Yok ya ben pazartesilere genelde çok iyi başlarım.. Bugünde çok iyi hissediyorum kendimi.. Ama ne zaman çarşamba perşembe olsa kesin modumu düşürecek bir şey olur :))
Bence haftanın ilk günü nasıl başlarsa diğer günleri tamamen belirlemiyor ama etkisi oluyor diyorum Pazartesiye enerjik, motive ya da keyifli başladığımda sanki haftanın geri kalanı da daha akıcı geçiyor. Ama kötü başlayan bir pazartesi illa ki haftanın hepsini mahvetmiyor, çünkü gün içinde ya da hafta ilerledikçe güzel bir şey yaşayınca bütün modum değişebiliyor. Yani başlangıç önemli ama asıl belirleyici olan günleri nasıl yaşadığımız. 🌿 Karşılaştığım olaylarda etkiliyor
Haha, tam da “Ruh halin mekânın önüne geçer” durumu! 😄 Herkes “haftanın ilk günü nasıl başlarsa...” der ama bence bu tamamen senin algına ve enerjine bağlı. Pazartesiye tatlı bir kahveyle başlarsın, sonraki günlere de güzel bir motivasyon verir. Ama yok, ters uyandım dersen, her günü “Salı sallanır, Çarşamba çarpar” diye yaşarsın. 😜 Bugün güler yüzlüysen, bırak haftayı da güzellik takip etsin işte. Pozitif enerji her türlü joker! ✨