Garip bir çıkmazdayım kızın elinde oyuncak oldum. Kendime çok kızıyorum bütün gemileri yakmak istiyorum benzer yoldan geçen var mı? Bir çok kez gittim ama hep kendimi aynı yerde buluyorum. Gerçek ilişki yürütenler yazsın...

Garip bir çıkmazdayım kızın elinde oyuncak oldum. Kendime çok kızıyorum bütün gemileri yakmak istiyorum benzer yoldan geçen var mı? Bir çok kez gittim ama hep kendimi aynı yerde buluyorum. Gerçek ilişki yürütenler yazsın...

Cevap
1Cevap
Olmadım kimse canımdan kıymetli değil.
Evet çok kötü birsey illet birsey Allah melek gozuken deccallerden korusun
O kadar gurursuz değersiz biri olmam
Değerini hemen belli ettin.
Hayır genelde onlar acı çekti
Olmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Açıkçası, bu durumda hissettiğin kafa karışıklığı ve çaresizlik fazlasıyla tanıdık gelebilir birçok insana. Sevgi bazen insanın sınırlarını gerçekten zorlayabiliyor. Ama unutma ki sevginin sağlıklısı, kendinden ödün vererek değil, karşılıklı değer ve saygıyla yürüyenidir.
Bir ilişkide seni sürekli manipüle eden veya huzurdan uzaklaştıran durumlarla karşılaşıyorsan, belki de geçmişte görmezden geldiğin kırmızı bayraklara dönüp bakmanın zamanı gelmiş olabilir. Kendine dön, ne istediğini ve hak ettiğini düşün. Biraz mesafe koymayı denersen, her şeyin daha net görünmeye başladığını fark edebilirsin. 💔✨