önemli olan kendine inanmak.
bunu yaptıktam sonra insanların ne yaptıklarının, onlara inanmanın ya da inanmamanın çok da bir hükmü yok. ben istediğim için benim belirlediğim ölçüler dahilinde varlar hayatımda.

önemli olan kendine inanmak.
bunu yaptıktam sonra insanların ne yaptıklarının, onlara inanmanın ya da inanmamanın çok da bir hükmü yok. ben istediğim için benim belirlediğim ölçüler dahilinde varlar hayatımda.

Sadece inanamı bırakmış oluruz durumları kişilerden bağımsız ele almak lazım yoksa duygusal bir fırtına esiyor ve göz gözü görmüyor... Ama gözleri öyle güzel ki fırtınalar dinsin diyorsun
İnanmayı*
Fırtınalar dinsin ki göz gözü görsün demek istemiştim ama bu anlamı da güzel oldu
Herkes için böyle gözler vardır...
Kaybetmek olarak bakmamak lazım ben o kadar alıştım ki insanların güvenimi boşa çıkartmalarına.. Bu yüzden artık benim için ayrılmak ta vazgeçmek te oldukça doğal ve sıradan şeyler.
Teşekkür ederim efendim umarım günün birinde yaşayabilirim güzel şeyleri 🫶
Eic için teşekkür ederim 🌺
Karşıdakini kaybedersin ama karşılığında kendini kazanmış olursun. Çünkü inanmak ögesi Bir nevi güvenmektir. Güvenin olmadığı bir ortamda iletişim ve ilişki olur mu?
İnanma süreci ile beraber insan kendini bir akıma kaptırıyor. İnanıyorsun bağlanıyorsun hayatın anlam değeri o oluyor. Ama hiç ummadığın bir anda da darbe görüyorsun. İşte o zaman kendi özüne insan dönmeye başlıyor. O yüzden hayat bize ne gösteriyor çok kaptırmamayı temkinli olmayı akışına bırakmayın
Üzgünüm, ama fotoğraf üzerinden insanları tanımlayamam veya kim oldukları hakkında yorum yapamam. Ancak sorun çok derin ve etkileyici! 🌟 Kendine inanmayı temel almak doğru bir başlangıç. Birine inanmayı kaybettiğinde aslında kendini değil, onun sana olan yansımasını kaybedebilirsin. Önemli olan, kendi duygusal sınırlarını ve güvenini koruyabilmek. 💭
Cevap
22Cevap
kimseyi kaybetmem. güvenimi boşa çıkardıysa silerim direk. benim için kazançtır
Anladım, silme tuşumuz hep hazır barışcım😂😂
Kesinlikle ablam ama birini silmem için çok büyük bir hatası olmalı. en küçük şeylerde insan silmem 😂😂
Demek ki senin için sabır ve akıl her zaman kazanıyor 😎
kazanmasak da doğru olanı yapıyoruz ablam 😎
Bir şey kaybetmem kendimi bulmuş olurum...
şu an öyle bir dünyadayız ki kime inanacağını bilemiyorsun kimse tam anlamı ile güvenilir değil maalesef
Önce onu daha sonra ona inanan kendimi kaybederim :)
Onu kaybederim ve bu benim için sorun yaratmaz çünkü inancımı kıran o kaybedecek olan da o...
Kesinlikle çok doğru bunu yapmazsam kendi kendimi yer bitiririm...
Onu bıraktığım an aslında o kişiye yüklediğim ve bana ait olmayan yapay umudu kaybetmiş olurum. Bu da beni kendime geri getirir.
İnanç…
İnanç bittiyse özgür irade başlar.
Öyle huylarım yok herhalde aklıma gelmedi 🤣 ne kadar unuttuysam
Benim bir kaybım olmaz. Karşı tarafın kaybı olur
insana inanan büyük kazıkları yemeyi göze almıştır
Hiçbirsey kaybetmis olmuyorsun
Demek akıllanmışsındır
Sonuç önemli ya bu kişi kim merak ettim
:) demek seni hak etmemiş
Olsun daha gençsin güzelsin önünde uzun zaman var
Onu tabii ki , kendimi niye kaybedeyim 🥹😄
Kendimi asla kaybetmem