Bakıyorum kolaya kaçıyolar.. kadınlar hakkında.
Fantaya kaçanda çok jfndnfbfbd
Neyse , şaka bi yana gerçekten erkeğin doğası savaşmak değil mi. Neden hep kolay?
Bakıyorum kolaya kaçıyolar.. kadınlar hakkında.
Fantaya kaçanda çok jfndnfbfbd
Neyse , şaka bi yana gerçekten erkeğin doğası savaşmak değil mi. Neden hep kolay?
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama tahmin ediyorum ki 20'lerindesin. Benim yasimdakilerde bu biraz daha az. Bizim neslimizde biraz daha kendi çabanla bir şeyler yapılması önemliydi 20'nin başındaki pek çok genç çocukluk döneminde istemeden her şeye sahip olan insanlar. Bu da çaba göstermeden de hayat oluyor niye uğraşayım ki diye bir kafaya sokuyor çoğunu. Ayrıca pek çok kız güç gösterisi yapan değil empati kuran erkek istiyordu ve sonuç olarak erkekler size de bir şey yaranmıyor moduna girmiş durumda burada gözlem yapip anladığım kadarıyla. Ben herşeyi yaparım erkeğe ihtiyacım yok diyen kızlar ve onun sonucu daha çekinik ve şansını zorlamayan erkekler. Ayrıca taciz ve tecavüz olayları sonucu da erkeklerin azıcık akıllı olanları hayır deyince durmayı öğrendi. Nazla hayiri evete çevirme arasında ciddi fark var. Tüm hepsini toplarsak erkekler mücadele etmek avcı olmak yerine kolay seçeneğe kayıyor. Sen ben erkek olsak bizde böyle yapardık. Dağları delen erkek profili pek tutmuyor çünkü ama Instagram'da gördüm onun sevgilisi maden kazıp elmas almış diyen kızlar var artık. İki cinste ilişkilerini başkalarinin hayatıyla kıyas etmeden kendine özgü devam ettirmeyi çözerse olay değişecek. Uzun oldu kusura bakma
Kadınlar konusunda mücadele etmeye gerek yok ki. Bir sürü kadın var. Sen mücadele etmeye değer bir kadın mısın? Bunu ona nasıl anlatıyorsun? Gidip de mesaj atma şimdi ben mücadeleye değer bir kadınım benim için mücadele edeceksin diye 🤣 gotuyle falan güler. Ilişkiniz için ne kadar hazırda bekliyorsun? Her ulaşmak istediğinde seni kolayca buluyor mu? Hal böyleyse sen zaten hazırda beklersin, o da diğer kadınlar için mücadele etmeye gider. O değerli, kendi değerinin farkında kadını bulana kadar.
Onun dışında erkekler kadınlardan çok hayat için mücadele ediyorlar bence. Iş kariyer para gelecek..
Bir kadın neden evinde kalmıyor dışarı çıkması gereksiz der gibi bir soru… Sevgili erkek dostlarım, feminizm tam olarak buna benzer saçma yargılarla (toplumsal cinsiyet rolleri) savaşmak demektir. Bu kadar saçma şeylerle uğraşıyoruz yeri geliyor. Umarım sizinde kadınlar gibi toplumsal cinsiyet rollerine karşı aslında bizimle benzer şeyler yaşadığınızı görmeniz bizi anlamanıza yardımcı olur. Birlikte birbirimize destek çıkarak, sabote etmeden, kısıtlamadan, güvenerek, medeniyetli, çözüm odaklı, sağlıklı bir ilişki oluşturabileceğimize kanaat getirirsiniz.
lan bırak ne uğraşıcaz zaten bi tarafınız kalkık hepinizin kadınlar olarak kimsenin peşinde koşanam birde gurursuz değilim sizin bir tarafınızı daha da kaldıramam bakarım karşılığı yoksa çekilirim biter. ülkede aklı başında ayağı yere basan tek kadın kalmadı yok genellemeyeyim diyordum ama genellemekte ne kadar haklı olduğumu görmüş oldum hepiniz aynısınız hemde hepiniz çürükler sizi..
Erkeklerin doğası savaşmak gibi düşünülse de aslında bireylerin davranışları sosyal çevre, deneyimler ve bireysel karakterlere dayanıyor. Günümüzde iletişim hızlandı, her şey daha çabuk ulaşılabilir oldu. Bu da bazılarının "mücadele" yerine daha kestirme yollar aramasına neden olabiliyor. Ama bu herkes için geçerli değil. Mücadeleci doğasını ortaya koyan birçok erkek de var. Belki de sen bu durumu biraz genellemiş olabilirsin 💭.
Cevap
119Cevap
Aslında erkekler mücadele etmek istemedikleri için değil, çoğu zaman artık değmeyeceğini düşündükleri için geri çekilir. Yorgunluk birikmiştir, çaba karşılık bulmamıştır ya da duygular görmezden gelinmiştir. Her seferinde güçlü olmaları beklenir ama kimse o gücün arkasındaki kırılganlığı görmez. Bazıları savaşmayı bırakmaz, sadece sessiz bir kabullenişe sığınır. Çünkü bazen mücadele etmek değil, gitmek daha fazla cesaret ister.
Devir değişikliğine uğramış artık ikili ilişkiler iki tarafta içinden geçen duyguları söylemeyi zayıflık veya karşı tarafın egosunu okşamak olarak görüyor sırf bu yüzden de güçlü birşeyler inşaa etmek imkansız hale geliyor
Mücadele etmeye değer şeylere her zaman her koşulda Mücadele eder erkekler
Günümüzde Erkeklik kavramının bile kendisine savaş açıp Toksik maskülenite demeye Çok Eril bir haraket diyerek aşağılamaya kadar işin cılkını çıkarınca Tüm kötülükleri habire genelleyip Erkekler diye sunulunca Pasifleşmekte kaçınılmaz oldu. Bunun yanında Romantik diziler filmler felan derken Duygusallaştırma ve sürekli Erkeği zihnen feminenleştirmeye itiyor Onunda etkisi var. Ancak bunları hayat yaşam Erkek ve Kadın arası ilişki yürütme biçimine kadar Söylüyorum. Kastedilen mücadelecilik Bana sürekli mesaj atsınlar gunde on tane erkek bana ya, vşasın veya Ona pislik gibi davranayım aşağılayım ama Peşimde sürünsün benden vazgeçmesin böylece egom tatmin olsun arka planlı ama direk söylenmeyen o şeyleri Kastediyorsan KESİNLİKLE HAYIR ! derim. Erkek adam omurgalı olur. Gururlu ve kendine saygısı olandır. İstenmediği yerde durmaz. Karı Kız peşinde koşarak ömür tüketmez. Kadının köleliğini romantizm zırvası altında yapmaz Bunu diyorum Zira sağda solda Erkeklik kavramını kadına ne kadar yalakalık yaptığı ve cüzdan boşalttığıyla ölçmeye kalkan Çarpıtan sözde ilişki koçları var. Kastedilen bunlarsa elbette ki yapmayacaktır.
Bence erkekler fazla mücadeleci değiller çünkü çoğu, bir şey için emek vermeyi değil, hazır bulmayı tercih ediyor. Gerçek mücadele sabır, istikrar ve duygusal dayanıklılık ister. oysa birçok erkek kaybetme ihtimaliyle yüzleşmek istemez. Giderse gitsin, olursa olur mantığına sığınıp “çaba göstermemeyi” güçlü durmakla karıştırıyorlar. Oysa gerçekten güçlü olan, uğruna mücadele ettiği şeyin değerini bilen kişidir. Birçoğu da duygusal emeği zayıflık sanıyor, o yüzden çabalamak yerine geri çekilmeyi seçiyor. Oysa bazen “kalmak” en büyük cesarettir.
Ne için mücadele edeceğiz mesela?
Karşımdaki kişi bir İrade beyanında bulunuyor.
" Hayır" diye.
"İrade beyanı hukum ifade eder" yani sonuçları vardır ve bağlayıcıdır.
Sadece iradenin beyanının hiçbir etki ve baskı altında kalmadan değiştirilmesi ile adım atmak mümkün olabilir.
Aksi " Taciz" kapsamına girer.
Şimdi soruyorum:
Ne için mücadele edeceğiz?
@Frankenstein16 seni istiyorum diyen kişiye vereceksin o mücadeleyi
Ben şu ana kadar ağzından " Seni istiyorum" lafı çıkan bir kadın tanımadım yaş 40 oldu.
Öyle söylerlerse basit oluyorlarmış güya
@Frankenstein16 sen isteyorsa zaten bunu hissedersin gösterir illa dile dökmesine gerek yoktur..
İlgisini gösteren çok oldu haklısın.
Sonra da " Biz sadece arkadaşız" dediler.
Sıradan arkadaş gibi davranınca (Asker arkadaşım gibi) bu sefer de dalga mı geçiyorsun benimle? diye çıkıştılar.
Yani davranışlarına inanıp da adım attığım hiçbir kadın " Evet, seninle ilgileniyorum" demedi.
Ama tesadüfen? karşılaşanlar,
Yere kalem düşürüp almaya çalışanlar
"Şurayı anlamadım " diye gelenler çok oldu
Siz uğraşmayın zaten hatta kadın görünce kaçın sizler lazım değilsiniz
@Faun_ 👍
@Faun_ aksine peşimde gezen çok kudurma
@Faun_ sana yüz veren olmamış olamazda
Ama sizde ne istediğinizi tam bilmiyorsunuz geçenlerde bir kızla konuşuyordum biliyorum o da istiyordu iltifatlarım hoşuna gidiyordu sonra başlayalım dedim hayır arkadaş kalalım dedi bende biraz durdum eminmisin dedim evet dedi ve güldü tamam dedim suyuna gittim başka bir zamanda gene iltifat gülüşme derken konu buraya geldi asla şans vermiyecem dedi ve güldü utanarak öyle geldi bana en azından sonra arkadaş devam edelim dedi bu sefer dank etti benim kafama bende dedim ki ben kızlarla arkadaşlık kurmuyorum normal arkadaşlık bana ters böyle şeyler dedim kardeş olalım yoksa başka oluru yok konuşmiyalım dedim üzüldüğünü gördüm ve peki konuşmiyalım dedi Allah'a emanet ol dedi bende aynı şeyi ona dedim ve arkamı döndüm gittim dahada ne yazdım ne de görmeye gittim o şehirden de ayrıldım şansa yani burada genelde böyle durumlar oluyor ben daha ne kadar zorlayabilirim ne kadar çabaliyacam daha ilk etapta kızı evet diyecek sorunları endişeleri varsa onları da diyecek ona göre hareket edebiliriz yoksa durduk yere olmaz yani gerekenden fazla naz aşık usandırır bu söz boşuna denilmemiş günümüzde ki kızlarda tam böyle
Erkeğin doğasında savaşmak var ama bu doğasını törpüleyip durdular modernlik adına eşitlik adına... evet erkek doğasında savaşçılık vardır ama bu savaşın sonunda bazı payeler elde edilir (di) ve erkekliğe saygı diye bir şey var (dı) ...
