Aile & Toplum Haftanın ilk günü nasıl geçiyor? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ne yapıyorsunuz? Planınız nedir? Güncellemeler+1 yıl gncll Güncellemeler+1 yıl guncel Haftanın ilk günü nasıl geçiyor? Cevapla Nedir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yorgun ve alerjik bir şekilde güne başladımHapşırarak 0 3 Yorumla Soran +1 yıl bahar nezlesi mi Yorumla Manquer +1 yıl Evet. Erken başlıyor benim hep Yorumla Soran +1 yıl kötüymüş. gecmi olsun demek ne kadar doğru bilemedim Yorumla
birminikprincess Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Online derslerime gireceğim bunun haricinde serbestim bilemedim valla öğlen yürüyüşe çıkabilirim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl iyi dersler Yorumla King_Leonidas +1 yıl Hangi bölüm Yorumla birminikprincess +1 yıl Psıkoloji Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı. Online derslere giriyorum. Maalesef. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl iyi dersler Yorumla
melissakübra Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Çok seviyorum bugünde yarında planlarım var. 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kimlik çıkartacağım bir sahip çıkamıyorum 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Dün bayağı uyudum, bugün iyiyim sanki.. 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Uykusuz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla
_Milagros_ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı. Sıkıcı geçiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir tuhaf. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla Soran +1 yıl beni engellemişsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yorgun ve alerjik bir şekilde güne başladım
Hapşırarak
bahar nezlesi mi
Evet. Erken başlıyor benim hep
kötüymüş. gecmi olsun demek ne kadar doğru bilemedim
Online derslerime gireceğim bunun haricinde serbestim bilemedim valla öğlen yürüyüşe çıkabilirim
iyi dersler
Hangi bölüm
Psıkoloji
hafta sonunu iple çekiyorum. Bi bitmedi şu hafta @q
Online derslere giriyorum. Maalesef.
iyi dersler
Çok seviyorum bugünde yarında planlarım var.
Kimlik çıkartacağım bir sahip çıkamıyorum
Dün bayağı uyudum, bugün iyiyim sanki..
Uykusuz
neden
İş güç. Sallanıp gidiyoruz 😃
Gelişine bir hafta
Sıkıcı geçiyor
Benim icin iyi okumuyorum çünlü
Bir tuhaf.
neden
beni engellemişsin
Ders ders ders...