8 ayihtimaller. 1. nazar büyü vardır ( benim alanıma girmese de üfrürken ziken tiplere düşmeyin diye çaresi var. kendi kendinize nas, felak , ayetel kürsi , ihlas ( kul ile başlayan sureleri okumakmış - inanç durumuna göre değerlendireceksin artık) 2. ilkik gibi olman bir tür ulaşılmazlık etkisi yaratıyordur. götü yemeyen erkekler de yaaaa bu bana pas vermez diye gelmiyordur. ilik olmayı bırak biraz salaş ol sıradanlaş. 3. aura denen şey var negatiftir. mesela burada olduğu gibi olmamazlık üzerine tezler üreten beynin etrafa negatif elektirik verir bu hem koku olarak yayılır hem de alın bölgende sadece karşı cinsin görmediği ama değişik bir itici karaltıya yol açar. aslında melantonin birikimidir. çoook ince ayardan. 4. her şeyi devlletten bekleme. bi kere de sen ilik gibi hatun olup birisi dadansın diye bekleyeceğine avlanmaya çık.
025 Yorumla
Soran8 ayAhaa güzel yazı ama negatif de değilim
- 8 ay
Şimdi durumu netleştirelim. evlilik ve uzun süreli bir ilişki mi yoksa süresi süreci önemli olmayan bir gönül ya da arkadaşlık ilişkisi mi beklentin ya da umduğun?
Soran8 ayKarşilikli olarak birbirimizi begendigimiz kafamizin da uyuştuğu evlikige giden iliski
- 8 ay
ah be minnoş öncelikle hayallerini yıkmam istemesem de zevkle söyleyebilirim ki: yok öyle bir şey. her ilişki her evlilik metamorfoz ve evrimleşme geçirecektir. ama ollsun böyle düşünmen de güzel bir başlangıç. Yani kadına yakışan ruh hali de bu. bu açıdan iyisin akıllı mantıklı zeki bir kadınsın. güzel. şimdi asıl olaya geçelim. sen hayattan sana hazırlanmış senin için yaratılmış birini bekliyorsun ki bu toplum tarzında metrekarebaşına düşen insan sayısı ile onun bunun * saıyısını orantılarsak samanlıkta iğne aramak gibi kalır. eee ne yapaca yani? şimdii çay koymam lazım. müthiş bir yağmur var. çok güzel çay sigara balkon keyfi yapılır arkadan da şarıl şarıl işennir. benim de hayattaki ender zevklerimden birine denk geldin. ama buralarda olursan yazacağım. Hayata bakışını alt üst edip sarsaklamak gibi bir itlik var kafamda.
Soran8 aySen de ilginç bir adamsın meslek ne yazıs seklin felan. Bu adamlar var da bana denk gelmiyir ben hak ettiğimi düşunuyorum. Bir hocam vardi yok herkes sevdigini bulamiyor seni seven mi senin sevdiğin mi dedi işine gitsin ben sevmedigim biriyle bir bardak çay icemiyorum denedim olmadi vakit geçiremiyorum.
Soran8 ayBu arada çay yağmur ben de severim cay içiyorum zaten. Ben kendimde olanlari istiyorum fazlasinda gözum yok.
- 8 ay
Şimdi senin özelindeki her durumu bilmediğim için genel geçer haller üzerinden analiz ve sentez yapacağım. 30-35 yaşlarındaysan ekonomik özgürlüğün vardır. yani kendigelirini kendin kazanıyorsundur.
- 8 ay
30-35 yaşlarında güzel ve bekar kalmış bir kadınsan öncelikle bundan önceki süreçte kariyer ya da akademik bir süreç geçirmişsindir. uzun sürdüğünü düşünürsek doktor bile olabilirsin. ama bunlar tamamen analize yönelik atıp tutmalar ciddiye alma. çok kritik ve tezat bir tahmin olmadıkça sorun olmaz. devam edeyim. artık yaş ve kariyer basamağında istediğin noktada kendini sorgulama sürecine girip paniğe kapıldın.
- 8 ay
ya da evlilikle mutsuz olan kişilerden dolayı evlilik ya da uzun vadeli gönül ilişkilerinden korktun anca yaşın itibariyle bir istek oluştu ama sen zaten senin istemediğin bir dönem için kaygılandın.
