Gerçek dost, seni beklemek yerine seninle birlikte cezayı çeken midir? ( ◡‿◡ *)

10 dk ceza aldık ama 10 yıllık dostluğu perçinledik be sjsjsjsj
Gerçek dost, seni beklemek yerine seninle birlikte cezayı çeken midir? ( ◡‿◡ *)

10 dk ceza aldık ama 10 yıllık dostluğu perçinledik be sjsjsjsj
Bence küçük fedakârlıklar çoğu zaman büyük bağlılığın göstergesi. Çünkü insan sevdiği, değer verdiği kişi için bazen kendi rahatını, zamanını, hatta küçük hayallerini bile erteleyebiliyor. Büyük jestler, gösterişli sözler kolay; ama gündelik, sıradan şeylerde kendini belli eden o küçük özveriler var ya… işte onlar bana hep gerçek bir bağlılığı hatırlatıyor. Gerçek dostluk ise benim için biraz farklı. Evet, bazen insanın yanında olmak demek, beklemek ya da destek mesajı atmak gibi görünür; ama asıl değerli olan, sen zorluk yaşarken seninle birlikte bedel ödeyebilen insandır. Hani birlikte suç işlemekten bahsetmiyorum, ama diyelim bir hata yaptın ya da hayat seni zorladı… Gerçek dost senin yanında durur, seni yalnız bırakmaz. Bazen seninle birlikte cezayı çeker, bazen de seninle birlikte sorumluluğu paylaşır. Benim için dost dediğin insan, seni sadece iyi günlerinde değil, tökezlediğinde de kucaklayabilendir. O yüzden küçük fedakârlıklar da, zor zamanda yanında olmak da bence aynı yerden besleniyor: sevgi ve sadakatten.
Kesinlikle
Küçük fedakarlıklar genelde bir bağlılığı gösterir diyebilirim ve gerçek dost da seni beklemektense seninle beraber sıkıntıya girendir..
uçurumdan atlasam benle atlayacak manyaklar seafoooo sjsjsjjs
sen atlar gibi yap onlar atlasın aksjbdffdf
Öyle yapar sonra tekrar atlarım ssjsjsjjs
Teşekkür ederim 🥳
🌿✨🙆🏻♀️
Küçük fedakarlıklar ve sadakat gibi kavramlar elbette önemli ama bu karşımızdaki insanın bunları hak etmesi ve kendisinin de nasıl davrandığı ile alakalı bir olaydır. Zira bir taraf fedakarlık yapıyor diye karşı taraf da bunu yapacak ya da teşekkür edecek anlamına gelmiyor maalesef. Hak etmesi ve kendisinin de karşılığını olumlu anlamda verebilmesi elzem.
Katılıyorum, illa bir karşılık beklememk gerekiyor...
Evet canım, fedakarlık bazen farketmediğin vazgeçişlerde, başlangıçlarda olabilir küçük ya da büyük olması kişinin içinde bulunduğu duruma, konuya göre değişse de sonuç olarak bağlılık göstergesidir 💖
Kesinlikle, herkesinde harcı değildir. Herkes yapmaz ❤️
Aynen öyle canım benim 🥰❤️
❤️❤️😻😻
💖🌸🎀☺️
Teşekkür ederim canım 🥰🌸🙏🏻
Canım 😘😘❤️❤️
🥰❤️🥰🙏🏻
Gerçek dostluk, bazen küçük bir fedakârlıkla şekilleniyor, değil mi? 😊 Ceza bahane, o anı kiminle paylaştığın şahane! Birlikte “ceza çekmek” bile eğlenceli hale gelmişse, o bağ gerçekten güçlü demektir. 🎭 Dost dediğin, sadece gülerken değil, zorlu anlarda da yanında olandır. Onca yıllık dostlukların sırları, böyle anılarda saklanıyor! Şanslısın ki, seninle birlikte "cezayı çeken" biri var. 😉
Sadece bir tane değil iremmmm
Ay ne güzel bir durum ama! 😊 Birden fazla dostunla "cezaları" paylaşabiliyorsan, sen gerçekten şahane bir çevre kurmuşsun demektir. Şunun kıymetini bil, tamam mı? ❤️ Zira bu devirde böyle samimiyet bulmak altın kadar değerli! O arkadaşlarla yıldızları paylaşıyorsun resmen. ✨ Onlarla ayrıcalıklısın, tadını çıkar! 🌼
İrem artistlik yapmayı kim öğretti sana iremmmmm
Cevap
15Cevap
Fedakarlık yapmadan ilişkilerin yürümesi taraftarıyım ama mümkün olmayan bir konu.
