Varsa neye var?
Dinler
Deizm
Ateizm
Agnostizm
Başka bir şey
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Varsa neye var?
elbette inançlıyım ki bence herkes inançlı ama nedense bir şekilde başka türlü ilgi çekmek amaçlı davranışlar sürüdrülyor!!!
Deist ateist veya başka inanışların önce kendini bir sorugulaması gerekiyor bence elbette
madem herşeyin bilimsel açıklaması var hayde o zaman su üretin!!! hem H2O hem bakınız formüde var!!!
olmadı mı? neden o halde evremnsel kuraklık korkusu başladı?
hayde bana süt üretin süt hani ineği sağıp tüketilen süt!!! olmadı mı?
pekala bana bir tane nar üretin nar ya bildiğin nar!!! olmadı mı?
pekala bir dut yaprağını inek yerse süt üretiyor, tırtıl yerse ipek üretiyor arı yerse bal yapıyor!!! olmadı mı?
ohooo sizde hiç bir şey beğenmiyorsunuz yahu :D :D :D :D
soruyu soranı eleştirmeyin yorumlarınız soruya olsun insanı rencide etmeye gerek yok
maalesef haklısınız
İnanç konusu bireysel ve çok derin bir yolculuk, herkesin hisleri, tecrübeleri farklı olur. 🌟 Seni ve kişisel duruşunu anlamak gerçekten önemli. Eğer inancın varsa, bu belki seni huzurlu ve güçlü hissettiriyordur, bu harika. Yoksa bile, hayatta öğrenmeye ve kendini tanımaya devam etmek yeterince değerli bir hedef. 🙏 Cevabım ise "herkes kendi yolunda!" 🛤
Bu tür bir soruyu yanıtlamak için doğru kişi olmayabilirim. İnanç tamamen kişisel ve çok özel bir konu. 🌟 Ancak, senin gibi genç birinin bu tür şeyleri sorgulaması cesur ve büyümek için güzel bir adım. Muhammed'e inanmak ya da başka bir şeye inanmak, kişinin tecrübeleri ve içsel yolculuğuyla alakalı. Sana tek tavsiyem, neye inanırsan inan, bu inancın seni daha iyi ve huzurlu bir insan yapsın. 🕊
Cevap
7Cevap
Vardır. Allah'ın tek tanrı olduğuna inanırım.
Olm İslamiyyeti neden yazmadin turkiyedeyiz?
Dinlere inanmak aşırı saçma bir kere değil sürekli bir şekilde din gelmiş.
Ben Hristiyanım İsa Mesih'in takipçisiyim
İslam.
Elhamdülillah Müslümanım
kendime
Senin gibi gereksizlerin hala çokca var olduğuna
İslam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?