- 8 ay
Olaylara tersinden bakmak da iyidir. hatta bence maneviyat işleri sadece burada kullanışlıdır. mesela... sen o kadar iyisin ve evrenin ( tanrının , atom altı parçacıkların ,... artık neyse metafizik senin için ) o kadar sevdiği bir insansın ki seni mutsuz edecek bir çok kişiden koruyup bu noktaya kadar getirdi. hayırlısı olsun hayırsızsa olmasın demişti ya bir zamanlar işte onun etkisiyle korundun... poliyanna deden
- 8 ay
Ne olabilir? ihtimallere bakalım. 1. güzel bir kadınsın güzel bir erkekle güzel bir ilişkiye başlayabilirsin. bu ihtimalin varyasyonları a- mutlu olup çocuk combalak torun torba yaş 55-60 geri dönüp bakınca iyi oldu diyeceğin bir hayat. b - 5-10 yıl evlilikten sonra ayrılık c - evlenmeden ayrılık aslında yüzlerce htimal ve vayasyon var da hepsi boş ve hepsi gereksiz. hayat sana gönderdiklerinden falan sorumlu tutmaz kendini. ya da göndermediklerinden.
Soran8 ayYok gercek yaşim 24 henuz
- 8 ay
Sen hayata gönderdiklerinle şekillendirirsen anlam kazanır. anlayacaksın bakma kavram kargaşasına. al bir avuç çamur. bir insan heykeli yap. pazardan bir biblo alacaktın bugün. rastgele gittiğin bir pazarda rastgele geçerken gördüğün bir biblo alacaktın. ve onu evine getirip koyacaktın. kedi devirecekti ya da kendi kendine kırılacaktı ama sen o bilbloyu sadece aldın. sadece rastlantısal bir çaprışma buluşma ile... ve o seni tatmin etmeyip evdeki bir biblo , bir sehpa bir duvar saati olduğunda yani artık o kadar olduğunda sadece rastlantına kifredersin
- 8 ay
rastlantısal bir biblonun seni bulmasından mutlu bulmamasından hüzünlü olacağına alacaksın bir avuç çamur ellerinle sen işleyeceksin. iyi de olsa kötü de olsa kendin ettiğin bir şey olacağından kadere tanrıya evrene atom altı parçacıklara bahtına mahtına kızmadan her hali her durumu devrimci bir şekilde olgunlukla yaşarsın. devrim. tek yol devrim. özellikle iç dünyanızda tek yol devrim. maslow buna kendini gerçekleştirme demiş. ama biz devrimcilik diyoruz. devrimcilik hYta dair bir nesneyi özneyi olayı oluşumu... herhangi bir unsuru daha insanca ve insana mutluluk verecek şekilde değiştirmektir. . bu bi hanzo onu beyefendi yap demesem deeeeeee ... sen değişitirip sana uygun hale getireceksin adaylarını diyebilirim
Soran8 ayYok o dediğin olmaz çünku ne demişler huylu huyundan vazgeçmez ayrica derlerki kadınlar hep sevdikleri adami daha iyi olsun diye değiştirmeye çalışirlar yine de olmaz diye. O yüzden baştan adam omali yontularak zor
- 8 ay
o zaman acele etme minnoş. hiç acele etme. cinsel dürtülerin , günlük hayatın sıkıntıları , çevreni oluşturan insanların vereceği sıkıntılar... bazen seni yalnız ya da mutsuzmuşsun gibi hissetirir ama 24 yaş bu be boru mu. o yaşta insan ona buna şuna olmuş olmamış şeye dertlenir mi? yaşadığın şehirde sosyal bişeyler vardır. sosyal bir yerler . sosyalleşmek için etkinlikler vardır. yalnız kalma. eğlence çıkar kendine. hemcinslerinle film günleri bilmem bişey günleri yap. karşı cins işini de çay iç herkesle. ama bir ekekle çay içmek olarak içme. zamanın var ya yalnız geçecek ya da biriyle çay içerek. sadece öyle düşün. ciddiye alma onun da almamasını sağla. seçeceksem ben seçerim havasında çay iç bol bol bol kişiyle.. seçilen değil seçenim ben de tavrınla. hadi kolay gelsin.. mutluluklar
Soran8 aySağol adamsin güzel tavsiyeler için teşekkür ederim emek edip yazmışsın. Meslegin ne senin? Daha gencim zaten benim yeni yeni bu fikirler aklıma geliyor..
- 8 ay
o zaman LENİN tarafından bakacağız. NE İSTEDİĞİNİ BİLMEYEN BULDUĞUNU ANLAYAMAZ demiş kendilerİ. Şimdi senin sana karşı en büyük görevin ne istediğini bilmek. ne istiyorsun? yani mesela bugün gittiğin kafede kız arkadaşının yanındaki kuzeninin seni mutlu edecek ideale yakın ya da ideal kişi olduğunu anlaman için NE İSTEDİĞİNİ BİLİP HEYKELİNİ RESMİNİ FİLMİNİ ÇEKİP koyacaksın ki bulunca anlyasın. Yoksa hep geçen hafta çekilişi yapılıp arkadaşına çıkmış büyük ikramiye biletini bu hafta almış gibi kalabilirsin.
- 8 ay
benim birkaç mesleğim var sonuncusu sosyolog aile danışmanı ama gelirim bu işten değil. hobi olarak diyebilirim. sağlık elektronik vs alanlarında da mesleklerim var. ne lazımsa işte. lavobo da açabiliyorum yıkık bir ttaş evi de yapabiliyorum ama bunları sadece yaşadığımı hissetmek için yapıyorum
- 8 ay
BU arada bazı ipuçları vereyim heybene koy yolda lazım olur.
Soran8 aySöyleyin
- 8 ay
ipucu 1. ne istediğini anlama bulma konusunda ektrem durumları normal durumları düşün ve denemeler yap aday kişiye. eskiden berberler çırak alacakken yerdeki kılların içine para koyarmış sonra da çırak adayına ben kahveye gidiyorum sen yerdeki kılları süpür dermmiş. eğer çırak adayı berber dönünce usta para buldum kılların arasında deyip verirse tamam dermiş bundan her türlü adam olur çünkü dürüst. yok demezse ya bulamamıştır baştan savma iş yyapmıştır ya da cebe indirmiştir. berberin çırak seçtiği kadar seçim yapın be kızım anlatacam bir iki tiyo...
- 8 ay
ipucu2. en mutlu huzurlu anını düşün onunla birliktesin ve ondan beklediğin davranış ne olursa tanışma sürecinde deneysel rollerle o davranışlar var mı diye bak. yönlendir. yoksa bile yapmaya çalışıyorsa olur. adam olur. ipucu3 en sıkıntılı zamanını düşün mesela sağlık sorunun olsa ne beklersin... bak bakalım var mı onda... hadi yaparsın sen gerisi sende.
- 8 ay
Unutmadan dominant mısın? resesif mi? bu da tercihlerin açısından önemli. 2 dominat ya da 2 resesif pek yürümez. bazı alanlarda bir taraf dominant diğeri resesif kalmayı bilecek. bu uyum var mı bak. mesela estetik konusunda sen kendine güveniyorsan o da aynı alanda iddialıysa çatışmalar olur o alanlara fazla girme. ya da dominant benim de. hoşçakal
Soran8 ayTeşekkür ederim sen de hosçakal
Yapay Zeka Cevapladı
Hissettiğin bu durum bir süredir seni hayli üzmüş gibi görünüyor. Aslında "kısmet" dediğin şey bazen senin en iyi halini kendine çekmenle ilgili oluyor! Güzellik, özgüven ya da başka bir şey tek başına yeterli olmayabilir; bazen doğru kişiyle frekansı tutturmayı beklemek gerekiyor. 🌟
Belki de "olmuyor" dediğin yerden beklentilerini ve yaklaşımlarını sorgulamanın zamanı gelmiştir! Acele etme, anın tadını çıkar ve kendine hak ettiğin şansı tanı. ✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u 8 ayara bul
00 Yorumla
8 ayBenim çok güzel kız arkadaşlarım var onlarında olmuyor genelde şey ya anlasamadiklari insanlara rast geliyorlar
20 YorumlaO kadar yanlış kişilere atıyor ki kalbim. Nerde dürüst saygılı bana uygun biri var ondan etkilenemiyorum.. benim sınavım da bu galiba
21 Yorumla
Soran8 ayAynısi istiyorum ki kalbikin attigi kişi kendine baksin iyi olsun. Kendine bakan iyi erkek yok. İyi erkeklrde kendine bakmiyor bana denk gelmiyor. Yakişkili adamlar hep cirkin kizlarla
Boşuna dememişler çirkin kaderin olsun diye bu bir benzerisin galiba demekki
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 785 cevap paylaştı. senle alakası yok genel olarak insanlar mutsuz beklentisiz
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
8 ayhaketmiyorsun demek ki canısı. bazıları kendini 5ken 9 falan sanıyor senin durumda öyle olabilir.
017 Yorumla
Soran8 ayYok ya tanısan sen nasıl kaldin bu guzellikle dersin
- 8 ay
Allah Allah niye böyle oldu acaba tavrın mı soğuk?
Soran8 ayYooo gayet de iyiyim mis gibi hatunum
- 8 ay
yaşın doğrumu 30-35 gösteriyor sistem
Soran8 ayYok 24
Soran8 ayOlgun birisin belli fotodan da azginsin sen
Soran8 ayBöyle olgun adam olcak meslegi olan ama ciddi olcak
- 8 ay
evet canım tahmin ettiğin gibiyim de benim gibisi az olur olanlarda evli olur :D
Soran8 ayÖyle vardi bekar biri ayni kafamda begendim psikolojim kötüydü birbirimizi yanlis anladık gitti. Söyledim gelmedi kendi kaybetti
- 8 ay
kısmet değilmiş yeni fırsatları bekleyeceksin
Soran8 ayEvet 40 yil sonra gelir artık. Ben de oyle düsundum nasip değilmiş.
- 8 ay
yapma böyle üzülüyorum bak
Soran8 ayAaa neden
- 8 ay
güzel kızların böyle moralsiz olması üzer beni
Soran8 ayYok moralim iyi. Benimkisi sadece bir yakinma.
- 8 ay
her şey çok güzel olacak :D
Soran8 ayİmamoğlunun slogani tam tersi olur diyon yani
Bence candan istemiyorsun bu durumu ondan dolayı olmuyor
04 Yorumla
Soran8 ayAhaa olabilur birini gorunce bu evlencegim adam olsun diyebilecegim birini istiyorum. Ama begendigim erkek sayisi az
Soran8 ayBen istoyorum hem beğendim hem de beni begenen
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
8 ayBilmem kelin ilaci olsa dogru insan olduğumux icindir
01 Yorumla
Soran8 ayGaliba kusurumuz
- Kişilik & Karakter konusunda 599 cevap paylaştı.
8 aysosyal bir kişi değilmisin?
02 Yorumla
Soran8 ayEv disarisi arada çalismiyorum doğru yerde değilim
- 8 ay
Biraz daha fazla sosyalleşirsen neden olmasın güzel olduğunu söylüyorsun.
Gizli Üye(25-29)8 ayacaba yataktamı kötüsün... ya da çok kişi ile şaaptında adın mı çıktıki... ayyy kesin ölee
21 Yorumla
Soran8 ayKız yok el ele bile tutuşmaduim daha bu zamana kadar
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
8 ayTamam herkesle olmaz ama siz aşırı seçicisiniz
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. 30 üstüysen gidicisin yani evde kaldın diyebilirim
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Kendini okut üflet düzelir
12 Yorumla
Soran8 ayAhaa sonunda onu yaocam dermişim
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 aybazıları yanlız ölür
10 Yorumla Yanlış yerde yanlış insanlarlasın
10 Yorumla
8 ayNasip bu işler olur sabrettt
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı.
8 ay:)) bazilarina gec grlirmis
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Demekki ilik değilsin
04 Yorumla
Soran8 ayYok ya ilik gibiyim
Soran8 ayBen objektif bakarım olaylara
bazen aura bazen hal tavır bazen cekingenlik
04 Yorumla
Soran8 ayHepsi var
Soran8 ayPardon yok
Soran8 ay24
8 ayArama, aramayınca olacak.
01 Yorumla
Soran8 ayBence de
Herkes ilik gibi zaten
07 Yorumla
Soran8 ayBen öyleyim
Soran8 ayGizlilik esastir ama gorenler beğeniyor
Soran8 ayBen buraya fotomu atmam
Soran8 ayBahane degil tanidik biri çikar ben gizlilige onem veriyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 677 cevap paylaştı.
8 ayKısmetim yok degilde adam yok
01 Yorumla
Soran8 ayAhaa evet kutluyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
8 ayVar
Adı üstünde kısmet
Zamanı bekle00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Herkes ilik sevmez :D
00 Yorumlaİlik gibi değilsindir belkide
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
8 ayVardır xjxb
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı.
8 ayKemik iliği gibisindir bebeğim ondandır
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 337 cevap paylaştı.
8 ayGizlenirsen nasıl bulayım seni
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 452 cevap paylaştı.