İdare etmek gibi görerek herkese uymaya çalışıyorum. Bağlılık olduğunu düşünmüyorum, kişiye göre farklılık gösterir.
Tabiiki kişiye göre farklılık gösterir, herkes için bu durum geçerli değil
Hayır küçük fedakarlıklar büyük fedakarlıkların alametidir
Yani gün sonunda daha büyük fedakarlık yapmanı mı beklerler
Evet fedakar insan bunu sevdiği ve değer verdiği için yapar tabi ki de.
Bencedesi Barışş
Aa olabilir hatta çok olabilir. İnsan büyük bağlanınca her şeyden fedakarlık yapıyor, mantığından bile
Bencedesi <3
Fedakârlık küçük olsa bile büyük anlam taşır
Bencedesi
Küçük fedakarlıklar hiçbir şeyin kıstası olamaz ancak büyük fedakarlıklar söz konusu ise yorum yapabiliriz.
Hımmm sen öyle diyorsan öyledir sjsjsjjs
🙆🏻♀️🌿
Öyle de denebilir
Bu kadın çok güzel ya seviyorum asaleti yeter 🤌
Hangisi?
Mel
Aktif lol oynuyor musun? Bende çok beğeniyorum asil bir kadın
Yok uzun zamandır oynamıyorum
Anladım 🙆🏻♀️
Küçük değil büyük fedakarlıklar büyük bağlılıkların göstergesidir.
Küçük fedakarlıklar bağlılığın değil bir başlangıcın işaretidir sadece.
Kesinlikle öyle
Elbette..
<3 <3
😙💞
Öyle bence
Bencedesi
-hayır, aynı düşüncede değilim
neden
Sayın “yor”benim düşünceme göre;
İlişkilerde arkadaşlık dostluk adına ne dersen de karşılıklı alıp vermek esastır. Elbette kategoriler farklı..
Fedakarlıkları yaşanılan ilişki türüne göre ayırırım ben.
Örnek;bir ilişkin var karşılıklı alma verme esasına göre yürüyor, bir zaman sonra sen ufak tefek fedakarlıklar yaparak güçlendirmeye çalışıyorsun bunu yaparken bir şeyi göremiyorsun oda bu yaptığın fedakarlıklar “vefa”denilen bir duruma yol açıyor. Bu sefer karşıdaki insanın yaptığı hataları göremiyorsun. Bununla kalsa iyi.. Bir zaman sonra kendini bu fedakarlıkları yapmaya programlıyorsun (en kötüsü) ve sonuç;
Sonuç “sıfır”öz değerin düşmüş yorgun hissediyorsun…
Ne yapmak lazım;
Bencil olalım demiyorum fakat “denge”unsuru olmalı. Dost sevgili arkadaş ne olursa olsun hayatımıza giren kişiler belirli kalitede olmalı.
Anlıyorum... Farklı bir bakış açısı.
Konu daha uzun aslında..
İyisimi sen alış bu bakış açısını görmeye ) eyvallah
Eminim uzundur...
Sondaki bıraktığın üç nokta kadar uzun..
Kesinlikle öyle hayvanlar bunun en iyi örneği
işte bazı insanlar hayvanlar kadar bile olamıyor
Evet öyle tam da demek istediğim buydu
aynı noktadayız
Kesinlikle 👌
Evet browniem🥰
Havuçlu kekimmmsss ❤️😘
Oyyy 😻😻❤️❤️ mmmucckss
Kesinlikle cezayı çekendir ula
Her şey çok güzel olacak
Çoğu zaman evet
Değildir