İnsanların benim hakkımda ne düşündüklerini çok kafaya takıyorum. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar bakın benim şimdi çok güvendiğim yakın bir arkadaşım vardı ve biz onunla bazı sebeplerden dolayı kustuk ve bana kavgada çok ağır seyekr söyledi sonra bir sonraki gün konuştuklarını kavgamizi yani gidio baskalarin anlattı bende dayanamayıp sınıf degistirdim bu da yetmedi benim başka bir arkadsima hakkimda kötü kötü seyler dedi onuda geçtim kızin çevresi çok geniş yani benim sırlarını birine anlatsa tüm okul duyar ve ben insanların benim hakkımda ne düşündüklerini çok kafaya takiyorum yani mesela arkamdan konusuyorlarmi kötümü konuşuyorlar sonra ne söylediklerini öğrenince kendimi çok kötü hissediyorum ayrıca anksiyete hastasıyım zaten dışarı falan cikamiyorum böyle seyelr olunca hiç cikamiyorum kendimi kötü hissediyorum bogulucak gibi oluyorum heleki kustugum kızın bana okuldaki bakışlari falan filan ve ben o kıza yalvarmis bir insanım sırf benle kusmesin diye neler neler dedim gururumu ayaklar altına aldım bildiğiniz lütfen beni iyi hissettirebilecek bir şey yazın ya da ne yapmam gerektiğini lütfen şimdiden teşekkür ederim
İnsanların benim hakkımda ne düşündüklerini çok kafaya takıyorum. Ne yapmalıyım?