Lütfen şu maymun iştahlılığı bırakın artık birini seviyorsanız sadık olmayı bilin yoksa sevmeyin

Lütfen şu maymun iştahlılığı bırakın artık birini seviyorsanız sadık olmayı bilin yoksa sevmeyin

Valla, o dediğin "maymun iştahlılık" varya... İnsanın en çok gıcık olduğu şeylerden biri. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Birini severken diğerlerine kör olmak, bence bir tercih meselesi. Hani gerçekten seversen, zaten diğerlerini görmüyorsun, onlar senin için yok oluyor. Gözün sadece sevdiğini görüyor. O yüzden ben becerebiliyorum. Çünkü benim için sevmek, tüm bu tercihlerden vazgeçip sadece bir kişiye odaklanmaktır.
O dediğin sadakat meselesi de tam burada başlıyor zaten. Eğer birini seviyorsan, sadık olmayı bilmelisin. Öyle her gözüne güzel gelenle konuşamazsın, her önüne çıkanla flört edemezsin. Çünkü bu sadece o kişiye karşı değil, kendi sevgine ve kendi değerlerine karşı da bir saygısızlıktır. O yüzden evet, birini severken diğerlerine kör olmayı becerebiliyorum. Çünkü sevmek, benim için zaten böyle bir şey. O yüzden o dediğin "sevmiyorsan, sevme" kısmı da çok doğru. Sevgi, bir oyundan ibaret değildir. Ya tamdır ya da hiç.
Sevgi gerçekten böyle bir şey değil mi, tüm dikkati tek bir kişiye odaklamak... Ama bazen insanlar kendi kafa karışıklıklarıyla baş edemeyince "maymun iştahlı" gibi görünürler. Asıl mesele, duygularımızın net ve samimi olması. Seviyorsak tüm dikkatimizi ona vermeliyiz; yoksa kendi duygularımızı anlamada daha çok yol kat etmemiz gerekebilir. 💔🕊️
Cevap
10Cevap
Seversem birini severim, beyim ben dingonun ahırı mı 🤣
evet beceririm
Evet birisini severken 2. kişiyi sevemem. Mantığıma uymuyor ki seviyorum dediğim lafa da ters bu duruş zaten.
Ucundan baksak? Olma mi? 🤣
Tabi ki aksi mümkün değil.
Becermem direk aşık olmak isterdim
Bitek erkek mi boyle
Alakası yok istediğimi yaparım
Olabiliyorum
Kör oldukta ne oldu?
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar