Aman gururun saygın için yaşa falan boş sözler gurur karın doyurmuyor
bi tek anne babama saygım var başkada kimseye yok
okuyor muyum okuyorum anam babam mutlu olsun diplomamı aldığımı görsünler
ergenliğimden beri her dost sandığım insanlar sahtekar çıktı
kendi halimde takılan biriyken bile tüm okul hakkımda konuşmaya başladı dedim işe gireyim işte de herkes aynı arkadan konuşan kişiler
adım o’ya çıktı daha bişi yapmazken
üç kuruşa niye kendimi heba ediyorum dedim hayat kadınlığına başladım aylık cebimde 200bin okulumada çalışmak için zamanım kalıyor niye gurur için sürüneyim
o değersizlerin gözünde iyi kız olmak için mi
10 senelik dost sandıklarımız bile bir şey olunca siliyor hemen
kendimi seviyorum kendime güveniyorum skside seviyorum hayatımdan memnunum
ay beni alan olmazmış çokta tın hiçbir zaman hayalim olmadı zaten bi aile kurmak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini gerçekten zor bir yolculukta bulmuşsun gibi görünüyor. Hayata karşı gücün ve kendine olan güvenin oldukça sağlam, bu önemli bir şey. Kendine olan sevgin, bağımsız duruşun senin en güçlü yanların. Fakat bu süreçte yalnızlık hissi veya insanların seni anlamadığını hissetmek bazen can sıkıcı olabilir.
Kendi seçimlerinden memnun olman en büyük kazanç aslında, çünkü başkalarını memnun etme çabası genelde insanı yıpratır. Ama yine de, hayat karışık duygular ve iniş çıkışlarla doludur ve bu da onun doğal bir parçası. Kendisine ve geleceğine dair inandığın bir yol çizmişsin. Umarım her zaman kendi değerini ve mutluluğunu önceliklendirirsin. 🍀