Son yıllarda bu savaşçılık ve savaşın sonunda elde edilenler konusunda sürekli bir eleştirel tutum sergilendi modernlik adına... sürekli olarak "bunun kadını erkeği mi olur?" Veya "cinsşyet fark eder mi?" Vs gibi söylemler duyar olduk. Bireyi cinsiyetinin karakteristik özelliklerini taşıyor diye suçlama eğilimleri ağır basınca hele ki özellikle erkek olmanın nimetlerine dair erozyon bu kadar belirgin iken erkekten erkekliğin kğlfetlerine kutlanmasını bekleyemeyiz.
Gözlemlerime göre sadece erkekler değil birçok kadın da aynı. X kişisi olmazsa Y kişisine giderim, nasılsa bana kadın/adam çok mantalitesiyle hareket ediyorlar.
Günümüzdeki insanlar sevginin içini boşaltmış vaziyetteler, gerçek anlamda duygulara önem veren, çabalayan insanları küçük görüyorlar. "Aa bak benden vazgeçemiyor" diye havalara girip, kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannederek elindekini yok edene dek sömürüyorlar. Kısacası bencillik hâkim.
Çoğu erkek artık şu düşüncede "Neden senin için uğraşayım ki, nasılsa başka kadınlar elimin altında"
Kadınlar eskiden hayat kadını olurlardı mesleklerini seçerlerdi. Şimdi doğuştan kuzum. Bugün ben skyom yarın Mahmut öbürgün cemre ertesi gün Berkant diye gidiyor. Tabi her el değiştirdiklerinden beni şu mekana götür bana Pandora al bana Ajda al gibi taleplere bulunuyor kısacası normal sokakta markette gördüğümüz kızlar hayat kadını yapıyor günümüzde. Fakat hepsi. Para harcıyorsun iyisin para harcamıyorsan prenses... Evlilikte istemiyorlar bu fuhuş sisteminden memnunlar. Çocuk mu oldu bugün bodrum da ki gibi çocuğu damda sıç bas git nasılsa kadınsın. Kadınlara o kadar çok toplumsal özgürlük hukuki özgürlük sunuldu ki güç ve hak zehirlenmesi üstüne zehirlenme geçiriyorlar.
Kendi halinde dürüst namuslu hayat yaşayan kadınları da erkekler istemiyor ama? Bu ne biçim çelişki?
Hemen veriyorlar diye o tür kadınları seçiyolar ve seviyolar
Dürüst namuslu 🤯 Ben en son lisedeyken kullandım onları. Lise 3. De tuvalette poma yapılırken basıldı bir çift diğeri çoktan hamile bırakmış kürtaj için gitti. 4 kişi okuldan atılmıştı. Ondan sonra zaten... Bakire kadın felan unuttuğum zamanlar. Günahım kadar güvenmiyorum. Vermeyen kadın sevmiyor. Zaten sevgi menfaatin bitine kadar.
Vermeyen kadın sevmiyo mu? Ne alaka simdi ya.
Güvenmezsen güvenme kardeşim. Zaten karşılaşmayacaksin öyle kadınlarla güvenmemene bile gerek yok. Bu kafayla..
Kadınla ilgili sıkıntım yok. Parayla alınıp satıla biliyorsunuz kolayca. Onu merak etme sen. Sanki gizliden çık dedim de mesajlaşalım dedim. Sen bir mavi tikliymişsin gibi konuşuyorum çünkü umrumda değil. Yani güven işin güvenmemişin skmde değil 💨💨
Bu kadar pislik kadın varken değerini erkekler anlıyamazsın çünkü parayla elde edilebiliyorsunuz çok kolayca.
Hiçbir kadın para karşılığı ruhunu satmaz. Ruh olmayınca işin içinde babydoll den ne farkları kalıyor?
Ruhu olmayan nasıl satabilir? ya da satamaz 😀 15 güne 1 aya bir beden değiştiren birinin ruhu olduğunu sanıyor musun? Büyük ihtimal evlisin o yüzden ruhu felan diyorsun ve dürüst bir kadınla evlisin. şu an yeni Bekar kadınlar gençler vs. arası pislik ruhsuzluk ışık hızında yayılır. İnternet sosyal medya sayesinde bir reels yeterli. Gökten ayet inmişçesine güncelleme alıyorlar. O salatalığa oturdu dudağını 10cc silikonla doldurdu diye diğerleri de yaptırmaya başlıyor. Günümüzde kadınlar kadın knkileri tarafından çok daha hor ve peçete olarak kullanılıyor. Bu etki sadet zinciri gibi olduğu için gittikçe ruhsuzlaşıp hem cinslerinin her şeye taklit eder oluyorlar. O kız bali de 5 yıldızlı otelde poz verdi diye amasyanın taşucu köyünde ki kız da bunu istiyor bunu ancak erkekten erkeğe zıplıyarak elde edebilirim diyor başlıyor macera. Kucaklara atlamaya pahalı hediyeler tatiller istemeye.
Yapan var mı evet var. Ama herkesi aynı kefeye koyamayız.
Evli değilim Benim evlilik bütçem sadece 77 000 TL.
Öyle yarım kilo altın isteyen de kendine fiyat biçiyor bana göre.
İstemeye gitmek de pazarlığa oturmak demek.
