Senin gizli gücünün ne merak ediyorsun dimi bende çok merak ettim ve bu testi hem sorum ve hem çözdüm sende çöz bence gizemle dolu yolculuğumuza katıl çok acayip bir testidir aman dikkat et kaybolma hadi test linki hemen altta
:)))
test linki :onedio.com/.../senin-gizli-ruhsal-gucun-ne--456349
@Kisstanblue : sende açıklama istemiştin dimi buyur davetiye bile var gel :)))
@Hayatöpücüğüü : hey nerdesin :))
@ÇikolataÇikitaa @adabazaarli @akSjLady @ısldayanpparlaklık @Oğulcannnnn @m_fatmanur @Fiercyy @tugce_ @Aysgllgsya @_Anastasia_ @birinebakıp_cıkıcam @sibelsibel1 @Saxobeat @newwi @_Mucoo_ @delikız93 @lichen @Afroditt_ @IşıLLL34 @delikız93 @Kisstanblue @angaranınbaglarıı @Karan
@bim_poseti @DarkQueenn2
"Misafirperverlik" çıktı!
Sen o kadar cömert, sıcakkanlı ve düşüncelisin ki; kapın daima herkese ardına kadar açık. Yardıma ihtiyacı olan birini gördün mü tanıdık olsun olmasın hiç fark etmez, bir saniye bile kaybetmeden anında yardıma koşarsın. Senin hoşgörünün sınırı yok asla. O kadar sevgi dolu bir insansın ki ne olduğu önemli değil, her zaman senin kollarının altında herkese yetecek kadar yer vardır. Bir gün bizi de davet edersin umarız o sıcak yuvana :)
Anket şıkları testi beğenip beğenmediğinizi değerlendrimeye almak içindir hadi hayırlısı teşekkür ettim :)))
:)))
test linki :onedio.com/.../senin-gizli-ruhsal-gucun-ne--456349
@Kisstanblue : sende açıklama istemiştin dimi buyur davetiye bile var gel :)))
@Hayatöpücüğüü : hey nerdesin :))
@ÇikolataÇikitaa @adabazaarli @akSjLady @ısldayanpparlaklık @Oğulcannnnn @m_fatmanur @Fiercyy @tugce_ @Aysgllgsya @_Anastasia_ @birinebakıp_cıkıcam @sibelsibel1 @Saxobeat @newwi @_Mucoo_ @delikız93 @lichen @Afroditt_ @IşıLLL34 @delikız93 @Kisstanblue @angaranınbaglarıı @Karan
@bim_poseti @DarkQueenn2
"Misafirperverlik" çıktı!
Sen o kadar cömert, sıcakkanlı ve düşüncelisin ki; kapın daima herkese ardına kadar açık. Yardıma ihtiyacı olan birini gördün mü tanıdık olsun olmasın hiç fark etmez, bir saniye bile kaybetmeden anında yardıma koşarsın. Senin hoşgörünün sınırı yok asla. O kadar sevgi dolu bir insansın ki ne olduğu önemli değil, her zaman senin kollarının altında herkese yetecek kadar yer vardır. Bir gün bizi de davet edersin umarız o sıcak yuvana :)
Anket şıkları testi beğenip beğenmediğinizi değerlendrimeye almak içindir hadi hayırlısı teşekkür ettim :)))
testin sonucundan memnunum ben :D
bu ne biçim test beğenmedim :(
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat