Kişilik & Karakter Nasıl geçiyor haftanın ilk günü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Ben kola içmiyorum 😂😅 bugün ustalar sarı kolaya ihanet etmişler 😅 Nasıl geçiyor haftanın ilk günü? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Benim sıradan geçiyor. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Sarı kula içilmeyen usta ortamı mı olur ya.. çok rezil ve yoğun bi gündü bi çok işi yarına bıraktım ama yarın da yoğun ahsjs. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Şimdiden kolaylıklar diliyorum 🤓🥰 Yorumla
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Hep yattım, akşam bi sahil yürüyüşü ohh mis. 1 21 Yorumla Soran +1 yıl Keşke bende öyle yapabilseydim. Ankara hep beton Yorumla mütesellî +1 yıl Ankara da ben yapamadım. Keçiören boğdu beni. Yorumla Soran +1 yıl Keçiören öyle haklısın Yorumla mütesellî +1 yıl Diğer yerleri de pek iyi sayılmaz da. Neyse işte Yorumla Soran +1 yıl Yine birkaç güzel yeri var şehre uzak ama 😂 siz nerede oturuyorsunuz Yorumla mütesellî +1 yıl Ben Ordu’ya hicret ettim Ankaradan :) Yorumla mütesellî +1 yıl Evet şehre uzak olan güzel yerleri yaklaşık 650-700 km uzaklıkta :)) Yorumla Soran +1 yıl Ordu da bir kuymak yedik daha unutamıyorum üstü çıtır çıtırdı içi full akışkan mısır unlu peynirli Allah Allah yazarken fenalaştım Yorumla mütesellî +1 yıl Aktaşlarda mı tomurda mı? Nerde yedin Yorumla Soran +1 yıl Öyle isim olarak bilmiyorum ama uygulama otelinde kalmıştık oraya yakındı diyebilirim Yorumla mütesellî +1 yıl Aktaşlar da yemişsiniz. En güzel yapan yerdir, afiyet olsun :) Yorumla Soran +1 yıl Evet abiden tarif istedik bir de bir cesaret 😅😂 vermediler tabii Yorumla mütesellî +1 yıl Ben veririm size, sıkıntı yok. İşlerini yapıyorum :) Yorumla Soran +1 yıl Ciddi misinnnnnnnn? Ben altında kaşarı yakıp yapmayı bile denedim 😂😂😂 olmadı Yorumla mütesellî +1 yıl Kaşarla yapılmaz ki :) Kuymak ayrı bir peynirle olur :) Yorumla Soran +1 yıl Onu bulamamıştım buralarda 🥲 gerçi sonra annem kuymak peyniri ile de denedi o da olmadı skdnsns Yorumla mütesellî +1 yıl Ben tarifini atacağım sana :) Yorumla Soran +1 yıl Mesaj isteğim kapalı açıyorum Yorumla mütesellî +1 yıl Olmadı mı 😂 Yorumla Soran +1 yıl Açtım sonra iki canım yazdı kapattım tariften de vazgeçtim shzhahsj Yorumla mütesellî +1 yıl 😂😂peki Yorumla
Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 719 cevap paylaştı. Bugün gayet güzeldi taa ki biraz önceye kadar şuandan sonrası iyi değil;) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kim canını sıktıysa buradan ona tükürüyorum Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Tükür kız 😚💦benden gelsin bu da yağmur gibi yağsın üstüne Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Eğer sarı kula içmedilerse onlar gerçek usta değildir sabriye hanım 3 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. ustalar 2,5lt sarı kola ile 1 kat çıkıyor nasıl ihanet ederler 1 11 Yorumla zsrndr +1 yıl Sarı kula önemli doğru dedin stalkerım Yorumla s Taciiiii +1 yıl @zsrndr e tabii şimdi sarı kula onlara öyle bir güç veriyor kiii adamlar bina dikşiyo Yorumla zsrndr +1 yıl Maşallah maşallah Yorumla s Taciiiii +1 yıl @zsrndr bi bursa iskender kadar olmasa da Yorumla zsrndr +1 yıl Canim cekti borcun var Yorumla s Taciiiii +1 yıl @zsrndr olr bursaya davet ederseN gömeriz Yorumla zsrndr +1 yıl Bekleriz efnm Yorumla s Taciiiii +1 yıl @zsrndr geliyom bak mudanyadangel beni al Yorumla zsrndr +1 yıl Tamam bekle muzenin onunde Yorumla s Taciiiii +1 yıl @zsrndr hangi müze? Yorumla zsrndr +1 yıl Mudanyaya gelmissin hic gitmedin mi ordaki mutareke evi muzesine aa bombos gezilmis Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Anime izleyerek gece keyfi yapiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi anime Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Demon slayer Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Haftanın ilk günü benim için harika rahat geçer. 1 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sarı kula içmiyorsa kürt değildirler 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yooo k*rtler Yorumla Şeftaliturşusu2 +1 yıl İhanet etmişler Yorumla
DümendenSportmen Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İnşaat mühendisi misin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Değilim Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sıkıcı 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Şantiyede çalışarak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Benim sıradan geçiyor.
Sarı kula içilmeyen usta ortamı mı olur ya.. çok rezil ve yoğun bi gündü bi çok işi yarına bıraktım ama yarın da yoğun ahsjs.
Şimdiden kolaylıklar diliyorum 🤓🥰
Hep yattım, akşam bi sahil yürüyüşü ohh mis.
Keşke bende öyle yapabilseydim. Ankara hep beton
Ankara da ben yapamadım. Keçiören boğdu beni.
Keçiören öyle haklısın
Diğer yerleri de pek iyi sayılmaz da. Neyse işte
Yine birkaç güzel yeri var şehre uzak ama 😂 siz nerede oturuyorsunuz
Ben Ordu’ya hicret ettim Ankaradan :)
Evet şehre uzak olan güzel yerleri yaklaşık 650-700 km uzaklıkta :))
Ordu da bir kuymak yedik daha unutamıyorum üstü çıtır çıtırdı içi full akışkan mısır unlu peynirli Allah Allah yazarken fenalaştım
Aktaşlarda mı tomurda mı? Nerde yedin
Öyle isim olarak bilmiyorum ama uygulama otelinde kalmıştık oraya yakındı diyebilirim
Aktaşlar da yemişsiniz. En güzel yapan yerdir, afiyet olsun :)
Evet abiden tarif istedik bir de bir cesaret 😅😂 vermediler tabii
Ben veririm size, sıkıntı yok. İşlerini yapıyorum :)
Ciddi misinnnnnnnn? Ben altında kaşarı yakıp yapmayı bile denedim 😂😂😂 olmadı
Kaşarla yapılmaz ki :) Kuymak ayrı bir peynirle olur :)
Onu bulamamıştım buralarda 🥲 gerçi sonra annem kuymak peyniri ile de denedi o da olmadı skdnsns
Ben tarifini atacağım sana :)
Mesaj isteğim kapalı açıyorum
Olmadı mı 😂
Açtım sonra iki canım yazdı kapattım tariften de vazgeçtim shzhahsj
😂😂peki
Bugün gayet güzeldi taa ki biraz önceye kadar şuandan sonrası iyi değil;)
Kim canını sıktıysa buradan ona tükürüyorum
Tükür kız 😚💦benden gelsin bu da yağmur gibi yağsın üstüne
Eğer sarı kula içmedilerse onlar gerçek usta değildir sabriye hanım
ustalar 2,5lt sarı kola ile 1 kat çıkıyor nasıl ihanet ederler
Sarı kula önemli doğru dedin stalkerım
@zsrndr e tabii şimdi sarı kula onlara öyle bir güç veriyor kiii adamlar bina dikşiyo
Maşallah maşallah
@zsrndr bi bursa iskender kadar olmasa da
Canim cekti borcun var
@zsrndr olr bursaya davet ederseN gömeriz
Bekleriz efnm
@zsrndr geliyom bak mudanyadangel beni al
Tamam bekle muzenin onunde
@zsrndr hangi müze?
Mudanyaya gelmissin hic gitmedin mi ordaki mutareke evi muzesine aa bombos gezilmis
Anime izleyerek gece keyfi yapiyorum
Hangi anime
Demon slayer
Güzel geçiyor
Haftanın ilk günü benim için harika rahat geçer.
Sarı kula içmiyorsa kürt değildirler
Yooo k*rtler
İhanet etmişler
İnşaat mühendisi misin
Değilim
Pepsiden başka kola haram bana😀
Sıkıcı
Şantiyede çalışarak