27 yaşındayım .bugüna kadar etkilendiğim bir kişi oldu onlada olmadı .hep birşeyler olucakken bir engel giriyor araya .arkadaşlarım çoğu evlendi .moralim bozuluyor artık bebek görmek istemiyorum .kıskanmıyorum ama sinirime dokunuyor .neden kısmet gelmez?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende 22 yaşımdayım banada gelmiyo elimden gelenide yapıyorum fakat arayarak bulunmuyor emin ol ben bulamadım sakın bunun için bir uğraş geçirme aklından senin yaşadıklarının aynısı bana oluyo benim neden olmuyo diyee nasıl bir şey olduğunu iyi bilirim bu durumu sorun etmekten çıkarmalısın gerekirse pozitif düşünce kitapları oku...
belediyenin ing ve diksiyon kursları var oraya git hafta sonu gruplarını seç biraz çevrede edinirsin...182 Yorumla
Soran+1 yılingilzce biliorum ki zatan anadilim ingilizce .üff bilmiyorum yaa yok ben bulamıyorum bulsamda olmuyor mutlaka engel çıkıyor
Cevap sahibi+1 yılya sen kursa gitsene arkadaşım tamam ing gitmesse pc kursuna git kurs çok ? bulsanda nasıl olmuyor şimdi anlatmassan bilemeyiz? çevrende tanıdıkların varmı yanii çevren nasıl seni beğenenler varmı bunlara davranışların nasıl ?
Soran+1 yılvardı taliplerim ama ben hoşlanmadığım için istemedim .bir kişi oldu istediğim oda kötü biri çıktı .kursa gidip ne olucak sanki yaa laf onlar
Cevap sahibi+1 yıllaf olurmu hiç ben gittim laf olsun torba dolsun diye söylemiyorum senin sorunlarına çare bulmak amaçlı cevaplıyorum hoşlanmadığın istemediğin biriyle tabikide beraber olma elektrik şart bir kere o olmassa olmaz sen kendin nasıl bir bayansın yanii bakımlımısın? çalışıyomusun_? giyimin felan nasıl
Soran+1 yılçalışmıyorum şu an .zaten ortamım olmadığı için kimse yok .yoksa dikkat çekiciyim .güzel sayılırım boyum posum kilom yerinde .bakımlıyım temizim titizim .giyimime saçıma başıma özen gösteririm .makyajsız dışarı çıkmam ama abartmadan tabi .güzel yemek yaparım çok severim yapmayı dünya mutfağından bile bir sürü şey yaparım yani ilgiliyim .iyi biriyim öyle derler .annem babam çok sever beni yani herkesin annesi babası sever ama ben üzmediğim için daha fazla severler ama işte insan kendi ailesi olsun
Soran+1 yılçocukları olsun eşi olsun istiyor .anne baba bugün avr yarın yok .ykardeşim falanda yok zaten .öle işte
Cevap sahibi+1 yılne güzel eksiğin yok işte yemekte yapıyosun güzelde alımlıda bir bayansın ... mesleğin nedir bir işe girmeyi deneyebilirsin bir şeyler yap yanii bir uğraş gibi oturduğun yerden olmaz bende aynıyım yani kursa gitmesem bende senin gibiyim iş bulamadım bir türlü boşta insan daha çabuk sıkılır depresyona sokar bu durum seni bir an önce iş bulman lazım senin...
Soran+1 yılevet aynen ama özel sektörde bayanların çalışması çok zor .ben çalıştım bir dönem .çok az para veriyor ve çok çalışıyorsun .devlete girmeye çalışcam inşş olur .öle işte .
Cevap sahibi+1 yılsen nerde yaşıyosunki gir bir işe çalış işte avm ler olur başka yerler olur illa bir yerlerden cevap gelir yanii 8-6 bir iş c.tesi pazar tatil sana uygundur çok fazla ağır olcağınıda sanmam tahsilin varsa bile o alanda da bulabilirsin...
Soran+1 yılyok öyle masa başı bir iş olursa anca o şekilde mağzada falan çalışmaya babam izin vermez asla
Cevap sahibi+1 yıltamamda baban niye izin vermesin mağazada çalışmaya ? taciz tecavüzmü oluyo orda? tahsilinde varsa fabrikalarda muhasebe işi felan bayan arayan çok var...
Soran+1 yılkariyer yapmamı istiyor babam .yani dandik bir yerde çalışmama izin vermez .zaten pekde ihtiyacımız yok çok şükür .taciz olayı benim başıma geldi bi yerde evli bir erkek dadandı .ondan beri babam çok temkinli iş konusunda
Cevap sahibi+1 yılağzının payını verseydin sende o erkeğe kpss ye felan çalışıyomuşsun sen hangi bölümden mezunsun?
Soran+1 yılziraat mühendisi .ağzının payını versen ne olucak ki .kurumsal firmalarda bile kadınlar taciz ediliyor .meaalesef çalışan kadın olmak zor .güzelsen daha zor .o yüzden devlet işi olması daha iyi orda öyle şeyler olmaz .kadının çalışması taraftarıyım ama böle şeyler hep oluyor evli olsanda farketmez .
Cevap sahibi+1 yılhep olmaz rahat ol sen yine dekolte felan giyinmemeye çalış kimseye zorla bir şey yapmazlar evli olsanda farketmez gibi şeyler deme işte bu normal bir şey değil normalmiş gibi anlatıyosun
Soran+1 yılçünkü normal .çalıştığım yerde evli erkeklerle olan evli olduğu halde kocasını aldatan öyle çok kişi vardı ki .yani erkeklerle fıkır fıkır muhabbetler görsen yani bide bu kadınlar evli .yani kadının ekonmik özgürlüğünü kazanması güzel birşey ama kendine güvenen kadın işte erkek gibi eşini aldatıyor kolayca .erkekler eşlerini yine bir kadınla aldatıyor unutma ve bunların çoğu bekar olmayan kadınlar .sadece kendi iş çevremde değil arkadaşlarımında anlattığı şeyler var
Cevap sahibi+1 yılsen nasıl bir yerde çalıştın öyle bayanlar çokmuydu orda... neden aldatıyolarmış peki ?
Soran+1 yılbayan vardı erkekte .arkadaşlarımda anlatıyor .kadınlar aldatıyor mesela bi tanesi vardı patronla yaşıyordu evli çocuğuda var .iş gezisine gidiyoruz diyordu eşine adamla tatile gittiler romaya bir hafta düşün .sonra yine bir tanıdığım kadın eşini aldattı bir stajerle burda .nedeni yok aslında doyumsuzluk heyecan arayışı vs vs .erkek aldatıyor bilioruz ama bekarla değil evliyle aldatıyor artık .bekar kız evli adama güvenmior çünkü .çok azdır bekarla aldatan onlarda beni alır diye yanaşıyolar
Cevap sahibi+1 yılnasıl bir iş yeri burası böyle tamam varda böyle şeyler yaniii bu kadınların kocası hiçmi sahip çıkmıyo bunlara kulağına felan hiçmi gitmiyo yanii adam sormuyo demi ne gezisi bu diye? o aldatan kadın kaç yaşında stajyer kaç yaşında nasıl oldu bu ilişki böyle ?
Soran+1 yılya saçmalama tabikide gitmiyor .kadınlar öyle sinsi ki .çalışan kadının yüzde doksanı aldatıyor bunu biliyorum oh mis çalışıyor kız diye alıyolar ama işte aslında düştükleri durumlar içler acısı .çalışan kadının güveni tam heyecan arıyor evdekiyle tatmin olmuyor .sadece benim iş yerimde değil ki avukat doktor bir sürü arkadaşım var aynı şeyi anlatıyolar bana .stajer genç biriydi kadınla ilişkisi varmış çıktı ortaya sonrada gitti zaten çocuk
Cevap sahibi+1 yılvallahi senin bu işyerini merak ettim bak sen nerede yaşıyosun yaa hakkaten tam o* dolu orası uzak dur sen ordan seninde ahlağını bozar normal gözle bakmaya başlarsın uzak dur bence oralardan
Soran+1 yılya her yer öyle anlamıyorsun ki .doktor arkadaşım var kız diyor hastanede kim kime dumduma .evli hmşireler doktorlarla yatıyor falan duysan tiksinirsin .o yüzden erkek olmak daha zor bu devirde aslında .
Cevap sahibi+1 yılher yer öyle değildir arkadaşım çok genelliyorsun çokk o*luğundan aldatır aldatırsa sence neden aldatır bir bayan?
Soran+1 yılgenellerim tabi çünkü gördüğüm şeyler var .arkadaşlarımın anlattığı şeyler var .ve hiçde az değil .düzgün yaşayanlar yok değil ama bunu yapan kadın çok .her zaman erkek aldatır dersiniz ama bu erkekler kimlerle aldatıyoru altlarsınız .erkek ne kadar çok aldatıyorsa kadında aynı şekilde aldatıyor .kadınlar güzelce gizleyebilior planlı ve sinsi çünlü .neden aladatıra gelince bir erkeği sevmiyorsa aldatır.sevmeden evlenmiştir mantık evliliği yapmıştır ondan aldatır seven kadın asla aldatmaz .
Cevap sahibi+1 yılöyle işyerlerinde çalışan bir bayan evli sonuçta aşık olmadığı biriyle neden evlensinki ? buna sende dahilsin sevmeyerek bence görücü usülüde olsa kimse evlenmez onların içinde o*luk var bence emin ol dediğin tespit olarak doğru bayanlarda da aldatan var ama çok yayvan bir şekilde anlatmışssın bunu heryerde o kadarda olmaz bence... onunda kocasıda sorsun ona sen nereye gidersin diye? artık ilgisizlik mi var diyeyim ne diym
Soran+1 yılsenin moralini bozmak istememe ama kadınlarda şu var .mesela bir genç kız şanslıysa genç yaşında birini seviyor evleniyor aşk evliliği yapıyor ve ölene kadar sadık oluyor .ama bazı kadınlar sevmeden evlenir mantığına uygun olduğu için .mesela kadın doktor gider doktorla evlenir kendi gibi olsun statüsü olsun diye .ama sonra sevmeden evlendiği için sıkılır .sonra zaten iş ortamında bir sürü erkek var yani hemen bulur birini .sana acı gelior ama çok var aldatan kadın .mehmet çoşkundenizin yazısı
Soran+1 yılvardı aldatan kadınlar diye .ses getirdi .hemen karşı çıktılar yoo bu kadar olamaz dediler .yahu kardeşim akıl var mantık var .erkekler aldatıyor diyorsunuz kabul ediyorsunuz .kadın aldatınca olmaz deniliyor .e bu adamlar gidip adamla aldatmıyor .her zaman hayat kadınına da gitmiyor .bir kadın ilgisizlikten aldattım diyorsa atıyordur kılıftır bu .hiç bir seven kadın gönülden bağlanan kadın aldatmaz .sevdiğini sanmıştır o zaman .yeterli gelmez .eşinden daha güçlü birine gidiyor işte
Cevap sahibi+1 yıleee bu belli olmuyomu olmazmı hiç? eşide anlamıyor demi hiç... vardır ben birşey demiyorum ona
peki şunu söyliyeyim senin çevrende bayanlar istedikleri içinmi bir erkekle beraber oluyor yoksa erkeklerden onlara bir adım geldiği içinmi beraber olmak istiyolar...
Soran+1 yılya orasını bilemem .karşılıklıdır heralde etkileşim sonucudur .yani aldatmayanlar bile kıkır kıkır adamlarla yani ne bileyim bana ters .ben işimi yapar çıkarım kimseyle muhattab olmam öyle pek .eşleri anlamıyor tabi anlasa neler olur .kadınlar çok sinsi .kadın şeytandır unutma .bende bir kadınım ama ben saflardanım .bebeğim olsun eşim olsun yeter diyenlerdenim .ama çoğu benim gibi değil .vardır değil öyle çok var ki çok şaşırısın .o yazsı dizisindekiler hiç abartı değil gerçeğin ta kendisi
Cevap sahibi+1 yıleee o zamn kimsemi bakire değil herkesmi kadın olmuş ?
yanii aldatma olayı bayanlamı alakalı sence erkeklemi iş kimde bitiyor?
