Başarılarım kendimle alakalı Buda çok önemli diye düşünüyorum Hayata bakış açım karakterim Özelliklerim bunların doğru olması için elimden geleni yapmaya çalıştım hep bunu iyi bir şekilde tamamladıktan sonra büyük bir başarı olduğunu düşünüyorum En büyük zenginlik adil bir karakter
Titizlik dağınıklığa tahammülüm yok Bazen sonsuz enerjim var sanki 12 saat çalışabilirim Yeterki istemek önemli Yani insanın kendisiyle savaşları vardır bunu kazanırsa başardı demektir ❥❥
Mesela basketbol oynamayı severdim. Bu alanda başarı sahibi olmak istedim, başarısız oldum. Piyano çalıyordum. Bu alanda ilerlemek istedim, başarısız oldum. Satrançta iyi olduğumu düşünüyordum. Eğitim almak ve ilerletmek istiyordum, başarısız oldum. Üniversite okumak istedim. Üniversiteye gittim, başarısız oldum. İşe gireyim dedim, başarısız oldum.
Bu liste uzar gider.
Genel olarak başarısız, beceriksiz ve vasıfsız bir insanım.
Millete göre başarısızlığım çoktur lakin onların söyledikleriyle ilgilenmiyorum bile.
Bana göreyse başarılarım ön planda bunlar illa maddi ya da manevi değil kafamda ne istediysem yapmisligimin başarısıdır ve o başarının verdiği gururu taşıyorum üzerimde. İsteyen istediğini desin çok ta umrumda degil😗😗