Bu bakış açısı ile bakarsan, yarım kilo alrıb alıp evlenince satın almış oluyorsun, senin bakış açınla bakılınca da kiralamış oluyorsun 😀
Ama ben ticari aramıyorum 🤣🤣🤣
@Frankenstein16 anlıyorum ben seni de... Anlıyıcak seni kadın bulabiliceğine olasılık vermiyorum. Mümkün değil diyim 77 bin tl katlarını çoğu kadın 2-3 erkekle 1-2 ay takılıp çıkartıyor hem gezdiriliyor hem dürttürülüyor hem de ay sonuna serbest sorumluluk yok beklenti yok. Hatta işi büyütüp cockout işine dönen var direk 3 adamı alıyor günün farklı saatleri her gün birinde yatıyor. Nasılsa 38 geldiğim de bulurum bir dayı takılır geçerim işte baktım piyasam azalıyor ucuzluyor çoğunun kafa bu. Bakma burada yorum yapan dinarım diyenler de öyle. 30+ geçen zaten direkt rahat ettiricek adam nerde 20-30 arası vuruşmadığım adam kalmadı zaten yoruldu benim fındığım. Kabuğuna çekilsin ayda bir gir çık yapıcak dayı lazım bana artık aranıyor.
Pardon da dayılar neden rahat ettirme derdinde olsun?
Birey olamamış kendine bakamayan biri ile neden evleneyim?
Türkiye burası buluyorlar. O yüzden sorumluluk bilinci yok kızlarda. Ailesi patroniçe gibi büyütüyor. Her şeyi dilediğince alıyor istediği her şeye çaba azim ve enerji sarf etmeden havadan alabildikleri için. 30 geçmişler genelde yoruldum artık bir erkeğin sağlam gögüsüne yatmak istiyorum diyorlar ama için de ki mesajlar çok derin işte. Kötü tarafı bulabiliyorlar * canım bir iyi çocuğu. Bu devirde bunlar parayı kazanıyor. 21 yaşında kız yan binamdan daire aldı. Kız dediğim işleri yapıyor işte kim alıyor ınstada spor arabalar 🤑 Şimdi nasıl güç zehirlenmesi yaşamasın erkekleşmesin ki. Kolay dertsiz para kazanıyor havadan. Ünüversitelerin ana sayfalarını ınstada arat showcu kız dolu. satıyor görüntülü resmli vs. buluşmalı bazıları. Aklında ki kadınlar 1950 sonrası bitti.
İftira atiyosun bana unutma bunu.
Neyine mücadele etmeli 30 küsürlerine gelmiş kız için? Erkek zaten mücadele içinde. Sizin için mücadele ettiğin de hor örmeye küçük görmeye başlıyorsunuz. Büyüme tarzı doğru olan kızların böyle sorunları yakınmaları olmuyor daha 22 görmeden o işleri bitirip eşini evini bitirmiş oluyor.
Terbiyesizsin de aynı zamanda... ne diyim. Allah ıslah etsin.
İşinize gelmiyince terbiyesi, kaba, iğrenç, tiksinç, hanzo işinize gelince bir iltifat dahi etmezsiniz ama gelmiyince yağdır gülüm yağdır. Kötü negatif kelimeleri kadınlar bulmuştur kesin. İşiniz gücünüz hayıflanmak şikayet memnuniyetsiz negatif yaklaşım.
KS niye girdiğimi biliyor musun? bazen acaba eski sevgilim yanımda olsaydı hafta sonu bir birimizin kalbini dinleseydik uyandığımızda vs. ulaşa gitseydik felan... güzel şeyler... Sonra bunları değil insanı yoran yaşlandıran saçma canım davranışlarını çekmeni talep edenler aklıma getiriyor. böyle huzurlu hissettirmiyiceğini pekiştiren hatırlatan bir ortam KS.
Bu nasıl yorum 😂😂çocuğu damda sıc koptum
Sana Bi çaksam rahatlıcan da... Senin derdin belli vuruş ak. Ben ölmüştür diyordum bu canım zencilerin arasında. Hala daha yaşıyor muşsun. Kısmet banaymış bir binsem rahatlıcan sen
Herkesi kendin gibi sanıyorsun haddini bilmez birisin
Sende değilsin ya hiç mq 💅 hiç çekilmez evde kalmış bir karısın blossum.
Ohh ohh evde kaldım sana batsın
Kendimi korudum kapak erkeksin diye kendini bı şey sanma
İlk defa biri kelebek değilde blossom çiçek demek onu dedi 😂😂
bloosum kendini ne sanıyon mq. popon amla doaşıyon diye eyvallah mı diyiceğimi sanıyon sen.
Kendimi güçlü karı sanıyorum
Evde kaldığını bileydim çiçekle gelirdim. cenazen için. Söz 35 inde üreme yeteneğinin azalması şerefine çiçekle gelir kutlarım senin sonunu 💅
Bu yaştan sonra üremek isteyen kim başıma bela mi alcam hayır
azmışsın sen öyle ki akçaabat şurubu damlıyıcak yakında. İstediğin kadar reddet istekli karı için yanıyor. Anlamak için görmeye gerek yok.
Peki bu sizi niye ilgilendiriyor sizene
Çarpılıcan lan. Ton balığı gibi çırpına çırpına üremek istemezsen bende neyim. Bu yaşta oturduğun sandalyeyi ıslatmıştırsın bile şimdiye.
Amca bakarsın ordan da laf atarsın sana iyi seyirler dilerim 😄kimseyi ilgilendirmez benim hayatım benim bedenim
Anca**
Sen bunu delicesine bunu istediğin için yazdın istekli kadın. Tanımıyorum mu sanıyorsun seni 😂 Senle önceden 120 yorumluk sexthing kapışmamız var mq. bizi * sen. Birde istekli değilim diyorsun.
