Evet, herkese kolayca güvenirim
Sadece yakın çevreme güvenirim
Çok zor güveniyorum, zaman alır
Hayır, kimseye güvenmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
Kimseye güven olmaz herkes diliyle herşeyi der ama icraate gelince herkes sınıfta kalır gadası
Söylediğin sözlerin altına imzamı atıyorum dostum 🙏
Eyvallah
Asla hic kimseye guvenmem laf olsun diye degil ama gercekten kendime bile guvenmiyorum her sabah aynadan kendime bakip bu gun sirtimizdan vurmazsin insallah diyip gune basliyorum
Yani diyorsun ki kankam değişiklik yok 🙂
Aynen öyle kanka kendinden başka hiç kimseye güvenmeyeceksin ki hayal kırıkları yaşamayacaksın sonuna kadar devam
😂😂 ulan kanka ya
Valla kanka oyle dun gelmisim mesela bos yere gereksiz 90 sterlin para harcamis niye harcadin diyorum ne gerek vardi bos ver ne olcak diyor lan ne olcakmi var sebepsiz para harcamak ne diyorum amaan ölüm var mı yokmu mezarami götürcen diyor pust bitince ne bok yicez kim vercek diyorum haklisin diyor agzini yuzunu zikesim geldi kafayi yedim sen dusun artik
Kanka bazen bazı insanlar günü gününe yaşamayı tercih ediyor O anda istediğimi yaparım mutlu olurum ama yarını sonrasını düşünmüyorlar ki sen yarını sonrasını düşünüyorsun şimdi elimden geleni yaparım diyorsun ileride daha rahat bir yaşam sürmek için Ama insanların çoğunda bu yok
Kanka şu da var be yani tamam bak sen anladığım kadarıyla sorumluluk sahibi tutumlu birisi Ama bazen de canının istediği bir şeyleri yap be kanka haketen öyle bak geçen gün annem rahatsızlandı çok şükür şu anda durumu iyi Eve getirdik İnan bazen var ya hayata her şeyin boş olduğunu düşünüyorum tabii ki yarın düşünmek zorundasın Ama bazen de içinden geçenleri yapmak zorundasın be kanka
Cok gecmis olsun kanka allah sifa versin
Tabiki haklisin ama ben bu yasima kadar zaten hep istedigim gibi yasadim 70 sehir 9 ulke gezdim ha yine bos harcama yapmadim gezip gormek istedim gezdimde gordumde ama yetti artik o yuzden daha hassas davraniyorum ama bir yanim hala o eski yillarda kalmis hala o heycanin pesinde
Allah razı olsun kankam şu anda çok şükür çok iyi. Kanka zaten önemli olan içindeki heyecan o heyecan bittiği zaman hayattan zaten hiçbir şekilde zevk alamazsın. Tabii ki senin dediğin gibi birikim yapacaksın tabii ki senin dediğin gibi parayı tutacaksın Ama içindeki o heyecanı da o gezgini de hiçbir zaman öldürmeyeceksin
Yapma be kanka bak gerçekten baktığım zaman hakikaten çok doğru düzgün adam gibi adamsın Ama bunu yapma tamam sende de ben dedi güvensizlik var Bir gün gerçekten bizi sevecek birileri karşımıza çıkar be kanka o zaman hayat senin için çok farklı olur şu anda gerçekten ben de sen de ön yargılıyız insanlara karşı sonuna kadar da haklıyız bu durumda Ama bazen doğru insanlar karşımıza çıkabiliyor ve biz bu ön yargılarımız sayesinde gerçekleri göremeyebiliyoruz
Eyvallah kanka sagol tesekur ederim ama ben on yargili degilim ben sadece hayatin gerceklerini kabul etmis bir insanim insanligin gercegini kabul etmis bir insanim bak ask sevgi boyle bir sey yok bunlar yalan seyler sadece cikar menfaat iliskisi vardir bunun farkina vardiginda bunu kabul ettiginde cok baska bakiyor insan dunyaya
Doğru söylüyorsun be Kanka aslında şöyle çevreye mi bakıyorum da herkesin herkesten bir menfaati ve artık sana kızamıyorum da bu konuda gerçekten öyle nerede böyle affedersin şerefsiz karaktersiz insan varsa bir şekilde mutlu oluyor böyle mutluluğu hak eden insanlar da bir şekilde harcanıyor maalesef
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güven konusu her zaman hassas bir mesele. İnsanlar arası ilişkilerde güven, zamanla inşa edilen bir köprü gibidir. Bu yüzden “çok zor güveniyorum, zaman alır” seçeneği sana daha uygun gibi görünüyor. 🌉 İnsanların niyetlerini çözmek bazen karmaşık olabilir ama unutma, herkes aynı değil ve doğru zamanı beklemek seni daha sağlıklı ilişkiler kurmaya götürür. 🤝