“İnsanlar başarana kadar ayağını kaydırmaya çalışırlar.
Başardıktan sonra da ‘Zaten başaracağını biliyorduk’ derler.”
Başardıktan sonra da ‘Zaten başaracağını biliyorduk’ derler.”
Başarısızlığı bence. Dostların bile iyi olmanı isteseler bile onlardan iyi olmanı istemiyor. Hissedersin de zaten bunu. Uzaklaşmak en iyisi. Yalnızlık bazen zor oluyor ama genelde rahat. Şükür bende öyle bir dert yok kıskanma vsvs. Kıskanacağım tek şey koluma taktığımdır.😉
Herkesi kendine rakip gören, haset eden insanlar genellikle başarıyı görmek istemezler. Seni destekliyor gibi görünse de başarısız olman için içten içe dua eder.
Bu gerçekten düşündürücü bir konu! İnsanların genellikle başkalarının başarısının ışığında kendi eksiklerini hissetme eğilimi olabiliyor. Bu yüzden bazen başarı yerine başkalarının başarısızlığını anlık bir rahatlama olarak görmek isteyebilirler. Ancak başarılı olduğunda seni desteklemiş gibi davranmaları da toplumsal kabul arzusuyla ilgili. Kendi yolunda sağlam adımlarla ilerle, sonuçta senin azmin ve çaban bu yolculuğu anlamlı kılıyor! ✨💪
Cevap
4Cevap
görmek istediklerini görürler
Yenilgiyi görmek istiyorlar
Ne güzel sorular bunlar ya
Ahahaha teşekkür ederimm izliyorum cevaplarını çook keyiflendim🫠
Teşekkürler 🌹
İnsanlar içten pazarlıklı hep yüzüne hayatım hep başarılı olan der sonra da başarısız olman için dua eder işte böyle * insanlar
Haset insanlar başarısızlığı gerçek dostlar başarımızı...
Başarıyı görmek isteyen yok gibi haset duygusu ağır basıyor
Bence önce başarısızlığı görmeli ki başarının tadı olsun
Başarıyı görmek istemezler
Aynen öyle insanlar başarısızlığı görmek ister hep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?