Konuşmak ayrı yaşamak ayrı iki kelime yazışmayı duvarına as odanın
Yörü git sandalyeni temizle ıslanmaktan batırmışsındır pakize seni. Sen kendi probelmlerine bak. amın sulanmaktan can çekişiyorsun. Bize pabuç gibi kaşşmer dilini uzatıyon.
Tamam giderim iki güleyim dedim rezil oldum
Neyse git sen temizle şeftalini. Su içinde kalmıştır sonra ekşi peynir gibi kokmasın 🤢 Hakkıyla kullanmıyon bari saygın olsun kukuna mq.
Ne için savaşacağız?
Karşımızdaki düşman kim?
Soruna şöyle cevap vereyim :
Benim için " Hayır, Hayır demektir" ve bu konu tartışmaya kapalıdır.
Ve Türk Hukuk sistemine göre ise " İrade beyanı hukum ifade eder" yani sonuçları vardır ve bağlayıcıdır.
Aşk ilişkilerine gelirsek bu İrade beyanını çiğnemek yani ısrar etmek " Taciz" suçunu oluşturur ve mağdurun şikayeti üzerine TCK ya göre 6 aya kadar hapis cezasını gerektirir.
Yani karşı tarafa " Hayır" demek bir yol ayrımıdır aslında..
Şimdi ben soruyorum :
Ne için mücadele edeceğiz?
Kadınlar hem reddediyorlar hem de sonuçları bağlayıcı olmasın istiyorlar doğru mu anladım?
Hatayı kadınları anlamaya çalışarak yapıyorsun.
@noperva1975 zaten anlayamadığım için evlenmedim
Aklı başında olan bir erkek anlamadığı bir şeye yatırım yapar mı?
Modern çağın en büyük pradikmasi Ya anlasilamak ya da anlatamamak bu ikilem arasında ki yolculuğun adı hayat Neylersin
Kaçıyorlar biz de anlaşılmak istiyoruz
Para pul san şöhret mevki makam unvan ego kibir gibi hırsları olan kabuğundan çıkıp kabuğuna ihanet eden insanlar yüzünden gorulmuyoruz
Çünkü büyük çoğunluk böyle üzerinize alınmayın ama
Sonra erkekler mücadele etmiyor
Nasıl yani kadınların para hırsından mi söz ediyorsun
Değecek şey için mücadele edip enerjilerini saklıyorlardır belki de. Geçen yüzyılda seçenek az ve tabular çoktu, şimdiyse seçenek çok ve tabular yıkılıyor. Neden yokuş tırmansın jakuzide eğlenmek varken? Kadınlar için de aynı mantık geçerli. Değecek bir şeye elbet çaba gösterilir, ayrıca senin için çok değerli olan bir şey herkes için değerli olmayabilir.
Çünkü çoğu erkek artık duygusal mücadeleye girmekten kaçıyor. Reddedilmekten, yorulmaktan, incinmekten korkuyorlar. O yüzden en ufak zorlukta “boşver” deyip geri çekiliyorlar. Eskisi gibi emek vermek yerine, kolay olanı seçmeyi tercih ediyorlar.
Tabi ki sevgi için savaşılmalı ama bu savaş karşımızdaki ile değil hayata çevreye zorluklara karşı olmalı.
Ama ne yazık ki büyük çoğunlukla türk kadını aşk için savaşmayı yaptığı anlamsız tripler ya da zoru oynamak için yaptığı davranışları kabullenmek olarak görüyor.
Aşk için savaşmak bu değil.
Bu boşa zaman kaybıdır.
Çünkü kadınların neyi isteyip istemediğinin farkındalar.
Söylediğinin tersini tercih etmek diye bir algı ve konun varlığından emin olmak böyle bir şey.
Bir de tabi en önemlisi de karşına çıkan kişinin ne istediğini bilmemesi.
Mücadele bilinmek istemeyene yapılmaz ki.
Anlaşılmak istemeyene yapılamaz.
Bir hedef yoksa zaten bundan söz konusu bile edilemez.
Aslında mücadeleci ama sen gülü sevmen gerekirken gidip sarımsağı seversen böyle şikayetçi olursun.
Dışını değil özünü görüp öyle sevmelisin.
Şehvetinin kölesi olmuş erkekler tabiki mücadele etmez. Sen olmazsan diğeri olur der.
Ama sende diğerlerinden olmayan bir şey görünce mücadelesinin hakkını verir.
Çünkü zaman öyle bir zaman değil insanlarda özellikle zaman kuşağı kolaya alıştık zoru bıraktık ülke gibi üretmeye değil hazır olanı secmeye kalktık buda bizde hantallasmaya hatta tembellesmeye itti ben cinsiyet ayırt etmeksizin ülkedeki bütün insanların artık böyle olduğunu düşünüyorum kadına sorsan zengin erkek, erkeğe sorsan öyle kadın.
Gerekli gormuyoruz evlenmeden once erkege biriktirdikleri ev araba para pul bilezik gibi seyleri istemek yerine bunları birlikte almak evin icinde aile ortak sorumlulugu (mesela erkek ve kadının gerek evdeki isleri birlikte yapip birlikte gecimini saglayıp sıkıştıkları yerde para vermek) almayıp o butun sorumlulugu erkege yukleyen kadınlarla neden mücadele edelim
Kadınlar güçlü olmak istedi, mutla olmak istemedi. Erkek otorite kuramadığı ilişki olmak istemez. Doğası gereği böyledir bağlılık yoksa mücadele etmenin anlamı da olmuyor.
Erkek bozulursa aile, kadın bozulursa toplum bozulur. Sorunu sadece erkeklerde aramak çözümsüzlük getirir.
Erkek bir ilişki de güçlü olmak ister kadın mutlu olmayı reddettinde olaylar böylece gelişti.
Fazlası geç hiç değiller. Ben mücadele etmeyen adamı yanıma sokmam. Bu yüzden yıllardır kimse yok hayatımda
@Faun_ sen isteme zaten gerek yok. İsteyen istiyor
Faun kızı rahatsız etme..
@Shelby111 size verecek cevabım yok, gülüyorum sadece🤣
@Shelby111 ahaha🤣
o yanımdaki erkek diye gezdirdiğim cocuktan bın kat cesaretlıydım ona acıyorum yanımda boş beleş adamı gezdirmişim 2 sene boyunca vazgeçtim, unutmadım unutursam kanım kurusun zaten unutursam o hatayı tekrar yapıp böyle bırıne gönül veririm yanlışıkla.
Yedekte birileri var ya da bana kadın çok kafalarindalar..
Çünkü testosteron hormonunun seviyesi dünyada genel olarak düştü bu yüzden mücadele etmeyi bırakan erkek dolu etraf
O erkekler anlarsın ya hani OErkekler yani
Oe bilmem anlatabildim mi erkekler ben keklemem 🤪
🤣🤣🤣🤣❤️❤️❤️❤️❤️❤️👍🏻👍🏻👍🏻🌼🌼✨❤️♥️♥️
Kin değil ayrıca sen niye üzerine alındın ki ayrıca senin baban galiba annene tecavüz etti böyle demen rastlantı olamaz fabrika hatası pislik seni
Senin baban seni çok üzmüş belli iyi ki bir babam var ya ama seninki yok gibi sanki
Benimde aram iyi sen nerden biliyon ki beni tanımıyon bile kin kusmadım neyse ağlayabilirsin
En azından özgüvenim var ama sende o yok gibi üzerine alındığına göre
Sanane ya ben anonim takılmayı seviyorum belki
Sen gizlide olmasan nolur özgüven olmadıktan sonra
yıldık belkide artık (söz benden dışarı ben hiç savaşa girmedim savaşçı değil suikastçiyim ben)
yavrucum bi düşün bakayım günümüzde savaşmaya değecek bi kız var mı? hele sizin aynınızdan dışarıda bi 4 milyar daha varken.
Erkeğin doğası kadın için savaşmak değil
Bu ucuz erkeklik
Erkek hayat ile cebelleşir kadın yanında durur
Ben zor kadınım, erkek beni hak etsin gibi aptallıklara inanan varsa devam
Duvara elimi vurdum elim açıdı ama duvar da bir şey olmadı anladım ki duvar ile mucadele etmek kazanamayacağım bir savaşa girmek miş bende vazgeçtim
Bunun gibi yani
Mucadele ederim ama her zaman degil
Anlamak için iki kez okudum, güzel espriymiş:)
Bunun büyük oranda suçu yine sizde. Israrlı olsa sapık, ısrar etmese prenses bla bla bla…
Bir ton kılıf uydurdunuz, şimdi ceremesini çekiyorsunuz.
Ablacım siz mücadele ettirmiyorsunuz ki sirk maymununa ceviriyorsunuz adam gladyatör olarak giriyor mücadeleye maymun olarak çıkıyor e bunu deneyimleyen şahit olan ders alanda bir kitap okurum olmadı halısaha yaparım daha çok eglenirim diyor
Bir çok alanda savaştığımız için bu alanda pek enerji kalmıyor heryerde savaşan erkek yaralarını saracak kadın arıyor yeni ve başka bir savaşın içine girmek istemiyor
O senin dediğin erkek tipi zampara oluyor 😀
Ulan çoğu erkek zampara o zaman :)))
Öyle tabiki😀 erkek fizyolojik özellikleri gereği tek bir kadına bağlı kalamaz erkeklerin %80, i bu yapıda sadece bir kesim maddi olanakları yeterli olmadığı için bu işlere kalkışamıyor zamparalık maliyetli iş ciddi bir sermaye lazım 😀
Sonra sadece sermaye değil başka şeylerde lazım usta bir demagog ve laf cambazı ve yırtık olması lazım çoğu bunlardan hepsine veya birine sahip olmadığı için tek kadınla yetiniyor ya da bir süre sonra doyuma ulaşınca kurduğu kümesten bir tanesini seçer artık sekse doymuş ve kalbini dolduracak kadına ihtiyaç duymaya başlıyor bu da ortalama otuz beş yaşına tekamül ediyor. %20, si yaradılıştan tek eşlilikten yana onlarda mücadele konusunda pasifler daha çok adımı kadınlardan bekliyorlar bu kolaya veya fantaya kaçma değil yani yapısal olarak böyleyiz ve haklısın sayıca çok azınlıktayız oy versek seçtiğimiz parti bırak meclise girmeyi yanından geçemez😀mazisi temiz adam gibi adam olsun istiyorsanız eğer siz mücadele edeceksiniz yok erkek mücadele etmeli dersen çok var dolu ama hepsi yoran tipler zor iflah olan kaşı gözü ayrı oynayan tipler. Doğanın kanunudur bu mükemmel olan kimsenin ayağına gelmez geliyorsa o ya vasattır ya sa vasatın bir tık üstüdür milyonda birdir ayağının dibine düşen mükemmel onuda beklersin ama maalesef ömür o kadar uzun değil😉
Diğer yandan ben çok mücadele ettim ama buna rağmen ama yoruldum yordunuz yormayan kadın varsa kalbim sonuna kadar açık bu kadar basit giren olursa mücadeleye varım kırmadan dökmeden bilmecesiz bulmacasız😀
Adı üstünde neslimiz tükeniyor
Katılmadım
Olabilir ama gerçekler bunlar
uğruna mücadele edilecek kadın olursan ederler
Saçmalama ya. Hiç mi sahit olmadın nerde ultra guzel çekici kadın var ona savaşıyorlar ünlüler gibi
sen öyle zannet
Zannetmiyorum, görüyorum, gözlemliyorum.
Dis görünüş manyağı bunlar. Disi afet mi , tamma gerisi mücadele edilecek
çok güzel olmasan da eger bakimliysan dikkat cekiciysen ve zorsan birçok erkek mücadele eder peşinden koşar
Yooo. Zor olduğum da oldu.
Çenesi bol kadın istiyolar. Güya sessiz isterler pehhhhh hadi ordan e
diğer ozellikler yoksa zor olman bisey değiştirmez bir bakanın dönüp bir daha baktigi kisi olmalısın
Deminden beri ne diyom ztrn ben.
güzel olmakla alakalı degil diyorjm bende
Basbaya güzellikle alakalı. Bir bakan dönüp bidaha bakiyosa güzelliğin vardır illaki.
sen güzel olmadığını mı dusunuyosun anlamadim,
Demekki değilim. Bakımlıyım. Yolda bakıyolar hep ama bu güzel oldugumu göstermez bence. :(
yolda bakiyolarsa güzelsindir
Sağol canım benim. Amaa işte ben öyle düşünmüyorum artık.
senin düşünmen bi şeyi değiştirmez çok kişi bakiyosa güzelsindir istiyosan bana fotonu at bi de ben bakayim
Yok canimmm sağolasın ❤️🌼❤️🌼❤️
Da'yi ayrı yazmayı becerilseydin eğer. Bir de 34 bedenli küçük memeli bir garı olsaydın... Senin için mücadele ederdim ama değilsin. Bak ben de kaçıyorum şimdi 😝
Çünkü eski zamanlarda yaşamıyoruz. Artık hayatımıza internet girdi cep telefonu girdi. Seçenek çok. Haliyle erkekler biri olmasa öbürü olur diye düşünüyorlardir
Çok doğru yorum ama bu dediğin kadınlar için geçerli. Kadın, istediği her erkeği elde edebilir ama erkeğin bir ekstrası yoksa çoğu zaman reddedilebilir. Internetle birlikte çoğalan seçenekler genelde kadınların sadakatini olumsuz etkiledi. Erkek her zaman bozuktu tabii sizi b*klayıp erkekleri korumadım kızma hemen shdlfjfk
Mücadeleciyiz ve savaşıyoruz. Var gücümüzle. Kendimiz için. Değer yargılarımız için. Anlamlı bir hayat sürebilmek için.
Kadınlar için değil tabi ki ksksk
Gercekten isteyen deger veren ve onemseyen bi erkek oyle guzel mucadele ederki hayran kaliriz istemiosa olursa olur modunda olunca bisey umurlarinda olmuo ugrasmiolar bence🤷♀️
Kıymet ya da mücadele etmeye değer görmüyorlar sen sevıyorsun sevmıyorsun umurlarında değil hiç zorluk olmasın her istedikleri olsun istiyorlar he olmazsada kacıyorlar işte😀
Kursağımızda kalan ilişkilerden ve hakettiğinden fazla uğraş isteyen meselelerden bıktık, 2 cümleyle açıklanacak olay için 2 hafta trip yemekten ne heves kaldı ne enerji olur mu olur olmazsa hayat yine devam ediiyor mentalitesi kafayı toplamamıza yardımcı oluyor.
Dozunda takip, teklif, davet..
Mücadeleye saplantılı, takıntılı algılanma korkusu doğuyor, oluyor
İş kızda bitiyor vesselam, net olmalı..
Davete icabet etmeyen kadının için neden mücadele edeyim?
500 tl ye sana çiçek alacağına 500 tl yi eskort a verip yıkama yağlama yaptırabiliyor artık mücadele eskide kaldı
Duygu yokki
Çünkü artık aileleri tarafından hep el üstünde tutulup her şey ailesi tarafından karşılanıyor bu yüzden de zora gelemiyorlar. Kadınlarda aman yorulmasın diyip üstüne düşünce vay haline.
Dur bi dakika, espride jeton düşünce dondum kaldım, kendime geleyim, bidaha okuyacam soruyu :)
😊😊😊😊
Zaman kıymetli. O uğraşı gosterecek sabrida tukettiklerinden , maalesef tavir trip naz tuz cekemiyoruz
Ne alakası var ya. Takmissiniz tribe naza.
Sizin istediğiniz verelim gitsin olan bu. Prenses oldunuz be üf.
Ne prensesi ne vermesi. Karsina iki bilmem neyin biti çıktı diye bütün herkesi aynı kefeye koyamazsin. Bir kiz versin diye zaten kimsenin peşinden kostugumuz yok. O yolun yolcusu zaten kendi geliyor. Benim burada dediğim yasanmislikla alakalı. O kadar kavga, ihanet, yalan dolan entrika. Birini tanimaya sabir yok bu yüzden. Ayrıca gereksiz trip naz tuz yapacak kadar dengesizlik sorun olmuyor da buna sabrı olmayani neden abaza ilan edip ve hatta birde prenses diyorsunuz. Şükür ikiside olmadık. Ama kızların kasarinida , sahtekarinida , mantarinida , paragozunude , dengesizinide , egoistinide çok gördük ve had bildirdik. Bir erkek illa biri için savasmaliysa bu gerçekten hayalindeki mükemmel suliete sahip en yakin kişiye karşı olur. Bunu idrak edemiyorsun sadece
Ahhahahhahahaha
Sizin hayalinizdeki tippp Adriana Lima :)))))))
Bilmiyorum mükemmeli istiyosunuz demek istedim.
