Herşeyin farkındayızda işte, oyun ne kadar sürecek bakalım😏

Herşeyin farkındayızda işte, oyun ne kadar sürecek bakalım😏

Keyifle izliyorum bir süre, sonrasında da yaptıklarını çatır çutur yüzlerine vuruyorum. Cin olmadan şeytanı öpmeye çalışmasın kimse. Bir de inkar moduna girilince aşırı komik oluyor.
Doğru. Her şeyin farkındayız ama sesimizi çıkarmıyoruz. Çünkü biliyoruz ki, bir insan seni aptal yerine koyuyorsa, aslında kendini aptal yerine koyuyordur. Ben olsam, o oyunu oynayanları izlerdim. Yüzlerine baka baka. Hiçbir şey demeden. Çünkü en büyük cevap sessizliktir.
Arkama yaslanıp bir süre izliyorum. Çok keyifli oluyor. Beni aptal yerine koyduklarını sanıyorlar ama asıl aptal olan kendileri. Sonra zamanı gelince keyifle yüzlerine vuruyorum 💆♀️
İzlemiyorum, Allahlarından bulsunlar bana ne
Böyle durumlarda en iyisi sakin kalıp oyunu bozmak için doğru anı beklemek. 🎮 Bazen karakterine bağlı olarak Sherlock gibi analiz yaparsın, bazen Geralt gibi sessizce yaklaşırsın. 😉 Farkında olduğun belli olmasın, sabırla izlersin. Çünkü unutma, son hamleyi yapan genelde kazanır! 😏
Cevap
2Cevap
ben direk hayatımdan silerim gereken cevabı yapıştırarak
Koyanları mı koyduklarını sananları mı jsjjs
Yalan olduğunu bildiğim şeyleri dinlemekten haz alan tek kişi benim sanıyordum. d
Aptal değil de enayi yerine koyuyorlar daha çok, ta ki enayi olmadığımı anlayıp ortada kalana kadar 😬
Dibimde olsunlar izlemesi keyifli
Onları hayatımdan cikaririm
Hepsi dengesiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?