Soran+1 yılkadınlarda çok aldatıyor denilince hemen erkekler tepki gösteriyor yok ya olmaz öyle şey diyolar ama maalsef bunlar gerçek .kulağa hoş gelmiyor haklısın ama bunlar çok fazla var .genelde eğitim üzeyi iyi olanlar aldatıyor zaten saf kocasından başka erkek görmemiş baba evinden koca evine geçen kadınlarda çok çok azdır
Soran+1 yılbekaret değil ki zaten evliler çoğu aldatan kadınların .bakire olan var tabi olmaz mı .ama bakireyim diye zarını diktiren çok kadın var .bak kadınlar kulübü diye bir site var orda okudum bi kere zar diktirme diye bir bölüm var orda yazan yazana .doktor tavsiye ediyolar şaka gibi .üye olmadan göremiyorsun sanırım ama .bak diyecem ama o bölümler kapalı
Cevap sahibi+1 yılyaaa senin bu evlilik sitelerinde felan ne işin var Allahını seversen ordan bi şey bulunmuyo yalan dolan öyle yerler arkadaşım sen bakire değilmisin gerçekten 27-30 yaş aralığında hiçmi bakire bulunmaz yaa az önce kadınım felan dedin öyle nasıl evleneceksin peki?
Soran+1 yılben bakireyim ki .ilişkim olmadı ki zaten kiminle yapıcam .yaşla ilgisi yok bekaretin 16 yaşındaki kızda sevgilisiyle olabilir .kadınım derken lafın gelişi .şu yaşta hala kızım demek komik oluyor kadınım dedim bende .
Cevap sahibi+1 yılaman böyle ol arkadaşım vallahi aklıma kurt düşürdün yemin billah bende aynı senin gibiyim yanii kısmetsizlikten şikayetçiyim ne sevgili konumuna geldim takıldığım kızlarla nede bir ortamım var hiç bir şey yok işimde yok iş arıyorum insan kendince düşünüyo benim başıma böyle bir şey gelse varyaaa Allah başa vermesin kimsenin bu nasıl bir şeydir yaa
bu arada bi işyerinde ben çalışırken bi bayana 33 yaşındaydı yaa sen ne tatlı kadınsın öyle dedim döndü bana dediki kadın sensin lan diyee...
Soran+1 yılya başkası bana kadın dese bende bozulurum ama kendin diyebiliyorsun .başkası deyince haksızlık mış gibi gelior .ne bilim ilginç bir piskoloji işte
Cevap sahibi+1 yılyani ben bakireyim demek istedi herhalde... kızım demek neden kötü olsun ne güzel işte... bayanların aldatma olayına harbiden takıldım artık benimde duyduklarım var yok değilde bu kadar fazla olduğunu bilemiyordum herkes kendi gibi birini arar okumuşsa okumuş tahsilli birini ister yanii konuşurlar birbirini tanımaya çalışırlar yanii onlar arasında da aşk olmadan evlilik oluşmaz bence e biçim bir o*luktu bu böylee bence benim kendi görüşüme göre bayan isterse erkeğe yeşil ışık yakar...
Soran+1 yılvalla aşkla evlenenlerde aldatıyor aşk bitiyor bir gün .ben çok aldatan kadın gördüm adamda gördüm o yüzden sağlam evliliklerin çok az olduğunu düşünüyorum .
Cevap sahibi+1 yılvallahi arkadaşım harbiden şüphe etmeye başladım benim başımada böyle bir şey gelirse diyee aklımı aldın vallahi...
Soran+1 yılparanoyak olma ama dikkatli ol eş seçerken .daha önce deneyimi olmamış bir kızı seçmeye çalış .çünkü araştırmalara göre daha önce aşk yaşamış kadınlar eski sevgililerini unutamıyor bak netten araştır bunları .allah iyilerle karşılaştırsın bu devirde çok zor herşey .bide dürüst birini bul en ufak yalanını yakalarsan bırak .yalan söyleyen kadın her konuda söyler unutma bunu .
Cevap sahibi+1 yılöyle biri varmı sence? bende senin erkek versiyonunum işte eş seçerken tabi dikkatli olnurda aşk yaşamayan biri varmıdır
Soran+1 yılvardır bence .böyle kızın sadece güzelliğine bakma .içine bak önce .yok renkli gözlü yok sarışın yok bilmem ne deyip aldanmayın .aşk yaşamayan vardır muhakakk neden olmasın .basit hoşlanmalar aşk sayılmaz ayrıca .yani birlikteliği olmamışsa o kızla evleniilir gerisi tehlike yaratır .ben erkek olsam böle düşünürdüm .
Cevap sahibi+1 yılnasıl bulucaz ki öyle birini bak erkeklerde seninle ilgil neler düşünüyo ? bu doğrumu değil demi... sende bundan rahatsızsın...
Soran+1 yılerkekler benle ilgili kötü düşünüyor demiyorum ki ben .benim yaş grubum için düşünüyolar .yani kişsel birşey değil bu .bilmiyorum eş bulmak çok zor bu devirde .allah iyilerle karşılaştırsın dua etmek gerek inşş iyi birisi gelir
Cevap sahibi+1 yılçok paranoyaksın ama herkes aldatıyo gibi görüyosun yaniii aşk yaşamamış veya yalan söylemen insan yokki ?
Soran+1 yılya ben kızım benim seçeceğim erkek aşk yaşamış olabilir ben erkek için diyorum zaten kız ararken .paranoyaklık değil bu gerçekler .
Cevap sahibi+1 yılaz önce aşk yaşamamış kız bulmalısın diyosunya
Cevap sahibi+1 yıltamam anladım da dediğini yanii öyle bir kız nerden bulucaz benim halim belli bende bir ilişki yaşamadım takıldığım kızlarla sevgili konumuna gelemedik bir türlü
Soran+1 yıltamam ben erkekler için diyorum .aşk yaşamış bir kızın ilk aşkını unutması sana bağlanması çok çok düşük bir ihtimal .insan hatırralarını silemez .
Soran+1 yılbulursun yaşın genç 18 yaşındaki kızlara falan bak
Cevap sahibi+1 yılheee onlarda pek aklı yerinde oluyo zaten... dediğin doğruda az öncede aşk yaşamışlar bile aldatıyo diyosun arkadaşım yanii çok genelliyosun yanii piyasanın hepsi o* olmuş senin gözüne göre kimseye güvenme insan karısınada güvenmeyecekmi hiç?
Soran+1 yılvalla sen güven sonrada hüsrana uğrama .hepsi demiyorum ki anlamıyorsun yarısı böyle ama
Cevap sahibi+1 yıleeee biz ne yapcaz o zaman senide sevgiliin aldatır sen ne yapabilirsin ?
