bunu okuyun arkadaşlar
Erkek arkadaşımdan nasıl intikam alırım?
bunu okuyun arkadaşlar
Intikam almaya çalışmak ve bu intikamı başka birisini aracı olarak kullanarak almaya çalışmak bence cehalettir cahil insan işidir
Intikam almayı düşündüğün kişi eğer sana değer veriyorsa elbet ki bu onun içinde tamiri çok zor bir yara bırakacaktır, hani olurda sonra birlikteliğiniz devam ederse her iki tarafta mutlaka bir acaba olacaktır, zaten seni fazla önemsemiyor ise sen istersen onun gözü önünde başkalarıyla da yatsan onun için farkeden hiçbirşey olmayacak ve hayatına kaldığı yerden devam edecektir, intikam yerine karşılıklı konuşup sorunlara çare bulmak en güzel olanıdır.
Okudum sorunuz, ancak tam anlamıyla muamma, galiba 3ncü bir kişi sizin haberiniz olmadan arkanızdan iş çevirmiş, bu durumda zaten hiç mağdura birşey sorulmaz infazına karar verilir, erkek arkadaşınız da galiba sizi anlayıp dinlemeden kalemi kırmış, yaşınız da 18 üzeri mahkemeye gidip tecavüz iddiasıyla kendisine baskı yapabilirsiniz, ancak bunda ne kadar başarılı olursunuz bilmiyorum cunki durumunuz itibariyle bunu yapamazsınız,
profilin gizli güzelim..link atmak zor mu? sevgilin iyi yapmış bence.d
Onu umursama, intikam almaya bile değmezsin de. Bu yeterli ol.. En büyük intikam görmezden gelmektir..
Sakın başka erkekleri kullanarak intikam almaya çalışma. O zaman "iyi ki de bitmiş" diyecektir ))
İntikam almak onu önemsediğini gösterir.O yüzden bırak.İntikam falan alma.
Cevap
11Cevap
bataklıkta tek kural vardır
çırpındıkça batarsın
bu intikam konusunda yaptıgın her şey çırpınmadan ileri gitmeyecek
sevgi yoksa ne yaparsan yap umrunda olmaz.görmezden gel yokmuş hiç tanımıyomuş gibi hareket et yerinde olur
bende diyom ki öbür tarafta alırsın yok alamam dersen önerim git kafasına tas at :D:D: ksısısıssıahahahaah
intikam almak kendini kandırmaktır,kimi gördüysem yine üzülen kendileri oldu
çok istiyosa ekle onun arkadşlarından facene ,
ver bi kez nette yayınlayım oldu bitti
yakamazsın sen bırak bu işler
ya nie 2de bir güncelliyon
"Affetmek ve Unutmak" iyilerin intikamıdır.
İyi de mesele ne?
başkasını sev
Onu isir :)
Tamam olurum :D onu ciddi ciddi isir... Dov onu hayati boyunca seni unutamicaktir XD
Yanlis anlama kirici olmak istemedim... Ondan intikam almak yada ona aci cektirmek sana bisey kazandirmaz... Ayrica dunki yazini bulamadim link atarsan okuma zahmetine girerim...
Her neyse illede aci cektiricem diyosan ondan cok daha yakisiklisini bul ve ona gozuk yeter...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar