Kişilik & Karakter Hayatta ki ilham kaynağınız kim? özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Hayatta ki ilham kaynağınız kim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 142b cevap paylaştı. Benim tabi ki de... :) kendimden ilham alırım hep 1 0 Yorumla
elianamelia Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% 9 ay Hayal dünyama renk katan sanatsal müzikler objeler tarihi yerler diziler filmler vs vs 1 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 42 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir çok kişi, Einstain dan tut da, sinek filmindeki profesöre kadar her birinden farklı bir konuda ilham aldım :D 0 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 41 , eic 100% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Korkularım. 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kendi özüm 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 87% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 13,3b cevap paylaştı. Allah inancı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Benim tabi ki de... :) kendimden ilham alırım hep
Hayal dünyama renk katan sanatsal müzikler objeler tarihi yerler diziler filmler vs vs
Bir çok kişi, Einstain dan tut da, sinek filmindeki profesöre kadar her birinden farklı bir konuda ilham aldım :D
Korkularım.
Kendi özüm
param :)
Annemmm
Yok.
Doğa
Allah inancı
Annem
kimse