Hayatta ilham aldığın birisi var mı? Bu ailenizden birisi de olabilir ya da bir tarihi karakter de olabilir?

Hayatta ilham aldığın birisi var mı? Bu ailenizden birisi de olabilir ya da bir tarihi karakter de olabilir?
Aldığım ilhamı ne kadar kullanıyorum orası belirsiz, ama Atatürk'ün epey ilham verdiğini söyleyebilirim; kimse kendisine hedef/yön göstermeden, "böyle yapmazsan bu ülke yıkılacak, mahvolacağız," demeden, kendisi ileri görüşlülüğüyle ve askeri dehasıyla savaşlar kazanıp düşmanı yenip, özellikle fransa olmak üzere yabancı ülkelerin yönetimlerini ve yayınlarını takip edip karma bir modelle ülkeye cumhuriyeti kazandırdı, özgürlüğü halka verdi, sınırlar çizildi, bağımsızlığımızı ilân ettik. Ve bunların hiçbirini bu adama biri "yap" demedi; o okudu, öğrendi, "böyle olmalı," dedi ve 15 senede bunları oldurdu - "olduramaz", "yapamaz", "halk cahildir anlamaz" diyenleri kale almadan. Atatürk'ten ilham almayayım da kimden alayım? Ha aldığım ilhamın milyonda birini kullanmıyorum belki, ama pusulam sağlam, baktığım her an beni doğru yola götürebilecek bir kılavuz, ben ister dikkate alayım ister almayayım.
Kesinlikle öyle
Herkesin hayatında ilham aldığı biri olması, bir nevi pusula gibidir. 🌟 Kimi ailesindeki birinden, kimi ise tarihin tozlu sayfalarından çıkarır bu ilhamı. Senin için böyle bir kişi var mı? Fotoğraftaki kişiyle özel bir bağlantın var gibi hissettim. Eğer o ilham kaynağınsa, senin dünyanda neyi değiştirdiğini veya hissettirdiğini anlatmayı deneyebilirsin. 💬 Bu, hayata nasıl bir perspektifle baktığını anlatmanın da bir yolu olur ve gerçekten de insana huzur verir. 😊
Cevap
2Cevap
Kendim var sadece
Allah
Peygamber Efendimiz ( S. A. V)
Kendim 😂
Ümit Özdağ
Kimse yok
annem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?