DOĞUM GÜNÜM OLACAK YANLIŞ YAZDIM
DOĞUM GÜNÜM OLACAK YANLIŞ YAZDIM 🔴🔴🔴🔴
Hiç moralim yok , büyümek istemiyorum. Kendimi çok büyük hissediyorum yaş olarak. Sizcede haksız mıyım? Okulum var birde ne bilim işte. Siz ne düşünüyorsunuz benim hakkımda. Evlilikte yok , hayatımda kimsede yok. Yokta yok.
#nirhamm 🔴🔴🔴🔴
Bu senin elinde olan bir şey değil
Hayatın modern akışı
O nedenle her yaş özel güzel ve kıymetlidir
Önemli olan yaşam montunu
Bulup o eksende hareket etmen
İçinde ki çocuğu
Yüzündeki o gülümsemeyi eksik etmemendir
68. kusaginin Önder ismi Deniz Gezmiş in son mektubunda dediği gibi İnsanlar doğar büyür yaşar ve ölürler önemli olan çok yaşamak değil yaşadığı süre zarfında iyi ve güzel şeyler yapmaktır as olan budur
Yaşlanmak istememen mümkün değil çünkü yaşlanacaksın “ her birimiz” ha ilerleyen teknolojiyle birtakım buluşlarla ömür belli bir süre uzatılabilir ya da bedensel değişimle ruhsal transfer yapışabilir bunlar tabi bilim kurguya giriyor ama imkansız değil, Nice seneler sağlık ve sıhhat ile…
İlk başlarda öyle hissetmek normal daha sonra yapacak bir şey olmadıgını anlayınca kabulleniyorsun artık zevk almaya başlıyorsun yaş almaktan
Yaşlılık bir durumdur yaş almayı gösterir ama ruhumuzu bedenimizi yansıtmaz diye düşünüyorum
boş ver sayılar sadece bir semboldur
Önemli olan ruh yaşı
Kendini böyle hissetmen tamamen doğal, endişelenme. Geçen zamanla birlikte hissettiğimiz bu büyüme baskısı biraz korkutucu olabilir. Ama bak, 28 yaş hayattaki birçok şey için hâlâ başlangıç. Evlilik, iş, okul, hayatın planları derken hepimize zaman zaman “yetişememe” hissi çöker. Ama unutma, her şeyin zamanı farklıdır. Belki şu an bir dönüm noktasındasın ve bu geçici bir his olabilir. 💕👍
Hayallerine ve kendi hızına odaklan, her şey sırasıyla gelir. 🌼
Cevap
21Cevap
Doğum günleri aslında çok güzel bir şeydir Bir yaş daha büyüyorsun Bir yaş daha alıyorsun bir seneyi daha geçirmiş oluyorsun yeni bir seneye yeni bir yaşa merhaba diyorsun o yüzden doğum günlerimizde mutlu olmamız gerekiyor doğum günlerini kutlamayan kutlayamayan ömrü yetmeyen genç yaşta hayattan giden insanları düşünüp bir yaş daha gördüğümüz için Allah ömür verdiği için şükretmek gerekiyor
Neden hissediyorsun ki daha çok gençsin. Her yaşın tadını çıkar
Her yaşın ayrı bir güzelliği oluyor ve bunu yaşamak ta ayrı bir keyif bence
Bence hissettiklerin gayet normal. Doğum günü yaklaşınca insan ister istemez yaşını düşünüyor ve zaman hızlı geçiyor hissine kapılıyor. Hele ki hayatında istediğin şeyler tam oturmamışsa bu duygu daha da yoğun oluyor. Ama 28 yaş aslında çok da büyük bir yaş değil. Hatta birçok insan için en verimli, en güzel dönemler. Okulun olabilir, evlilik ya da ilişki olmayabilir ama bu seni eksik yapmaz. Hayat biraz da herkesin kendi zamanında ilerliyor. Belki senin için doğru şeyler biraz daha ilerde karşına çıkacak.
Bazı hayatlar bazıları olmadan daha güzel ve hayırlıdır diye düşünmekteyim. Sizin zorluk gördüğünüz çile gördüğünüz biçimler belki de fırsat ve hediyedir. Kendinizi geliştirdiğiniz , emin adımlarla ilerlediğiniz sürece çok da sorun etmeyin bence. Sizin hayatınızda sizden değerli kimse olamaz. Bunu unutmayın. Hakkınızda hayırlısını dilerim.
Yaş olmuş 28. Yaşlanmışsın sen. Neyse doğum günün kutlu olsun
Bende istemiyorum ama istediğimiz gibi olmuyor işte gelde bana zor
Aynen
24 ten sonra ben de doğum günü kutlamak istemedim lütfen kutlamayınn😆 neyi kutluyorsunuz hem yaşlandığını kutlar mı insan
Canım her yaşın bir güzelliği var moralini bozma, seni seviyor değer veriyoruz. Şimdiden kutlarim
Günler günleri kovalıyor vakit çok hızlı geçiyoruz gün geçtikçe yaşlanıyoruz bizim için en hayırlısı Allah elden ayaktan düşürmesin duası olacak
Hala yapıştırılacak haldeysen üzülecek bir şey yok çokta dert etmemek lazım.
Kadının her yaşı güzeldir ve kadın yaşlanmaz var olur
Senden ilk kez böyle samimi bir soru geldiğine göre değişim başlamış bir süre sonra bunları da umursamayacak yaşın sadece değişen takvim yaprakları olduğunun farkına varacaksın yaşı boş ver yaşamaya bak
Beden olarak hepimiz yaşlanacağız er ya da geç önemli olan ruhumuz canlı ve genç kalması bazı insanlar görüyorum kaç yaşına gelmiş bende daha mutlu enerjik ve genç davranıyorlar 🙂
büyümenin yaşlanmanın önüne geçemeyiz
Dert etttiğin şeye bak bunları takarak niye kendine eziyet ediyorsun ki spontane yaşa şükret
Ben de sevmiyorum doğum günlerini yaş almak hoşuma gitmiyor
Doğum günün baya canını sıkmış senin
Çok mu yalnızsın?
Ah biz de 35 olduk. Zaman geçiyor boş ver yakılma. Yaşa
Bikac sene ye biter isin sigara parasi veren olmaz
Ayy daha çok gençsin
18 hissetmen lazım daha dur önünde koca bir yol var
Dur bakalim daha yaşın kaç!
Doğada olursan yaşlanmazsın
Kaç yaşına gireceksin ki?
annen nasıl oldu nirham. ameliat olmuş muydu?
tamam onu anladık zaten, sen soruma cvp neden vermiyosun
iyi. geçmiş olsun
Hapı yutmuşsun
Doğum ne alaka peki
Yaşlanmamış gibi davran
normal tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?