar alma yoluna giderim.
Önce akışta kalırım, baktım olmuyor o zaman bir karar alırım.
Bazen dibe battığında tamamen batmak iyidir, sonra yükselişin daha iyi oluyor. Bence.
çok aşırı stres yapmıyorum çünkü biliyorum ki geçecek çıkmaz diye bir şey yok her şeyin bir çıkarı bir yolu var.
Ağlıyorum isyan ediyorum sonra elimi yüzümü yıkayıp saçlarımı toplayıp adam akıllı düşünüp karar veriyorum ve harekete geçiyorum
ne yaşadığıma bağlı çok çaresiz zamanlarım olmuştur ama bir şekilde yardımcı oluyor Allah birebir yaşadım bunu ben
Çıkarlarsa çıkarlıyım çıkmazlarsa çıkarsızım 😂 zamana bırakıyorum ya Su akıyor navigasyonu takip ediyor zaten
bir konuda çok çaba gösterdim uğraştım ama olmuyor olmuyor olmuyor. o konuda çabam yok artık. bekliyorum sadece
Aşamaya cagım çıkamayacağım bir çıkmaz olamaz bu dünyada cözerim sakin kalmak düşünüp iyi bir plan yapıp hayata gecirmek tüm çıkmazlar bozar
Aklımı kullanır bu vaziyetten çıkmaya çalışırım
Sevdiklerimden güvendiklerimden yardım isterim.
Çıkmaz bir duruma girmemeye genelde özen gösteririm ama düştüysem o durumdan da çıkarım.
biseyler denerim genelde yine olmaz oyle devaö ede iste
Düşünürüm..
Kendime uzun bir zaman verir doğruyu bulana kadar o zamanı bitirmem..
Zamana bırakırım ya da bu durumdan cikamj için sonuçlar uretirim
Her seyi onume doker dusunurum. En mqntiklisi neyse o yolu secerim
Elimden bir şey gelmiyorsa zamana bırakırım
Önce bir dururum ve düşünmeye başlarım diğer adımım ne olursa bu durumdan kurtulurum diye.
Arabayla yola çıkarım. Müzik eşliğinde konum değiştirmek kafamı toparlamama yardımcı olacaktır.
Verimli oluyor denendi
Evət, iyi geliyor.
Uzun yolu daha çok seviyorum nedense yol çabuk bitsin istemiyorum siz
Uzun yolu ben de seviyorum. Hayatım yolculukla geçti. Sabit bir konumda kalmak beni bunaltır. Yeni yerler görmək kadar insanın ruhuna iyi gelen bir şey şimdiye kadar görmədim.
Bende yılda bir iki defa çıkıyorum
Nə güzel, sevindim sizin adınıza.
Meslek dolayısıyla o da. Yeni yerler görmek için güzel yer denk gelirse imkanın olabiliyor ama bazen günü gününe tutmuyor maalesef
Dua edip mutlaka karar vermem gereken bir durumsa kararımı veririm yoksa akışına bırakırım
Çıkmazda olduğumda ne yapacağımı bilemiyorum. Karar veremiyorum.
Güzel ve ıssız bir yerde yalnız başıma bir kampta çözemeyeceğim iş yok
Hırslanırım, mutlaka bir çıkış yolu bulurum. Kolayca pes etmem.
Çıkmazsa salarım.
Kanatlanıp uçarım. Kanatlarım yoksa bile ben yaparım. Yeterki inancım olsun.
kaçıp gitmek istiyorum en sonunda yapicam
Çıkmıyorum akışına bırakıyorum
Belirsizlik sevmem. Ya herro ya merro
U dönüşü yapar anayola bağlanırım👍
Çırpınmayı bırakırım
Çıkış yolu yoksa kendi çıkış yolumu inşa ederim.
Nasıl bu duruma geldiğini düşünmek
Çıkmam
Hiç bir şey o şeyi görmezden gelirim sadec
yok sayarım geçer kendiliğindne asdfasd
Karar alırım ama eyleme geçmez çoğu zaman
Mutlaka karar alırım
Çıkacak yol ararım
Durumu çözerim.
Çıkarım
Ne yapcaz böyle ya
Çare ararım
Seziyorum genelde