Dans kursu sayesinde cool olabilir miyim, cool olmadığım için mi sevgilim yok?

Cool, havali, özgüvenli, kendini ağırdan satan, seçici erkek demekmiş. Ben kızlar konusunda seçici olamıyorum beğendiğim tüm kadınlara okeyim 😃 birde kendini ağırdan satan erkek demekmiş, ben güzel bir kadın görünce bakmadan, yürümeden edemiyorum. Neyse. şu an dans kursuns başladım. Umutsuz vaka değilim çok şükür. Tipim, fiziğim, iyi bakimliyim, maddi durumumda düzeldi, cimri değilim, cömertim. Dans kursunda yaşlı kadınlar var, bazılarını eliyorum, beğendiklerim beni beğendiyse, gülümseyip, arkadaşlık yapmaya çalışıyorum, zamanla bu ortam beni coollastirir mi? Etrafımda çok kadın var diye, ileride seçici olabilir miyim? Kadınlara karşı duygusal anlamda özgüvenli ve güçlü olmamı sağlar mı bu dans kursu, neticede kursda bir sürü kadınlarla dans ediyorum ve sinifda dolu kadin var. Kadin çevre edinirim, çevremde kadınlar olur, bu bana özgüven ve coolluk sağlar mı ileride. Kursu bırakmayı düşünmüyorum. Hep sirkilasyon oluyormuş, 6 ayda bir gelen, giden, yeni açılan sınıflar oluyormuş, yeni siniflara da katilabiliyorum. Yeni insanlarla tanışıyorum. Cinsiyet ayrımı yapmıyorum, erkeklerle de arkadaşlığa açığım neticede sosyalleşmek amacım. Çevremde kadın erkek, herkes olsun istiyorum dans camiasında. Zamanla bu dans camiası beni seçici, cool, birisi eder mi. Neticede yaşlı kadınlar da var, onları eliycem, beni beğenen 30'lu kadınlara fiziği güzellere yürücem arkadaşlık yapcam falan. İletişimim olumlu yönde ilerler mi? Dansa giden ve deneyimleyen birisi varsa, yorumlarsa sevinirim

Dansa uzun süre gidenler zamanla cool oluyor. Sende neden olmayasın. Yeterki iste
30 yaşından sonra değişmek zor gibi. Yinede kısmen fayda eder. Denemekte fayda var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Dans kursu sayesinde cool olabilir miyim, cool olmadığım için mi sevgilim yok?