Soran+1 yılaldatır büyük ihtimalle .evlenirsem kocam aldatır yüzde doksan
Cevap sahibi+1 yılal işteee yaaa kızım sen ne acayipsin böyleee senin neden evde kaldığın belli her bayanın yarıdan fazlasını o* olarak görüyosun seven insan zaten sevdiğiyle evlenir bak sende aşk birlikteliği olmadan evlenmem diyosun o zaman sende aldatırsın normal bir şey miş gibi görüyosun bunu
Soran+1 yılya kardeşim gerçeği söyledim ben ister inan ister inanma .ben aldatmam ben çıkar evliliği yapmam .günümüzde çoğu kadın aşık olduğunla değil parası olanla evlenior .sonrada çatır çatır aldatıyor valla .evde kalmanın gerçekleri kabul etmekle ilgiisi yok .aldatmayan erkek yok gibi artık tabi kadınlar tarafından tercih edilen erkeklerden bahseediyorum
Cevap sahibi+1 yılfakat durumu olmayıncada evlilikte olmuyo bi noktadan sonra herşey tozpembelikten çıkıyo onuda biliyosun demii... peki aldatma kadın tarafındanmı başlatılır erkeğin rolü nedir burda?
Soran+1 yılgçlü paralı adamların çoğu aldatıyor çünkü çevresindeki kadınlar zaten rahat bırakmıyor
Cevap sahibi+1 yılçokk şüphecisin çoookkk ne yapcaksın sen böyle ... biraz kendinde bunun için emek harcamalısın
Soran+1 yılşüpheci değilim zekiyim akılııyım
Cevap sahibi+1 yılfazla abartıyosun bununda farkında ol zeki isen bu arada çerende büyü müyü muska işi yapanlar felanda olabilir yanii çok aksilik oluyosa hayatında bence bir hocaya görün
Soran+1 yılsaçmalama yaa üff git kardeşim sen bu kafayla toslarsın sana diyeyim ben
Cevap sahibi+1 yılnereye toslarım yanii çevresinde insanları çekemeyen çok var ben senin için söyledim
Soran+1 yıliçime kurt düşürme yaaa .bende düşündüm öyle birşey de her hocayada güvenilmior bazıları para koparma peşinde
Cevap sahibi+1 yılgüvenilirleri var rahat ol ama her olumsuzluğuda büyü diye görmemek lazım hayatında gerçekten anlamsız şeyler oluyosa anlam bulamadığın şaşırdığın şeyler gerçekleşiyosa görün derim...
aldatma konusunda da sen benim içime kurt düşürdün...
Soran+1 yılben gördüğümü söyledim herkes aynı değildir tabi ama gördüklerim çok oldu insanlara pek güvenmiorum .
Cevap sahibi+1 yılen iyisini yapıyosun değer verme arkadaşım kimseye bayağı bir görünmüş sana o stajyerle evli bayanın ilşkisi nasıl oldu çok merak ediyorum onu?
Soran+1 yılhee onlar mı ?bilmem ki çocuk gitti sonra dedikodu çıkınca .ama belkie devam ediyordurlar ben ayrıldım işten sonra
Cevap sahibi+1 yılkaç yaş fark varki arada nasıl oluşmuş o ilişki öyle bayanmı istemiş onu ?=
Soran+1 yılbilmem ki nasıl başlamış .kaın 35 yaşındaydı çocuk 22 falandı
Cevap sahibi+1 yıloooo çocuk yakışıklımıydı bari ? peki sen bunu nerden biliyosunki gördünmü belkide dedikodudan ibaret
Soran+1 yılya ikisinide gördüm ben .dedikodu olduğunu sanmam fingirdiyolardı zaten .yakışıklıydı kadının kocası epey yaşlıydı kendinden ama
Cevap sahibi+1 yılmature heee 35 yaşındaki bayanda ne doyurmuştur onu ama ben bu iş yerini çok merak ettim heee...
Soran+1 yılsende özendin bu işe tövbe tövbe .git bul orta yaşlı birini var o tipler genç erkeklere bakan
Cevap sahibi+1 yılnerde var ben bir tane bulamadım daha ... kardeşi olarak görüyolarmış
Soran+1 yılpuahaha .olur bence seninde .kadın ne yaptı bak aklıma geldi merak ettim ne oldu acaba sonu
Cevap sahibi+1 yılbana bakışları çok farklıydı yiycek gibi bakıyodu bakıp gülümsemesi sonra bakışlarını çekmesi varya ben böyle bana bakan birini tanımadım böylede güzel bakış atılmaz yaniii sonra bu çocuk ne kadar tatlı konuşuyo felan diyodu... dışarıda biraz gezerdik arkadaşlarla konuşurken keşke böyle bir kardeşi olsa felan diyodu faceden yazıyodu yazışıyoduk ara sıra kardeşim nasılsın canım kardeşim benim felan bak sen bizim kardeşe...
Soran+1 yılpuahaha .belki hoşlandı ama gençsin diye yakınlaşmaktan çekindi
Cevap sahibi+1 yılneden çekinsinki?
Cevap sahibi+1 yılacayip bir kızdı 30 yaşındaydı muhabbetimiz vardı iyiydi yaniii biraz şıp sevdi bir tip daha sonra ara ara sinirleniyo böyle tanıyamazsın herkese öyle yapıyomuş fabrikada ben bunun arkasındaydım eğilince sandıki ben buna bakıyom çekil şurdan beee dedi bağırarak ondan beri çekindim ondan yaklaşmaya felan... birine aşık olmuş anlatıyodu yaşı küçük çıktı diyodu 88 doğumluymuş ayy dedim bu daha çocuk dedim diyodu olmaz felan diyodu ablacım felan diyodu bana ablan yaşlandı felan derdi...
Soran+1 yılya kendine göre birini sitiyordur boşver sen yaşıtlarına bak
Cevap sahibi+1 yılordamsın arkadaşım son yazdığımıda okurmusun?
