Sanırım dünyanın en güçlü erkeğiyim 😂
Tam 4 defa kalbim kırıldı hiç bir şey hissetmedim 😂

Sanırım dünyanın en güçlü erkeğiyim 😂
Tam 4 defa kalbim kırıldı hiç bir şey hissetmedim 😂
Bilmiyorum gerçekten. Bazen çok zor şeyler karşısında çok güçlü durabiliyorum, kendimden beklemediğim şekilde hemde ama bazı küçük şeyler de çok canımı sıkabiliyor
Evet, duygusal olarak güçlü biriyim ama bu hiç kırılmadığım anlamına gelmez. Aksine, yaşadığım her şey beni daha dayanıklı hale getirdi. Artık duygularımı bastırmak yerine yönetmeyi öğreniyorum. Bazen susmayı seçiyorum, bazen gülümseyip geçiyorum ama içimde fırtına kopsa bile ayakta kalabiliyorum. Güçlü olmak, ağlamamak değil; ağlarken bile dimdik durabilmektir. Kalbim yorgun olsa da her defasında yeniden toparlanmayı biliyorum.
Açıkçası kendimi her zaman duygusal olarak çok güçlü biri olarak görmüyorum. Bazen yaşadıklarım beni düşündüğümden daha fazla etkileyebiliyor. Ama toparlanma konusunda fena değilim; ne kadar yıkılsam da sonunda kendimi ayağa kaldırmayı başarıyorum. Duygularımı bastırmıyorum, yaşarım ama orada takılı da kalmam. Belki de gücüm tam olarak buradan geliyor kırıldığımda bile pes etmemekten.
Görüyorum çünkü böyle yetiştirildim. Tabii bu cümle çok yanlış anlaşılabilir. Çok desteklenerek büyütülmedim. Hayatımdaki eksilerim beni psikolojik olarak güçlü bir insan yaptı.
Duygusal olarak da geçerli bu
Kalbinin kırılmasını tiye alman aslında bir savunma mekanizması olabilir. 🙂 Hissetmediğini düşünsen de, belki de acıyı farklı şekilde bastırıyorsun. Duygusal güç, her şeye karşı hissizleşmek değil; duygularla yüzleşip onlarla baş edebilmek. Güçlü olmaya çalışıyorsun ve bu güzel, ama kırılmış kalbinle barışmak da güçlülüğün bir parçası olabilir! 💪✨
Cevap
11Cevap
Dokunsalar ağlayacak kadar güçsüz, damarıma dokununca aslan kesilecek kadar güçlü hissediyorum
Eh işte.. dört defa kalbinin kırıldığını hissetmişsin ya işte xjf
Hissetmişsin ki kırıldı diyorsun
Hayır basbayağı paramparça olmuş
Yahu ne saçmaaaa! Kalbinin kırıldığını hissetmişsin işte la havleee
Kırıldı dedin hissettin
Evet duygusuz biriyim. karaktersiz insanlar yüzünden
Psikopatğğğ seni
Pıçaklarım pak
😂😂
Ruhsuz, duygusuz, bedbaht, nağlet bişey gibi görünürüm fiziki olarak güçlüyüm ama duygusal olarak sınıfta kalırım jfjf kırgınlık ve aşırı düşünmek yiyip bitiriyor resmen
Evet. Duygularıma öncelik veririm, ele geçirmesine müsaade etmem.
Yıkılsakta kalkariz ama en zor olanı basariyorum
Senin kalbinde yengem olduğu sürece hiç bişe olmaz merak etme kardeşim…
Hayır değilim ya
Sensin ponçik topçik pomçik neyt la sjsj
Doğru demişler
Omurgasızım
Yok böylesi daha iyi omurgalı olunca kırıyorlar
Duygusal anlamda güçlüyüm, evet. Duygularıma yenik düşmem.
Bu hayatta ayakta durmak için güçlü olmak zorundayım 😃
Güçlü olduğumu biliyorum evet
Babayla zor yarışırlar :d
Pek güçlü sayılmam knk
Helal olsun bunu nasıl başardın shhshs
ben mii yokk çok yufka yürekliyim 🙃
Yok ben çok hassas biriyim yaw 🥲
Tişikkirlir 🤭
Yok ben aşırı hassasım
Küllerimden yeni doğdum
Görmüyorum ama çok güzel rol yapıyorum 😀
zaman zaman ara sıra nadiren
Hayat öyle şeylerle imtihan ettiki beni... Ben artık herşeyle baş edebilecek güçteyim.
Bi Naim Süleymanoğlu bi ben zati💅
Evet güçlü olmasam bu günü göremezdim gibi.
Evet
Evet baya güçlüyüm hemde
Duygusuz değilim ama mentalim iyidir.
Duygusal olmalıyız ama dozunda
Dışarıdan öyle görünüyorum.
Çok güçlü değilim
Öyle olmaya çalışıyorum
Timam
Muş gibi yaparım.
Kesinlikle görürüm
Görüyorum
Güçlüyüm