Ben deli gibi savaşıyorum hikayem derin ve yaşamın anlamlı tarafı kadınla süren süreçtir net! Mücadele hep olmalı tutku kadartrrr
Erkek bence 💗💗
Aslında mücadele edeceği şeyleri seçer diyelim biz ona. Çünkü değmeyecek bir şey için erkekler mücadele etmez. Kendimden yola çıkarak cevapladım.
O zaman çoğu kadın için etmiyolar çünkü kadınlara değer vermiyolar
Hayır öyle denmemeli bence, uğruna değecek kadın için elbette mücadele son damlasına kadar edilir. Bu kadınlarda da böyledir bence.
:) Erkekler kendilerine bakmadan Adriana Lima isterler, onlar için mücadele ederler sadece.
Bu kadar keskin olma bence, Mecnunun leylasını hatırla mesela :)
O hikaye sadece.
Kendi Habeş maymunu suratlarıyla Adriana Lima için savaşırlar.
Ben diğer kadınlar çirkin demedim.
Ama mükemmel için savaşıyosunuz yalnızca.
Senin dusunceni kırmak zor gibiduruyor ama böyle olmayanlarda var..
Gerçek bu bence. Ondan kirilmiyor. Bak bnim pesimden kosan tek erkek olmadı. Neden çok mu çirkinim hayır. Sadece yabancı ünlüler kadar güzel değilim ve benim gibi çok kadın var bu ülkede
Böyle düşünme vakti ve dogru kişi yoktur karsında.
Haha güzel espiri sjsjs şahsen kendi adıma yaşa bağlıyorum çekemiyorum artık yormayan insan istiyorum istediği şeye dolandırmadan söyleyen tarzda
Bxbdnnddjd💗
😧 Daha 26 sın ohaaa ne bu yaşlılık psikolojisi? Ben 31 im daha küçüğüm diyorum bee
Kendin gel bence. Geçici dönem bu
Kendine
Bence sizi çeken şey sadece dış görünüş://
He o da güzel çekici olmayacak. Fıstık olmayacak.
ULTRA MEGA GÜZEL ÇEKİCİ olacak
Heh o zaman bak motor gibi oluyosunuz.
Sizi tetikleyen o.
Eee ne konuşuyon o zaman baştan söyle.
süt dilimi gibi ilgi almıyorum ben. Nerde goruyon sen o kadınları harbiden
Çünkü artık onlar prenses. Sitede de var “ Ben, niye peşinden koşayım? O benim peşimden koşsun.” diyen erkekler.
Daha çok teşhirci psikolojisi bozuk hayal aleminde yaşayan kadınlar görüyorum mücadele edilecek kadınlar ninelerimizin zamanında son buldu
Erkeklik hormonu salgılamayanlar için geçerli diyelim 😂😂😂
Hormonlar değişti 😅😅 erkekler artık kadın bakım ürünleri kullanıyor onlar kadınlara özel ve erkekler kullanınca ise hormonları değişir
Bıktırdınız da ondan hergün hergün neyin mücadelesini vereceğiz mecbur muyuz illa sizi sevdiğimizi bütün gezegene inandırmaya kabul ettirmeye biraz da Rus kadınlarını Brezilya kadınlarını Filipin kadınlarını örnek alın canım a aaa 😃🤪🥲
Detay yaz detay. Bu hükmü vermene neden olan olayı yaz. Belki o kolaya kaçmıyordur sen imkansızım demişsindir. Olayı bilmemiz lazım
Ne yapacak yüzsüz gibi yazacaklar mı? Bir kadın için niye sürekli savaşsın 1 - 2 - 3 kere dener sonrası vazgeçer
Hele bi karşılarındaki rusyalı ukraynalı olsun bak gör onlar için nasıl mücadele ediyorlar, bak gör onların karşılarında nasıl putperest oluyorlar, artık herkes kendi insanından tiksinmiş durumda o yüzden türk kadını için niye mücadele edim diyorlar
O dediyin kadınlarda cicim erkeklerde deyil, tabi erkeklerde sütten çıkmış ak kaşık deyil ama kadınlar her konuda erkekleri geçti
Verdiğimiz mücadelenin sonunda gittiğiniz için hiçbir erkek uğraşmak istemiyor artık. Cefasını biz çekiyoruz sefasını millet sürüyor.
Erkekler sevdiği kadın savaşır mücadele eder, kolay kaçmalrının sebebi sizi yeteri kadar sevmiyor oluşudur bana göre
Yarı yolda, hepinizin ya aptal, ya oro.. pu, ya ikisi birden olduğunuzu görüyoruz..
İftira atiyosun , başına gelir..
Eski korkularım yok desem?
Kadınla uğraşamam. Zaten öyle tipleri itici buluyorum
Ahahhaha gayyy 😂😂
Babandır gay
Ahahhahahhaah
Karı bin tane naz niyaz yapacak verip vermeyeceği de süpheli olacak. Ben de işim yok onun peşinden koşup g*tünü kaldıracam. Yok öyle yağma.
Puhahahhahhaha
Her erkek bir değil, nelerle uğraşıyoruz bir bilsen. Eşe ihtiyaç duyuyorum, cinsel bir konuda değil, artık bana iyi gelecek bir ruha ihtiyacım var. Sarılıp sorunlardan uzaklaşmak istiyorum.
Yüreğine sağlık hocam güzel anlattin
Eyvallah
Nasıl olsa bu olmazsa başkası olur kafası var. Takılmalık yaşıyorlar ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?