En İyi Cevaplar
+1 yılçalışmıyosran iş bul.kurs felan aktivitede bulun sürekli çevre edinmeye bak..ve tab i karşı tarafla ilgili ol begendigin biri oldumu yanasmaya calıs.ilgini göstermeye cabala..yada bol bol düğüne git göbek at :D inan işe yarıyor..düğün derne işi eşe opla kız bulma işidir..teyzeler maşallah radar gibi geleni gideni kesiyor :D birde ustası olmuşlar kimse anlamıyorda :D
18 Yorumla
Soran+1 yılyok ya ben öyle teyzenin bulduğu adamla evlenmem .ben aşk evliliği istiyorum
- +1 yıl
ben sana bir ilginçlikten bahsedeyim su zamanda ayrılanların cogu ask evlılıgı yapanlar.görucu usulu evlılıkte tamam adamı tanımıyosrun ama zamanla mecburıyetın verdıgı duumla kadın veya erkek tanımaya calısıyorsun ve ınan bana zamanla asık oluyorsun ve evlısın bı baska guzel oluyor..ve uzun suruyor emın ol buna...aşk evliligi istiyosran sevgılı bulacaksın cıddı dusunen b ırı olacak tabı.eger bulacak durumun yoksa gelen göruculere bakıcaksın elı yüzü duzgun bırını sececeksın yanı durum budur.
Soran+1 yılgörücü istemem zaten görücü usulü gelen tipler eğitimsiz olur ben kendime denk birini istiyorum .çocuklarımın babası okumuş etmiş saygı duyulan biri olmalı
- +1 yıl
gorucu usulku ıstemıyorsan dedıgım gıbı calısackasın yada baska ır ortamda bulunaaksın.ayrıca gorucu gelenler egıtımsız olur dıye bırsey yokk bende unı mezunuyum ama okumusları gördukce gıdıp hıc okumayan bırını almak da ıstıyorum yanı o kadar cok okumus kasar varkı..yanı mesele okuyup okumamasıda degıl aslında kafa yapısı...adam gorucu gelır baksaın muhasebecıde olabılır teknıkerde caydıda? yanı sen gelenlerden sec dedım ılk gelene gıt demedım yada egıtımsızıne?
Soran+1 yıltamam işte görücü sulü bizim burda pek yok .yani olsa kafama uygun olurdu sanırım şimdiye kadar .birisi oldu sadece onuda ben istemedim lise mezunuydu .ben istemiyorum yani eğitim önemli benim için .okumuş kızların hepsi kaşar değil ama tabi hem okuyan hem ayakları üstünde duran çalışan kazanan kadın erkek gibi yaşamak istiyor hayatı herşeyini özgürce yaşıyor buda onların hakkı diye düşünüyorum .ben evdeyim herşeyden yoksunum .benimde şartlarım uygun olsa güçlü biri olurdum tabi
- +1 yıl
Guclu biri olmak yafa kendi ayaklarinin ustunde durmak kasar olmsyi yada baskalariyla bir haltlar cevieyi gerektirmiyor.nneyse insallah kafana gore brini bulursun.
Soran+1 yılgerekitmriyor ama o özgüven kadını cesaretlendiriyor kim ne derse desin benim gördüğüm örnekler bu şekilde
- +1 yıl
Evlendin mi simdi
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlis kisilerle iliski yasadigimiz icin arkadasim ben de 26 yim ama yalnizim zamaninda dogru adimlar atsaydik boyle olmazdi.
Az once bi yerde evlilik duasi buldum okursan eger link15 Yorumla
Soran+1 yıllinki açamıyorum canım yazar mısın duanın adı ne netten araştırayım
Cevap sahibi+1 yılBekarlar icin evlilik duasi www.mutlulugunsifresi.com da bak bakalim bi
Soran+1 yılbakıyorum canım dualarımız kabul olur inşşş
Cevap sahibi+1 yılİnsallah tatlim hadi kolay gele opuyorum:)
Soran+1 yılteşekkür ederim canım allah razı olsun
Ben kismetlerden $ikayetciyim,sen kismetsizlikten asil bu kizlarin hali ne olacak :)))
14 Yorumla
Soran+1 yılevlen sende
- +1 yıl
Bana gore her sey evlilik degildir,senin yerinde olsam bu kadar takmaz,oluruna birakirdim...Neden kismetin yok,cunku herkesin kriterleri farklidir,kimisi guzellige bakar,belki cekici degilsin,kimisi hem yuz hem de huy guzelligine bakar,kimisi de kisiligini begenir hareketlerinden hosnut degildir,bunlari gectim,hepsi sende varsa ve halen evlenemiyorum diyorsan,demekki asosyal bir insansin... :) arkadas cevreni genislet...
Soran+1 yılasasyolim kesinlikle .yoksa sokakta herkes döner bakar .benim karşıma çıkanları ben beğenmedim şimdiye kadar hoşlanmadım yani .öle oldu .şimdide kimse çıkmıyor zaten arkadaşımda yok pek çoğu evlendi .evlenenleri görüyorum hiçde seksi güzel kızlar değil ayrıca kısmet bu işler .erkekler bence güzellikten çok farklı şeylere bakıyor artık
- +1 yıl
kesınlıkle asosyallık yoksa Allah nasıp ettı mı karsındakıde senı begenır sende onu begenırsın nasıp bu işler uzulmeye gerek yok dua edılmelı hayırlısı ıstenmelı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
+1 yılAynı durum bende de var. Ama şöylesi bende bütün arkadaşlarımı evlendirdim hatta çocukları olalar bile var ancak sinirime falan dokunmuyor. Elbet bir yerde kısmetim vardır deyip kendimi avutuyorum. Yoksa her erkek gibi bende baba olmak istiyorum tabi ama kader kısmet diyorum.
037 Yorumla
Soran+1 yılbir erkeğin evlenmesiyle bir kadının evlenmesi aynı şey değil .yaş geçtikçe güzelsen alımlıysan neden evlenmemiş bu kız iyi biri olsa hemen evlenirdi demek ki var bunun geçmişinde birşeyler diyorlar .ayrıca yaş geçtikçe erkekler genç istedikleri için benim yaş gurbumaki kızları pek tercih etmiyolar .vede bir erkek her yaşta baba oluyor ama bir kadın için aynı şey geçerli değil .
- +1 yıl
Bu yönleri de var tabi ama erkek içinde durum sizinkinden farksız. Sen çevrenini ne dediğine bakma onlar zaten hep söyler dururlar. evlensen niye çocuk yapmıyorsun derler çocuk yapsan derler niye kız çocuğu yaptın erkek yapsan niye erkek çocuğu yaptın derler. Onlar konuşup dururlar. Ama mutlaka bir yerde kısmetin vardır ümitsizliğe kapılma.
Soran+1 yılinşş vardır .zaten evlenir evlenmez bebek yapıcam zamanım yok ki öyle beklemeye .inşş olur kısmet
- +1 yıl
eee senin geçmişinde bir şey mi varda sorarlarsa açıklamasınıda yaparsın...
Soran+1 yılyaparım ama işte bu üşünceleri olan erkek zaten yaklaşmıyor bile .nasıl açıklayayım yani .açıklamam için yakınlaşması gerek önce .adamlarda önyargı hep
- +1 yıl
ön yargı olmaz aslında olsa bile şu şekilde olur bu bakiremidir değilmidir felan diye... yakınlaşır sana aslında ama sen böyle agresif birimisin öyle tavırların varmı ?
Soran+1 yılyoo agresif değilim .onlar saçma sapan yorum yapıyolar sırf sinir etmek için ondan öyle yazıyourm .herkese karşı öyle değilim dikkat edersen .önyargı oluyor arkadaşım yaa .sanki genç olan temiz masum diye düşünüyor erkek milleti fena halde yanılıyorlar ama işte neyse
- +1 yıl
sende açıkla ama ona yanii ne diye ön yargı olurki ne diyolar mesela sana sözlü olarak ? bu çok görmüş geçirmiş felan diyede düşünyolardır çok erkek arkdaşı olmuş diye düşünürler veya dediğim gibi bekaret konusu kafalarına takılır 30 da olsan bunu isterler...
Soran+1 yılya anlatamıyorum galiba .ben emek istiyorum ki bir erkek düşün 30 yaşında diyelim evlenmek istiyor yuva kurmak iyi bir kızla düzgün birinle .bakıyor bir kız 27 yaşında düşünüyor hemen kafasında bu kız bu yaşa gelmiş bekar kesin sevgilileri olmuştur boş kalmaz güzelde falan .neler yaşamıştır tecrübeli şimdi sorsak yok der tabi var diyecek hali yok ya .başka bir kız var 20 yaşında henüz hayatın başında bu evinden çıkmamştır bu yaşta zaten ailesi korur .hemde genç taze ben bunu alıyım daha iyi.
- +1 yıl
direkt soramıyo işte terslersiniz diye korkuyo erkekler artık anladılar kızları umursamamayı sende hoşlandığın biri olursa birazda olsa yanına yanaş bak en azından gülümse ona... eee düşünecek tabii kendin erkek olsan ne düşünürdün bu konuda bir arkadaşın felan tanıştırsın seni yanii öyle birileridemi yok çevrende yaş kriterin ne peki hani şu şu yaşta olsun veya bu yaşta olmasın felan diye...
Soran+1 yılkriterim 30-38 yaş arası olabilir .biraz olgun olsun istiyorum benden yaşca büyük olsun .ya direk pat diye sormazlar ki zaten ama öyle düşündüğü için yaklaşmıyor bile adamlar bir yaştan sonra .arkadaş çevrem yok pek olsada kıskanıyolar evlenmemi falan o yüzden tanıştırmıyolar kimseyi
- +1 yıl
nasıl arkadaşların var senin öyle? o yaştakileride sen beğenmezsin göbek möbek bakamazlarda kendine... bence 25-30 yaş arası daha mantıklıdır diye düşünüyorum
Soran+1 yılyok ya kendine bakanlarda var .bende bakarım kendime mesela fitimdir .spor yaparım haftada 3-4 kez yediğime dikkat ederim .özen gösteririm kendime .22-23 falan gösteriyorum zaten .valla arkadaş konusundada şanslı değilim maaalesef
- +1 yıl
spor salonundaki ortam nasıl ?
Soran+1 yılgündüz gidiorum ya zaten erkek olmuyor pek
- +1 yıl
bizde salonda bayan olmamasından şikayetçiyiz akşam git sende saat 5-6 gibi
Soran+1 yılamann ölede ısmarlama koca bulmak için
- +1 yıl
ya sende hiç bir şey istemiyosun arkadaşım ısmarlama olurmu hiç bakarsın muhabbet edersiniz hoşlanırsan beraber olursun
Soran+1 yılüff tembelim ben zaten sanırım ondan kaldım böle .girişimde bulunmak istemiorum bana gelsin istiyorum kımet
- +1 yıl
girişimde bulunmayacaksınki sen ortama girceksin o kadar
- +1 yıl
Özet olarak soruyu soran gizli kullanıcı arkadaşım evlenelim:)
Soran+1 yılkoca bulma ortamı mı var yaa sanki .
- +1 yıl
senin çevrende beğendiğin erkek yok anlaşılan çıtayı indirmeye bak 25 yaş normal 2 yaş küçükten bir şey olmaz ...
Soran+1 yılyok ya genç istemem kendimden büyük olmalı benden 9-10 yaş
- +1 yıl
o zaman daha çok beklersin o adamlarg*tgöbek birbirine karışmış kişiler %90 ıda evli çok abarttın 9-10 yaş nedir yaa hem cinsellik bakımındanda eksiklik olur 35 yaşındaki adamla 25-26 yaşındaki adamın performansı bir olmaz ... sonradanda aldatmalar ortaya çıkıyo işte...
Soran+1 yılya bekar olanlardan gelir işte inşş bana .ben aldatmam kendime güveniyorum bu konuda
- +1 yıl
gelir gelirde sen beğenicekmisin onu bide ayağına kadarda gelmez yanii...
- +1 yıl
Tanışmakta fayda var ne olacağı belli olmaz teklifimi bir düşün derim:)
Soran+1 yılyakışıklımısın peki söle bakalım tipini
- +1 yıl
Bilmem bir tanışan pişman bir de tanışmayan pişman:) Yakışıklı olup olmadığımı senin görüp karar vermen lazım;)
Soran+1 yıltamam anlat bakalım tipini
- +1 yıl
Gizli kullanıcısın ve sana tipimi mi anlatacağım:) Bu iş bana göre değil;) Eklersin beni olur biter:)
Soran+1 yılhadi len uzun boylysan eklerim yoksa olmaz
- +1 yıl
O kadar değil 181:)
Soran+1 yılfena değilmiş göz rengin saçın?
- +1 yıl
O kadar ayrıntı veremem:) Bu yazılanları bütün millet okuyor;)
- +1 yıl
bende aynı durumdayım arkadaslarımı evlendıyorum cocukları oluyor kendıme faydam yok :D kısmetım kapalı dıyorum geçiyorum napalım
Kısmeti bekleme her zaman. kısmetle buluş. yoksa cok uzulursun
05 Yorumla
Soran+1 yılnasıl buluşucam
Soran+1 yılyok öyle biri
Soran+1 yıloldu geçmişte ama şu an yok işte
- Aile & Toplum konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılişsiz olmasam ben gelirdim ama benimde işim yok maalesef iş olmadan evlilik olmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılburdan koca aramak için yazmadık heralde
- +1 yıl
yazında öyle demiyor ama ne kısmetsizim falan diyon iş olsa neyse anlarımda oda yok sorunun içinde
Soran+1 yılne diyorsun beee .istediğim soruyu sorarım sanane uza hadi
- +1 yıl
işte bundan kısmetin yok bir bayan uza hadi diye cevap yazarsan o bayanın ne kadar kişiliğinin gelişmiş oldugunu belli eder hadi sana güle güle sen kendi seviyende birini bul sakın iyi olma tamamı
Soran+1 yılüff gitt yaa malmısın nesin sinirimi bozma zaten kafam bozuk .
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. kısmetin gelmiyorsa ya daha iyisi geleceğinden yada gelmemesi daha hayırlı olmasındandır. sen ALLAH a şükret ve dua et. o seni senden daha iyi biliyor
08 Yorumla
Soran+1 yıltamam tabikide öyle .ama hiç evlenmeyenler var mesela yaşlanıp onlarında mı iyiliği için yani .hiçbirşey yaşamadan ölmek ne bileyim
Soran+1 yılbilmiorum sorgulamamak lazım aslında yoksa günaha gireriz .çok güzel evlilik yapıp mutlu olan çok insan var aslında .ama dediğim gibi kısmet yoksa yok yapıcağımız birşey yok ama sıkıldım işte bende istiyorum bazı şeyleri ama olmuyor
Soran+1 yıloldu çok iyi iki kişiyi reddettim .sevemediğim için .
Soran+1 yılsevmesinler banane onlar talip oldu sonuçta ben bitirdim istemedim .birisi doktordu biriside mühendisti ama olmayınca olmuyor işte .
+1 yılaşık olmadiğin biriyle evli olsan daha mi iyi yada kötü bir kocan olsa daha mi iyi.
27 normal bir yaş arkadaşlarin erken evlendi diye sende mi erken evleneceksin013 Yorumla
Soran+1 yıl27 erken sayılmaz ki hatta geç bile sayılır .hayır kötü evlilik değil ama insan özeniyor ne biliyim yalnız hisediyorum kendimi tek başına mücadele etmekten yoruldum
- +1 yıl
tabi artik kimse almaz seni.yaş 27 evde kaldin
olur mu böyle birşey hiç
ben 30 yaşima kadar evlenmeyeceğim mesela o zaman 25-30 yaş birisi benim için ideal olacak
yani senin için geç değil
Soran+1 yılyaa hiçde değil erkekler 30 yaşına gelince 20 lik çıtır peşine düşüyor işte bizim yaşlarımızdakiler evde kalıyor
- +1 yıl
iyi sende çıtır peşinde olmayan düzgün birini bul
Soran+1 yıldemesi kolay işte ama erkekler hiç öyle değil tamam belki sen iyi birisin ama erkekler çok fena artık .mutlaka bir çıkar arıyor evlenirken severek evlenen öyle az ki .çevremden hep görüyorum .herkes genç kız istiyor .illa genç olucak .kimse içinle ilgilenmiyor bile .kendimden 10 yaş büyük birinle bile çıktım düşün beni bıraktı şimdi 14 yaş küçük bir kızla evleniyor sanırım
- +1 yıl
ben fazla aşk acısı çektim aşık olduğum kızla evlensem onu el üstünde tutardim
ama öylesine evlenmiş olmak için biriyle evlenirsem onuda kendimi de mutsuz ederim
önemli olan aşk evliliğ bence
Soran+1 yılkesinlikle öyle tabi .aşksız bir yere kadar katlanır insan .yani bir süre sonra herşeyi batar .birisi çıkmıştı bana mesela mühendisti iyi bir aileden geliyordu reddettim .içim ısınmadı .annemde kızdı bayağı hala söyleniyor bazen aklına geldikçe ama ne yapayım sırf mantıkla olmuyor pişman değilim doğru bir karardı bence
- +1 yıl
doğrusunu yapmişsin
Soran+1 yılevet o konuda pişman değilim .sonuçta kariyer evet önemli benim için ama sırf kariyeri var ailesi zengin diye evlenemem ısınmadan .sevemedim işte neden bilmiorum .öle bir karar verdim .biride doktordu ondada aynı şey oldu .yani başka kız olsa benim yerimde atlardı hemen ama ben yapamadım .bende eğitimli olsun isterim ama aşk olmadan olmaz
- +1 yıl
senin tahsil durumun ne?
Soran+1 yıllisans mezunuyum
- +1 yıl
güzel kendin gibi tahsilli bulursun.
Soran+1 yılbilmiorum ya kısmet pek belli olmuyor bu işler
+1 yılbende 29 yaşındayım gel evlenelim.yada ben geleyim.olmadı yarın saat 9 da maçka parkında buluşalım (:
03 Yorumla
Soran+1 yılgüldük hadi kaybol
- +1 yıl
senin neden evde kaldığın bellii
Soran+1 yıluzaaa kaldıysak kaldık ne yapalım zavallı
- 00 Yorumla
engelleri asmak lazım birseylere katlanırsan mutluluk olur
017 Yorumla
Soran+1 yılnasıl aşıcam gel evlenelim diyemem ya kimseye kısmet yok işte
Soran+1 yıliyide işte çıkmıyor diyorum karşıma .zaten asasyolim büyük ihtimalle ondan yoksa güzel kızım yani
Soran+1 yılüff öyle ayşenin çeyizi bilmem ne bir kız değilim .üniveriste mezunuyum .nirvana ,placebo dinleyen bir kızım yani .o dediklerin bana uymaz
Soran+1 yılüniversite mezunu değilsin kopmleks yapmana gerek yok .eğitimsiz bir insanla evleniceğime bekargezerim daha iyi .oraya koca bulmak için gitmedima yrıca
Soran+1 yıltamam saygı duyuyorum ama üniverisite mezunu kariyeri olsun istiyorum diye evde mi kalmaya ömecburum yani anlamadım .öle erkeklerde evleniyor .bir taneside bana gelse ne olurdu .ben okul bitirdim çocuklarımın babasıda öyle olmalı .kariyeri olmalı mutlaka ben böle düşünüorum .parada pulda gözüm yok zaten
Soran+1 yılkariyer varsa para vardır diye birşey yok .benim babam mesela okumamış ama bir çok okumuştan daha iyi durumda şu anda .okumuş diye çok para kazanıyor diye birşey yok yani .bir tanıdığımız ilkokul mezunu fabrikası var .ticaret başka birşey .eğitimle ilgisi yok .ama ben eğitimli birini istiyorum zengin olmasın varsın iki odalı evde yaşayayım ama eşim iyi bir mesleğe sahip olsun
Soran+1 yılhayır şu an çalışmıyorum
Soran+1 yılişte buluyorum ama babam izin vermior her işe kurumsal olmalı iyor yoksa çalışma
- +1 yıl
ne mezunusun sen peki kurumsal bir yere giremiyormusun gerci özel olsa ne olcakki tamam kurumsal daha iyi ama özelde calısırkende daha iyisi aranabilir iş olarak ve okul arkadaslarınla biraz takılsan mesale onlardan calısanları vardır iş cıkıslarında onlarla bir yere gitseniz falan onların erkek arkadası falan fisman derken belki ordanda cıkar nasip kısmet
Soran+1 yılyok yaa sanmam bunun çalışmakla ilgisi yok süper kariyer sahibi kadınlar tanıyorm bekar ve 30 yaşını aşmış kısmet yoksa yoktur yani .
ben 22 yaşimdayım ve kader dıye bişey var ne yapsan kaderden öte geçilmiyo herşeyin hayırlısı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer gün takıldığın bir ortamın var mi? Ofis ortamı, iş ortamı, erkek bulunan her hangi bir yer?
017 Yorumla
Soran+1 yılyok işte diyorum ya asosyalim .
Cevap sahibi+1 yılüniversite bitirmişsin niye çalışmıyorsun? bir işe girersen bulabilisinn...
Soran+1 yıliş bulamıyorum kpss ye giricem bu sene ona hazılanıyorum özel istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılne bölüm bitirdin üniversite?
Soran+1 yılziraat
Cevap sahibi+1 yıl4 sene okudun ve iş bulamıyorsun o bölümünde öyle yanii?
Soran+1 yılçalıştım kısa dönem .ama şu an yok .pek çevremde yok .babam esnaf zaten yani kendi ortamı benim işimle ilgili değil .öle kaldık işte
Cevap sahibi+1 yılevet harbidende öyle kalmışsın :))
Soran+1 yılyani ?
Cevap sahibi+1 yılhayat bazı insanları es geçiyor
Soran+1 yılsanırım öyle .bu sözü sevdim bak .tam bana göre oldu
Cevap sahibi+1 yılbu söz herkese uygundur :)
Soran+1 yılyoo herkese değil bence .hayatın es geçmediği istediği herşeyi verdikleride var
Cevap sahibi+1 yılancakk sen o kişiye üçüncü şahıs gözlemiyle bakıyorsun.Sen o imrendiğin kişinin yerinde olsan hayatın istedğin herşeyi sana verdiğini düşünmezdin.tabi eğer hayattan isteğin sadece koca ve bebek değilsee
Soran+1 yılya her zaman fazlasını istersin .buna sahip olan kadın kocasının daha zengin olmasını ister bi tana daha bebek ister .para ister onu ister bunu ister .ama bide hiçbirşeye sahip olamayanı düşün .hangisi daha kötü sence
Cevap sahibi+1 yılne yapalım hayat işte adil değil
Soran+1 yılöyle aynen .allah kolaylık versin inşş
Aynı benim durum bu ya evlendin mi yoksa 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlilik sitelerine üye ol
015 Yorumla
Soran+1 yılyok yaa ordan çıkmaz .netten birinle tanıştım bi kere yani adam sapık çıktı o evlilik sitesinde hatta meşhur
Cevap sahibi+1 yıldüzeyli bir evlilik sitesi!
internette genelde fuhuş çok yaygın
kurslara git iş hayatına atıl
Soran+1 yıltamam işte eçift mi ne ordan buldum güya .sapık çıktı adam .
Cevap sahibi+1 yılaa o siteye bende üyeydim
bende orada bulamadım)
Soran+1 yılnasıl kızlar var yaa orda merak ettim ne tiplerle karşılaştın
Cevap sahibi+1 yılbir tane bile bulamadım
Soran+1 yılnie ki kız yok mu orda ki
Cevap sahibi+1 yılkızların resimleri gözükmüyor :(
ben denizde yüzmeyen ,
şiir okumayan,müzik dinlemeyen ,
18-21 yaşlarında kız arıyordum)
Soran+1 yıle öyle arasan bulamazsın .ne demek müzik dinlemeyen .sen kaç yaşındasın
Cevap sahibi+1 yılbuldumda başka bir sitede buldum)
rus sitesi,
31 yaşındayım
Soran+1 yıl31 yaşında koca adam 18 yaşında kız arıyor vay bee .seni ne yapsın o kız baba mı desin sana
Cevap sahibi+1 yılilgimi onlar çekiyor)
ama sevdiğim kız 22 yaşında
Soran+1 yıl22 normal de 18 çok küçük olur sana .rus sitesinden evlenilcek kız aramakda ilginç .neyse netten bualamıyorum ben işte o siteden sapık çıktı bende sildim hesabımı ya uğraşamam saçma sapan insanlar
Cevap sahibi+1 yılçoğunluğun niyeti bozuk
namus ahlak en önemli
iş hayatına gir karşına mutlaka çıkar
bir kişi için profil silmeyede değmez
başka evlilik siteleride deneye bilirsin
Soran+1 yılkızlarında mı niyeti bozuk .ama niyeti bozuksa başka siteler var o evlilik sitesi orda neden dolaşıyolar anlamıyorum ben boş yere sinir bozuyor
Evlendin mi merak ettim
00 YorumlaBende 29 yasindayim kismet dioz
00 Yorumla
+1 yılBende 26 yaşındayım aynı durum benim basımda :(
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?