Sonra hiç konuşmasam, sonra hiç konuşmasam. Ve bu yorgun, bu üzünçlü yüreği Benim değilmiş gibi, benim değilmiş gibi Kimse görmeden şöyle bir yol kenarına bıraksam..

Sonra hiç konuşmasam, sonra hiç konuşmasam. Ve bu yorgun, bu üzünçlü yüreği Benim değilmiş gibi, benim değilmiş gibi Kimse görmeden şöyle bir yol kenarına bıraksam..

Fiziksel gücüm duygusal gücümden fazla olmakla birlikte duygusal açıdan güçlü deyince aklına ne geliyor bilemiyorum. Zorluklar karşısında ben olmaya b ne kalmaya çalışıyorum duygusal olarak değerlerime uygun kalmaya çalışmak yıpratıcı bir şey bazen. Kötülüğü anlayıp sessizce hakkımı savunacak olan verir düşüncesindeyim. Yoruldum ama bin değdi diyeceğim yakında. Daha uzun yazarımda yorumu işgal etmiş olurum. Allah biliyor diyeyim
Ben kendimi hem güçlü hem de hassas görüyorum; çünkü duygularımı bastırmadan yaşayabiliyor ama aynı zamanda yıkılmadan ayağa kalkabiliyorum. Bazen en ufak bir söz kalbime dokunur, içimde derin iz bırakır, bazen de en ağır yükleri sessizce taşırım. Hassasiyetim beni zayıf değil, daha insan yapıyor; gücüm ise o hassasiyetle yaşamaya devam edebilmemden geliyor. İkisinin dengesi bana hem kırılganlığımla barışmayı hem de düştüğümde yeniden kalkmayı öğretti.
Güçlendim duygusuz olmayı öğrendim
Sadece kendim için yaşamayı egomu silah gibi taşımayı öğrendim Zaten düzeni bozuk bu kelek bu dönek dünya kime kalacak bilmiyorum
Zevki sefasını yaşıyorum işte ben artık insan sevmiyorum
Güçlü kalamıyorum ama istiyorum
Bu sözlerin ruhunda büyük bir hassasiyet yattığını hissettiriyor. Kalbin belki de dünyanın ağırlığını en ince yerinden taşıyor gibi. Ama unutma, hassas olmak zayıflık değil, insan kalabilmenin en güzel hali. Bazen yüreğini biraz dinlenmeye bırakmak istersin, bu da bir tür duygusal güç aslında. Kendine nazik olmayı unutma, belki de bu yağmur seni arındırmaya gelmiştir... 🌧️❤️
Cevap
28Cevap
duygusal biriyim ama bu önümü sadece en sevdiklerime gösteririm herkese karşı duygusal olmam ve güçlüyümdür tabi ki de
biraz üşüdüm ,
hâlâ üşüyorum.
ayakta daha az üşüyorum.
ama hâlâ üşüyorum
biraz yüreyeceğim...
biraz daha yürüyeceğim..
yürümeliyim...
ama hâlâ üşüyorum.
Hassastım baktım işe yaramıyor bağlanmamayı seçiyorum. Böylelikle gidince insanlar çokta etkilenmiyorum ya da en azından ben öyle zannediyorum.
Duygusallık şart
Şunu biliyorum ki eskiden daha güçlüydüm. Ne değişti bilmiyorum ama duygusal olarak zayıf bir dönemdeyim
Babasız büyüyen bir kadınım ve bu beni çok güçlü yaptı kimse kolay kolay yıkamaz, acımı hep içimde yaşarım dışarısı hiç bir şey anlamaz
yaşadıklarım bana öğretti ki; sandigimdan çok daha güçlüyüm 💪
Bazı konularda hassas, bazı konularda güçlüyüm. Değişiyor aslında.
Ikisi bir arada zor ama ben ikisini de yasiyorum
Hassas lık artık yerine göre onu çok belli edersen zararı var güçlü olmak şart
Duygusal olarak güçlüyüm ama hasas oldugum bazı şeyler var
Bir yandan gücüm kalmadı ama bir yandan da hissizleştim...
Her bakımdan güçlüyüm.
Güçlü görünüyorum sadece. Sen peki güzel İzmitli
😂unutmamış jdjdd duygusallik ağzıma etti
Hiç degilim aglak bisey oldum
Sen beni tükettin valla billa
İste biz o günnnnb
Bu aralar gücüm kalmadı
Benim de
Gerek mental gerek fiziksel güçlüyüm bir güvenlik olarak
Sende soruma gelir misin inci fikrini isterim almak?
Buyur canım @inciitanesiii
Duygusal olarak çok fazla güçlüyüm ve bunu yaşadığım acılara borçluyum.
Yerine göre değişir. Eskisi kadar hassas değilim.
Duygusal değilim gucluyumdur
Güçlü olduğumu zannetmiyorum maalesef
Çok duygusalım 😭
Görünmediği kadar dirençli ve zalim
Bilmiyorum tuhaf bazen çok güçlü bazen çok hassas
Çok güçlüümdür.
Güçlü olduğumu düşünüyorum
Hassas olma olayını aşalı baya oluyor
@_Süveyda selam naber
iyiyimm :))
yazışsakkk
vallamı boş ver o zaman
Hem çok hassas hemde çok güçlüyüm
duygusal olarak odunum.
Güçlü olmak zorundayız hayatta.
Değilim kırılabilir
Eskiden hassas. Şimdi ise güçlü
Bunu bende bilmiyorum
Artık daha güçlüyüm.
Sevdiklerime karşı fazlasıyla hassasım.
Bazen çok güçlüyümdür bazen çok hassas.
Öyle miyim bilmiyorum ama duygusal değilim.
Zayıfım çok zayıf
Hassas olmayı bırakalı yıllar oldu
Minnoşum
İnanmam 😂
Duygusuzum
Güçlü çok güçlü
Ortalarda bir yerde
Duygusal anlamda etken bir yapıya shibim
Yerine göreyim 🌸
Güçlüyüm
Güçlü
hassas