8 ayTanışmak isterseniz gelin
00 Yorumla Seni bi görsek
00 Yorumla
8 ayOlmayınca olmuyor. Benimde aynı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 424 cevap paylaştı.
8 ayValla bende de olmuyor...
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı. Inceller saldirin ksksksks
00 YorumlaÇünkü sende karakter tok
00 Yorumla
8 ayBelki de yanlış ortamlardasın
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı.
8 aySana göre öylesin disardakilere göre öyle misin?
02 Yorumla
Soran8 ayOnların kaybı
- 8 ay
Aynen onların kaybı senin yalnızlığın
- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
8 ayÇirkin olman lazım idi
05 Yorumla
Soran8 ayAynen dostum
Soran8 ayÇoceğin adi ne
- 8 ay
🤐
Soran8 ayYa çok acimazsin
- 8 ay
Dost acı söylerr
Gizli Üye(36-45)8 ayBen evlenirim senle tanışalımmı
04 Yorumla
Soran8 ayHaci zorum ben
Cevap sahibi8 ayMesela nası zorsun?
Soran8 ayKolayca etkilenmiyorum şartlarim var
Cevap sahibi8 ayNeymiş şartların
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
8 ayGel evlenelim 😄
Kazma degilim😎00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayİlik gibiysen sana da zor olur
08 Yorumla
Soran8 ayNe zor olur
Cevap sahibi8 ayTalep çok, hepsi iyi çıkmayacaktır, doğru kişiyi ara da bul, zorluktan kastım o
Soran8 ayTalep de mallar geliyor. Benim dogru ortamda olmam lazim
Cevap sahibi8 ayUmarım olursun bir gün, belki denk geliriz
Soran8 ayBurdan mı zor
Cevap sahibi8 ayBurdan değil, reelde denk geliriz belki diyorum
Soran8 ayNerde ya bana düzgün olan gelmiyor gelenlerde seçenekleri çokmuş benim gibi hatun kacirilir mi ya
Cevap sahibi8 ayBöyle söylersen merak ederim ama
Gizli Üye(30-35)8 ayEvlendirelim seni kıbrıstan
05 Yorumla
Soran8 ayZengin oluyorlar da içki kumar vardir onlarda
Cevap sahibi8 ayKiminde var kiminde yok
Soran8 ayBenim begenmem lazim kafama yatcak oyle yildirim nikahi olmaz kimin ne çokscagi belli degil
Soran8 ayÇıkacagı
Cevap sahibi8 ayAynen zaten öyle olur, tanıştırmak benden gerisi sizden:))
Gizli Üye(30-35)8 ayHangi şehirdesin?
01 Yorumla
Cevap sahibi8 ay?
Gizli Üye(36-45)8 ayne var mesela. olmayan bişii varki🤷♂️
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Penis olarak mi adam olarak mi is olarakmi
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 349 cevap paylaştı. İlik gibi nasıl oluyor?
02 Yorumla
Soran8 ayİlik etin en faydali yeri her derde deva kadin diyelim
eğer istiyorsan adım atabilirim ☺️
010 Yorumla
Soran8 ayO nasil olcak sevgilin yok mu senin
Soran8 ayAhaa nerden bilelim onu
Soran8 ayTg sevmiyorum onu sildim ayrica internetim cok az zaten.
Soran8 aySen niye birini bulmadin eli yuzu duzgun bir çocuga benziyorsun
Soran8 ayBilmiyorum burdan birine güvenilir mi belkide amacin cinsellik öyleyse ben kesin red bastan ama ikilmdeyim internetim de yok
Soran8 ayAyruca yaşimi buyuk sanip olgun kadin seviyorsan gercek yasim bu aralikta degil
8 ayBakımlı mısın
02 Yorumla
Soran8 ayTabii ki
- 8 ay
Peki sorum olacak nasıl yapalım
- Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı.
8 ayZamana bırak olur
00 Yorumla
8 ayKaç yaşındasın
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 917 cevap paylaştı.
8 ayvardırrr dert etmee
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 907 cevap paylaştı.
8 ayBiz bilemeyiz
00 Yorumla Zamanla olur.
00 Yorumlaİlik gibi:)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Nasip
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
8 ayDemekki değilsin
00 Yorumla
8 ayİticisin demek
00 Yorumla
8 ayKanıtla
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 586 cevap paylaştı.
8 ayGörmek lazim
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 781 cevap paylaştı.
8 ayBazen olmaz
00 Yorumla Görmek lazıö
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler