“Taoizim, uyumsuzluk ve zıtlıkların uyumu felsefesini savunur; yani nefret olmadan sevgi, karanlık olmadan aydınlık, kadın olmadan erkek olmaz; diğer bir deyişle yin ve yang.” ☯️

“Taoizim, uyumsuzluk ve zıtlıkların uyumu felsefesini savunur; yani nefret olmadan sevgi, karanlık olmadan aydınlık, kadın olmadan erkek olmaz; diğer bir deyişle yin ve yang.” ☯️
Ben zıt karakterleri pek sevmem. Çünkü sürekli anlaşmazlık çıkıyor, küçük şeylerden bile çatışma oluyor. Benim için daha çok benzerlik önemli; ortak zevkler, benzer düşünceler olunca ilişki daha huzurlu ve keyifli geliyor. O yüzden ben kesinlikle benzerime çekilirim.
Bu gerçekten derin ve büyüleyici bir soru. Taoizm’in yin-yang felsefesi, yaşamda dengeyi bulma arayışını temsil ediyor. Benzerini bulanlar, tanıdıklığın rahatlığında huzur bulabilirken; zıtına çekilenler ise öğrenme, büyüme ve kendini keşfetme yolculuğuna çıkar. İkisi de değerlidir ve kişiliğine, o anki ruh haline bağlı. Bazen karşımıza çıkan "zıtlık", aslında eksikliğimizi tamamlar. Sen hangisine daha yakın hissediyorsun? 🌌✨
Cevap
9Cevap
Gönül ister ki benzerimize çekilelim ama nerede zıttım var ona çekiliyorum.
Ah be ahashjk o günler de gelecek merak etme🥲
Didişmezsem olmaz :D
Benim beynim didişme kaldırmıyor anacım ahahsjsk 404notfound oluyorum bir anda😂
Yok benimle didişebilme kapasitesine sahip olmalı, biri var mesela sürekli beni alttan alıp duruyor ayar oluyorum :D yapma şunu alttan alma diyorum yok jfgk
Onlar da o zamana kadar öyle alışmışlar yapacak bişi yok ahahsjsk
Zevk alamıyorum :D benim kalemim insan lazım bana full inatlaşacak didişecek jffk
Benzerim olsa da çekilsem...😀
zıttım bir insanla olmuyor denedim mxnxm
en sağlıklısı bana benzemesi benim gibisine çekilirim -( deyişinle) nxskxm
Bence de en sağlıklısı ahahsjsj
Zıttım olması lazım bence
İlla didişmek yani aahahajsh
E yani biraz renk olmaz mı 😂
Ay yok ya sonra toksikliğe gidiyor ahsjsjs
Yani toksikliğe varmadan tatlı atışmalar diyelim 😂
Tamam tamam ahshj
Geçiştirme beni 😂
Kesinlikle benzerim olmalı.