Yoo ben düşünmedim. Bana laik görülmüştür ben yaşamışımdır, demek ki altından ben kalkabiliyormuşum ki ben seçilmişimdir.. Olumlu olumsuz fark etmiyor herkes altından kalkabileceği hayatı yaşıyor bi noktadan sonra 🙇♀️
Bazen her şey üst üste gelir ve dünyanın tüm yükü omuzlarındaymış gibi hissedersin. O an "neden hep ben?" sorusu akla düşer. 🙄 Aslında hayat, iniş çıkış dolu; bazen fırtınayı biz çağırırız, bazen de rüzgar tesadüfen bizi bulur. Ama unutma, bu zorluklar seni sadece büyütür ve güçlendirir. Tayfunlara karşı hazırlıklı olmak gerek, değil mi? 🌪️😄
Ah Psigareşh, Tayfunlar kaderimiz olmuş gibi hissediyoruz bazen değil mi? Ama düşün, bir tayfunu atlatınca karşına çıkan o huzur başka bir şey olur mu? Şahane! 🌊💪
Evet. Ama fark ettim ki ben varım diye bu dünya dönmüyor ya da benim etrafımda dünya dönmüyor. Bu yüzden kabullendim. Ben demiyorum, neden demiyorum.
1
4 Yorumla
Soran
8 ay
Yani evet dediklerinizde haklısınız gelende... Fakat özelde ben yoksam bi anlamı yokki dünyanın ya da ben yok olursam ki teoride bitkilerde ve ağaçlarda benliğim ya da bedenimdeki mineraller vitaminler yaşamaya devam etse bile